Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:16, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

Šonedēļa VSB – futbols, basketbols un ziemas sports

Šonedēļa VSB – futbols, basketbols un ziemas sports
Martins Dukurs
Foto: Reuters/Scanpix

Šonedēļ „Viasat Sport Baltic” (VSB) kanālā Anglijas futbola Premjerlīgas divu kārtu spēļu tiešraides. Basketbola līdzjutēji kanālā VSB varēs sekot līdzi „Turkish Airlines” ULEB Eirolīgas grupu turnīram, kurā tiks aizvadītas priekšpēdējās, devītās kārtas spēles. Pasaules labākie skeletonisti šonedēļ pulcējas Leikplesidā, lai piektdien aizvadītu Pasaules kausa izcīņas ceturto posmu, bet kamaniņu braucēji Pasaules kausa izcīņas ceturto posmu aizvadīs Pārksitijā.

Futbols

Pirmdien 17.kārtas noslēdzošā spēle, divu Anglijas, Eiropas un pasaules grandu duelis – Mančestras „United” mājas spēlē tiksies ar Londonas „Arsenal”. Nedēļas nogalē VSB tiešraidēs četras Premjerlīgas spēles un viena Francijas čempionāta „Ligue 1” spēle. Sestdien vispirms „Sunderland” un „Bolton Wanderers” komandu spēle, pēc tās varēsiet vērot, kā „Arsenal” futbolisti savā laukumā uzņems „Stoke City”. Svētdienas pirmajā spēlē Latvijas uzņēmējam Valērijam Belokoņam piederošais „Blackpool” savā laukumā uzņems „Tottenham Hotspur”, bet otrajā svētdienas spēlē Londonas „Chelsea” savā laukumā uzņems Mančestras „United”. Futbola nedēļu noslēgs Francijas „Ligue 1” spēle, kurā Marseļā tiksies divi „Olympique” – Marseļas un Lionas.

Tiešraides:
Pirmdiena, 13.decembris, plkst.21:55, Anglijas Premjerlīga, Manchester United – Arsenal;
Sestdiena, 18.decembris, plkst.14:40, Anglijas Premjerlīga, Sunderland – Bolton Wanderers;
Sestdiena, 18.decembris, plkst.16:55, Anglijas Premjerlīga, Arsenal – Stoke City;
Svētdiena, 19.decembris, plkst.15:25, Anglijas Premjerlīga, Blackpool – Tottenham Hotspur;
Svētdiena, 19.decembris, plkst.17:55, Anglijas Premjerlīga, Chelsea – Manchester United;
Svētdiena, 19.decembris, plkst.21:55, Francijas „Ligue 1”, Olympique de Marseille – Olympique Lyonnais.

Basketbols

Trešdien VSB tiešraidē vispirms Kauņas „Žalgiris” savā laukumā uzņems spāņu „Caja Laboral”, bet pēc tās Ļubļanā vietējais „Union Olimpija” tiksies ar Maskavas „CSKA”. Ceturtdien „Lietuvos Rytas” savā laukumā uzņems spāņu „Regal FC Barcelona”. Sestdien VSB tiešraidē „MasterCard” Baltijas Basketbola līgas Igaunijas derbijs, kurā Tartu „Rock” basketbolisti savā laukumā mērosies spēkiem ar Tallinas „Kalev/Cramo”.

Tiešraides:
Trešdiena, 15.decembris, plkst.19:40, ULEB Eirolīga, Kaunas Žalgiris - Caja Laboral;
Trešdiena, 15.decembris, plkst.21:40, ULEB Eirolīga, Union Olimpija Ljubljana - CSKA Moscow;
Ceturtdiena, 16.decembris, plkst.20:40, ULEB Eirolīga, Lietuvos Rytas - Regal FC Barcelona;
Sestdiena, 18.decembris, plkst.18:55, Baltijas Basketbola līga, Tartu Rock - Kalev/Cramo.

Ceturtdien, 16.decembrī, plkst. 22:40, ierakstā no tās pašas dienas, ULEB Eirolīgas spēle, Siena Montepaschi - Fenerbahce Ulker Istanbul.

Skeletons un kamaniņas

Pasaules labākie skeletonisti šonedēļ pulcējas Leikplesidā, lai piektdien aizvadītu PK izcīņas ceturto posmu. Par uzvaru šajā posmā cīnīsies arī Latvijas labākais skeletonists, pagājušās sezona uzvarētājs Martins Dukurs, un viņa brālis Tomass. Šās sezonas kopvērtējumā pēc trim posmiem Martins ar 609 punktiem ieņem otro vietu, no līdera, krieva Aleksandra Tretjakova atpaliekot par 26 punktiem. Pasaules kausa izcīņas ceturto posmu šonedēļ Pārksitijā aizvadīs pasaules labākie kamaniņu braucēji. Pēc trim aizvadītiem posmiem PK izcīņas līderis vīriešu konkurencē ar 270 punktiem ir itālietis Armins Cīgelers, labākajam no latviešiem ir Ināram Kivleniekam, kurš ieņem 28.vietu. Sieviešu konkurencē pēc trim posmiem līdere ar 300 punktiem ir vāciete Tatjana Hūfnere, kas izcīnījusi uzvaru katrā no trim posmiem, labākā no Latvijas ir Maija Tīruma ar 89 punktiem un 10.pozīciju. Divnieku sacensību kopvērtējumā ar 260 punktiem ir vācieši Tobiass Vendls un Tobiass Arlts, brāļi Juris un Andris Šici ar 131 punkti ieņem astoto vietu.

Tiešraides:
Piektdiena, 17.decembris, plkst.20:00, Pasaules kauss skeletonā, vīriešu konkurence, 1.brauciens;
Piektdiena, 17.decembris, plkst.21:30, Pasaules kauss skeletonā, vīriešu konkurence, 2.brauciens;
Piektdiena, 17.decembris, plkst.00:25, Pasaules kauss kamaniņu braukšanā, sieviešu konkurence, 1. brauciens;
Piektdiena, 17.decembris, plkst.01:40, Pasaules kauss kamaniņu braukšanā, sieviešu konkurence, 2. brauciens;
Sestdiena, 18.decembris, plkst.21:40, Pasaules kauss kamaniņu braukšanā, divnieku ekipāža, 2.brauciens;
Sestdiena, 18.decembris, plkst.00:30, Pasaules kauss kamaniņu braukšanā, vīriešu konkurence, 1.brauciens;
Sestdiena, 18.decembris, plkst.02:00, Pasaules kauss kamaniņu braukšanā, vīriešu konkurence, 2.brauciens.

Sestdien, 18.decembrī, plkst. 20:55, ierakstā no tās pašas dienas, divnieku ekipāža, 1.brauciens.

Informāciju sagatavoja:
Viasat Sport Baltic


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Sebastjans Fetels
Foto: AFP/Scanpix

VSB tiešraidēs šajā nedēļas nogalē Formula 1 un futbols

Šo sestdien un svētdien „Viasat Sport Baltic” tiešraidēs Formula 1 Spānijas „Lielās Balvas” izcīņas notikumi, kā arī Vācijas DFB kausa izcīņas finālspēle, „MSV Duisburg” – „Schalke 04” un „Barclays” Anglijas Premjerlīgas 38. kārtas spēle, Mančestras „United” – „Blackpool”.
3

VSB nedēļas nogalē - hokejs, futbols un motosports

Viasat Sport Baltic (VSB) šajā nedēļas nogalē saviem skatītājiem piedāvās pasaules hokeja čempionāta noslēgumu, tenisu no "Masters 1000" turnīra Romā, kā arī futbolu un motosportu.
2

VSB šonedēļ piedāvā hokeju, tenisu un Anglijas futbolu

Viasat Sport Baltic (VSB) saviem skatītājiem šonedēļ piedavās tenisu no Romas, futbolu no Anglijas - gan kausa finālu, gan divas spēles no Premjerlīgas, tāpat skatītāju uzmanībai pasaules hokeja čempionāta noslēgums un motosports.