Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:16, Did:0, useCase: 3

Autors: Valdis Bērziņš

"Sporta studija" šoreiz veltīta bobslejam

"Sporta studija" šoreiz veltīta bobslejam
Sandis Prūsis
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Kārtējā LTV 7 ”Sporta studija” otrdien, 2. novembrī, pulksten 22:05 būs veltīta ziemas sporta veidu sezonas sākumam. Šoreiz par ledus trases sporta veidiem un īpaši – bobsleju.

Latvijas izlase jau sparīgi trenējas – gan Siguldas trasē un mākslīgā starta estakādē, gan vieglatlētikas manēžā Rīgā. Izlase saglabājusi līdzšinējo sastāvu, un arī Sandis Prūsis palicis galvenā trenera amatā, taču šādas tādas izmaiņas ir.

Pirmkārt, Latvijas bobslejisti taupības nolūkos nepiedalīsies pirmajos četros pasaules kausa izcīņas posmos Ziemeļamerikā, bet toties startēs sešās Eiropas kausu sacensībās. Otrkārt, par pilotu pārkvalificējies perspektīvais stūmējs Oskars Melbārdis. Tieši viņš plašāk stāstīs par savām izjūtām trasē nu jau kā pilots, par savu jauno izaicinājumu. Par izlasi kopumā un tās mērķiem informēs galvenais treneris Sandis Prūsis, raidījumā dzirdēsiet arī pārējo puišu domas par paveikto vasarā un nākotnes perspektīvu bobslejam Latvijā.

Šoreiz raidījums būs ierakstā, tādēļ savus jautājumus telefoniski līdzjutēji gan nevarēs uzdot.

Informāciju sagatavoja:
LTV Sports


, 2010-11-02 13:14, pirms 13 gadiem
Vai ltv7 radis bobsleju ka vel pirms paris sezonam? (atbildi NĒ neteikt)
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-11-02 13:20, pirms 13 gadiem
Monopolists rakstīja: Vai ltv7 radis bobsleju ka vel pirms paris sezonam? (atbildi NĒ neteikt)
Līgums par rādīšanu šajā sezonā ir Viasat.
, 2010-11-02 13:22, pirms 13 gadiem
Soreiz laikam bus jaizlaiz skatishanas,k.ka apnikusi taa vinju raudashana...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-11-02 13:26, pirms 13 gadiem
Ruck&Maul rakstīja: Līgums par rādīšanu šajā sezonā ir Viasat.
ka jau venmer, ta viasrots zb riktigi
, 2010-11-02 13:27, pirms 13 gadiem
Pedejais_vacietis rakstīja: ierakstā raidījumi nekam neder.vecis no Talsiem nevarēs uzzvanīt
Raivis pa laikam arī uz iereksta raidījumiem tiek pie jautājuma uzdošanas!!
, 2010-11-02 13:38, pirms 13 gadiem
Tad sudigi klausijies esi...ja vel butu Ekmanis,tad vispar visu raidijumu to vien dzirdetu kaa zeloshanos par to,ka vinju sporta veids ir tik apdalits un taml.
, 2010-11-02 14:03, pirms 13 gadiem
Raivis no Talsiem prot to, ko neprot pat Caks Noriss, vins spej uzdot jautajumu sporta studija pat tad ja raidijums iet ieraksta
, 2010-11-02 15:04, pirms 13 gadiem
biiiskaps rakstīja: Tad sudigi klausijies esi...ja vel butu Ekmanis,tad vispar visu raidijumu to vien dzirdetu kaa zeloshanos par to,ka vinju sporta veids ir tik apdalits un taml.
Ar tādu finansējumu kāds mums ir bobslejā un arī citos ziemas sporta veidos ,tādas valstis kā Vācija un Krievija netiktu pat tajās vietās kurās esam mēs ,atrastos vēl zemāk.
, 2010-11-02 15:17, pirms 13 gadiem
Tu doma,ka kautko jaunu pateici? Bet kads tas finansejums ir tads ir,besii taa chiiksteshana.
, 2010-11-02 18:00, pirms 13 gadiem
Ceru, ka raidījuma vadītājs nebūs M.Rīmenis (kaut gan, ņemot vēra, ka apspriests tiks bobsleja saimniecībā notiekošais, cerības šķiet iluzoras)...
Ja Rīmenis ļaus runāt arī uzaicinātajiem viesiem, tad varbūt būs kaut nedaudz interesanti. Pats Rīmenis ir interesants tikai sev pašam.
Un raidījums tiks novadīts viņam atbilstošā rīmenī. Gluži kā MHL translācijas.
, 2010-11-02 20:07, pirms 13 gadiem
nja var redzēt ka tu esi nedaudz pastulbs maigi sakot... Bobslejs ir sporta veids kur LV var sevi parādīt, nostartēt cienīgi pasaules līmenim... un gūt augstas vietas sacensībās. Neviens nečīkst,bet gan stāsta kāda ir īstenā situācija bobslejā un varbūt tādiem muļķiem kā tev to nesaprast... Iespējams ka valdība sapratīs kuram sporta veidam vajag finansējumu un kurš neizzudīs LV ....
biiiskaps rakstīja: Tu doma,ka kautko jaunu pateici? Bet kads tas finansejums ir tads ir,besii taa chiiksteshana.
Sebastjans Fetels
Foto: AFP/Scanpix

VSB tiešraidēs šajā nedēļas nogalē Formula 1 un futbols

Šo sestdien un svētdien „Viasat Sport Baltic” tiešraidēs Formula 1 Spānijas „Lielās Balvas” izcīņas notikumi, kā arī Vācijas DFB kausa izcīņas finālspēle, „MSV Duisburg” – „Schalke 04” un „Barclays” Anglijas Premjerlīgas 38. kārtas spēle, Mančestras „United” – „Blackpool”.
3

VSB nedēļas nogalē - hokejs, futbols un motosports

Viasat Sport Baltic (VSB) šajā nedēļas nogalē saviem skatītājiem piedāvās pasaules hokeja čempionāta noslēgumu, tenisu no "Masters 1000" turnīra Romā, kā arī futbolu un motosportu.
2

VSB šonedēļ piedāvā hokeju, tenisu un Anglijas futbolu

Viasat Sport Baltic (VSB) saviem skatītājiem šonedēļ piedavās tenisu no Romas, futbolu no Anglijas - gan kausa finālu, gan divas spēles no Premjerlīgas, tāpat skatītāju uzmanībai pasaules hokeja čempionāta noslēgums un motosports.