Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:16, Did:0, useCase: 3

"Sporta studijā" – par Ķeguma posmu motokrosā ar blakusvāģiem

Jānis Pārums

"Sporta studijā" – par Ķeguma posmu motokrosā ar blakusvāģiem
Joriss Hendrikss un Kaspars Liepiņš
Foto: Ritvars Raits

Kārtējā ”Sporta studija” otrdien 10.augustā pulksten 22.15 LTV 7 būs pilnībā veltīta nupat Ķegumā aizvadītajam pasaules čempionāta posmam motokrosā ar blakusvāģiem. Raidījumā gan plašāk par pašām sacensībām, gan dažādām aizkulisēm, tāpat intervijas ar daudziem mūsu un ārvalstu sportistiem.

Ķeguma posmā uzvarēja Nīderlandes – Latvijas ekipāža Joriss Hendrikss un Kaspars Liepiņš un tieši viņi tagad kļuvuši par līderiem kopvērtējumā. Jau otro posmu pēc kārtas veselība pievīla Daniela Vilemsena līdzbraucēju Gertu Eginku, kuram nācās sniegt mediķu palīdzību. Vilemsens nu zaudējis līderpozīciju kopvērtējumā, toties skatītājiem būs iespējas izdzirdēt arī viņa domas par savu braukšanas stilu un notikušo ar līdzbraucēju. Plašāka intervija arī ar Māri Rupeiku un Kasparu Stupeli, Jorisu Hendriksu un Kasparu Liepiņu, tāpat arī brāļiem Daideriem, kuri šoreiz gan nebrauca. Pasaules čempionāta līderi izrādīs arī savu pārvietojamo darbnīcu un atpūtas telpu, par dažādām niansēm tieši brauciena laikā stāstīs Rupeiks ar Stupeli.

"Sporta studija" gan arī šoreiz ierakstā, tādēļ skatītāji vēl savus jautājumus nevarēs uzdot.

Informāciju sagatavoja :
LTV Sports.

  +1 [+] [-]

, 2010-08-10 11:08, pirms 14 gadiem
cik ilgi var to studijas telpu remontet?! es visu dzivokli man liekas atrak paspetu izremontet sorry, bet shis raidijums saak palikt neinteresants.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-08-10 13:11, pirms 14 gadiem
Labi, ka nevar tiešraidē uzdot jautājumus. Katru reizi vieni un tie paši tizlie jautajumi. OK varbīt Māris no Talsiem un vel kāds pa retam kaut ko sakarīgu arī pajautā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja