Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2942, Did:0, useCase: 3

Video: ''Sports Tuvplānā'': Rastorgujevs par EČ zelta prestižu, Šķēle analizē VEF iekļūšanu Top16

Andris Liepa
Andris Liepa
Piedāvājam sporta sarunu raidījuma ''Sports Tuvplānā'' jaunāko epizodi, kurā tiek runāts par aktuālo Latvijas un pasaules sportā. Šoreiz biatlonists Andrejs Rastorgujevs aizstāvēja Eiropas čempionāta zelta medaļas prestižu, Aigars Šķēle analizēja VEF iekļūšanu FIBA Čempionu līgas Top16, kamēr ''Sportacentrs.com'' hokeja apskatnieks Ulvis Brože iezīmēja aktualitātes 2021. gada pasaules hokeja čempionāta sakarā. Savukārt Rihards Lomažs pastāstīja vairāk par savu pāreju no ASVEL uz Vāciju, bet Edmunds Novickis skaļāko Virslīgas starpsezonas darījumu - Raimonda Kroļļa transfēru no ''Mettas'' uz ''Valmieru''.Sporta sarunu raidījumu "Sporta tuvplānā" skaties arī Sportacentrs.com TV kanālā otrdienu un piektdienu vakaros.
Vērtējums: -2

  +5 [+] [-]

, 2021-01-29 23:07, pirms 3 gadiem
Čaļi, kas tā par pseidožurnālistiku? Ja esat cilvēki, kas pasniedz ziņas, tad stāstiet visu līdz galam! (Šeit domāju par Dinamo un Mareju). Jūs taču esat tie, kas pasniedz informāciju, tad kādēļ pateikt pusteikumu un tad stāvēt un raustīt plecus?

  +3 [+] [-]

, 2021-01-29 23:37, pirms 3 gadiem
jaded rakstīja: Čaļi, kas tā par pseidožurnālistiku? Ja esat cilvēki, kas pasniedz ziņas, tad stāstiet visu līdz galam! (Šeit domāju par Dinamo un Mareju). Jūs taču esat tie, kas pasniedz informāciju, tad kādēļ pateikt pusteikumu un tad stāvēt un raustīt plecus?
Par daudz prasi no šī trio!

  +2 [+] [-]

, 2021-01-29 23:55, pirms 3 gadiem
Andrejs ir viens no LV TOP sportistiem!!!

  +4 [+] [-]

, 2021-01-30 00:21, pirms 3 gadiem
Ieteikums raidījuma vadītājam: nopirkt mikrofonu, jo, ja vadītāju ir grūti saklausīt/skaņa nav laba, tad zūd kvalitāte.

  +4 [+] [-]

, 2021-01-30 00:35, pirms 3 gadiem
Man kauns par interviju ar Rastiju. Nu kāpēc jautājumi par konkurentiem, nevis paša sniegumu?

  +2 [+] [-]

, 2021-01-30 00:38, pirms 3 gadiem
Kamponadze rakstīja: Man kauns par interviju ar Rastiju. Nu kāpēc jautājumi par konkurentiem, nevis paša sniegumu?
Lai piedod šis žurnālistu trio, bet, manuprāt, viņi ir pašvaki. Neredzu arī sporta veidu, kuros šie būtu tiešām spēcīgi kā, piemēram, Novickis futbolā.

  +3 [+] [-]

, 2021-01-30 00:49, pirms 3 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Lai piedod šis žurnālistu trio, bet, manuprāt, viņi ir pašvaki. Neredzu arī sporta veidu, kuros šie būtu tiešām spēcīgi kā, piemēram, Novickis futbolā.
Kā vispār kāds viņus par žurnālistiem uzskata? Mans suns pats labākus jautājumus un analīzi izveido skatoties TV. Šis ir augstākais amatieru līmenis, bet tas arī ir viss, ko viņi sasniegs.

     [+] [-]

, 2021-01-30 00:58, pirms 3 gadiem
Krisons_bez_olām2 rakstīja: Kā vispār kāds viņus par žurnālistiem uzskata? Mans suns pats labākus jautājumus un analīzi izveido skatoties TV. Šis ir augstākais amatieru līmenis, bet tas arī ir viss, ko viņi sasniegs.
Es centos būt saudzīgāks.

  +4 [+] [-]

, 2021-01-30 01:54, pirms 3 gadiem
Žurnaļuga pilnīgs tizlenis, met mieru un ej nēsāt ķieģeļus stroikā. Bija reāli pretīgi klausīties.

  +3 [+] [-]

, 2021-01-30 02:32, pirms 3 gadiem
Kamponadze rakstīja: Man kauns par interviju ar Rastiju. Nu kāpēc jautājumi par konkurentiem, nevis paša sniegumu?
Tikko noklausījies. Poikāns ir pilnīgs ambālis. Kāpēc viņs kaut ko brauc virsū Andrejam par piedalīšanos EČ? Kāpēc Andrejam jātaisnojas par savu startēšanu te? Par vāciešiem arī neko nezina, pareizi viņam Rastorgujevs aizrādīja. Kjūns šosezon startējis 6 no 7 PK posmiem, bet Horns 5 no 7. Vēl noteikti gribētu atzīmēt, ka šie pieminētie 2 biatlonisti startēja pagājušā gada PČ masu startā. Atgādināšu, ka Andrejs masu startam nekvalificējās. Kjūns bija desmitais masu startā, bet Horns 8. vietā sprintā pat ar 2 kļūdām. Horns arī vīru stafetē PČ 2020 startēja un medaļu dabūja. Nedomāju, ka pirms jebkurām sacensībām var pašsaprotami teikt, ka Andrejs noteikti būs augstāk par šiem biatlonistiem. Tā vien likās, ka Poikāns gribēja no Rastija izvilināt - šis zelts ir pilnīgākais sūds. Par EČ vietu biatlona hierarhijā arī taču ir viss jau sen izmalts. Pilnīgi nebaudāma saruna dēļ SC žurnaļugas, kurš vismaz sarunu varēja sākt ar publisku Andreja apsveikšanu. Ja jau SC darboņiem šis zelts ir tik mazvērtīgs, varbūt vispār nevajadzēja par to runāt?! Par paša sniegumu TIEŠĀM ne viena jautājuma.

  +1 [+] [-]

, 2021-01-30 02:59, pirms 3 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Tikko noklausījies. Poikāns ir pilnīgs ambālis. Kāpēc viņs kaut ko brauc virsū Andrejam par piedalīšanos EČ? Kāpēc Andrejam jātaisnojas par savu startēšanu te? Par vāciešiem arī neko nezina, pareizi viņam Rastorgujevs aizrādīja. Kjūns šosezon startējis 6 no 7 PK posmiem, bet Horns 5 no 7. Vēl noteikti gribētu atzīmēt, ka šie pieminētie 2 biatlonisti startēja pagājušā gada PČ masu startā. Atgādināšu, ka Andrejs masu startam nekvalificējās. Kjūns bija desmitais masu startā, bet Horns 8. vietā sprintā pat ar 2 kļūdām. Horns arī vīru stafetē PČ 2020 startēja un medaļu dabūja. Nedomāju, ka pirms jebkurām sacensībām var pašsaprotami teikt, ka Andrejs noteikti būs augstāk par šiem biatlonistiem. Tā vien likās, ka Poikāns gribēja no Rastija izvilināt - šis zelts ir pilnīgākais sūds. Par EČ vietu biatlona hierarhijā arī taču ir viss jau sen izmalts. Pilnīgi nebaudāma saruna dēļ SC žurnaļugas, kurš vismaz sarunu varēja sākt ar publisku Andreja apsveikšanu. Ja jau SC darboņiem šis zelts ir tik mazvērtīgs, varbūt vispār nevajadzēja par to runāt?! Par paša sniegumu TIEŠĀM ne viena jautājuma.
Re, Tu paveici darbu, kas bija "žurnālistiem" jādara pirms intervijas Lai cik stulbi tas nebūtu, mūsu valstī vienmēr meklē slikto, bet tas presē vienmēr bijis Plus, mans suns par Tavu pēdējo teikumu pilnībā piekrīt

  +3 [+] [-]

, 2021-01-30 03:01, pirms 3 gadiem
Smieklīgākais, ka viņiem šķiet, ka viņi ir čomi, draugi, kaut vai pazīstami ar tiem sportistiem, bet tici man, tiem sportistiem pilnībā nospļauties par viņiem, atklātu interviju viņi sniegs tikai normālam žurnālistam, kas LV, godīgi, laikam uz vienas rokas pirkstiem saskaitāmi, un te es nerunāja pat par sportu, vispār.

Turpināt dzelteno presi visiem acīs likt un viss lieliski Nu nav tauta tik stulba mums, bet lai tā būtu.

  +2 [+] [-]

, 2021-01-30 03:22, pirms 3 gadiem
Skribenti viņi ir

  +4 [+] [-]

, 2021-01-30 05:27, pirms 3 gadiem
Tak Brožem tas ir standarts kaut ko sākt stāstīt, bet līdz galam neizstāstīt. Faceoff podkāstā Prāmnieks jau pastāstīja, ko Marejs izdarīja

  -1 [+] [-]

, 2021-01-30 08:20, pirms 3 gadiem
Par Vef es naturāli iesmeju, gadsimta notikums Vef tiek izslēgšanas spēles kad ventspils tika šāda aziotāža to''c nebija..

  +1 [+] [-]

, 2021-01-30 09:00, pirms 3 gadiem
zaxx rakstīja: Par Vef es naturāli iesmeju, gadsimta notikums Vef tiek izslēgšanas spēles kad ventspils tika šāda aziotāža to''c nebija..
BKV nav nekad tikuši CL TOP16. 16/17 gada sezonā viņi tika tOP24, bet PO kvalifikācijas kārtā pakāsa itāļiem

  +3 [+] [-]

, 2021-01-30 09:45, pirms 3 gadiem
bļāviens-nu rakstīja: Tak Brožem tas ir standarts kaut ko sākt stāstīt, bet līdz galam neizstāstīt. Faceoff podkāstā Prāmnieks jau pastāstīja, ko Marejs izdarīja
Ja Tu par aiziešanu no Zemgales spēles, tad tas bija Levins nevis Marejs...

     [+] [-]

, 2021-01-31 19:00, pirms 3 gadiem
pretīgi palika klausīties kad tas jampampiņš (savādāk nevar izteikties) naturāli "gruzīja" Rastiju par EČ ,tā vietā lai apsveiktu vismaz ar uzvaru
nav brīnums ,ka ir sportisti kas atsakās LV žurnaļugām sniegt intervijas
Rastijam vajadzējo to ...... nolikt pie vietas ,un uzprasīt kādus titulus (sasniegumus) tas skribentiņš ir izcīnijis lai ar tādu attieksmi uzbrukt vienam no LV TOP sportistiem
vismaz skaidrs ir viens ,šitā trio bezjēdzīgo pļurkstēšanu skatīties nav nekādas jēgas , komentos var iegūt 100 vairāk info kā no šiem balamutēm