Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:361, Did:0, useCase: 3

Video: Skrējiens "Zelta Keda 2011”

Aizvadītajā sestdienā 4. jūnijā Rīgā, Mežaparkā jau trešo gadu pēc kārtas norisinājās stilīgākais skrējiens „ZELTA KEDA 2011”. Sārtiem vaigiem vasarīgās saules starus un pasākuma pozitīvo atmosfēru izbaudīja gan lieli, gan mazi aktīvas atpūtas cienītāji.Skrējiens „ZELTA KEDA” guvis plašu atsauksmi un popularitāti rīdzinieku un galvaspilsētas viesu vidū. Pasākums pulcēja gan jauniešus, gan seniorus, gan vecākus ar bērniem, kuri paši piedalījās skrējienā, gan bija aktīvi līdzjutēji, kā arī aizrautīgi piedalījās konkursos, kurus organizēja pasākuma sadarbības partneri.Uzvarētāji vīriešu konkurencē:
5 km distancē starp skrējējiem pārliecinošu uzvaru izcīnīja: Māris Ābele (SK Metroons), 2.vietā Jaroslavs Haļimoškins (SK Metroons), bet 3.vietā Dmitrijs Galašins (SK Metroons).
10 km distancē ātrākie bija: Andrejs Sergejevs (S..S. Arkādija), 2.vietā Igors Kazakevičs, bet 3.vietā Mārtiņš Jocis (Ventspils Maratona klubs).
15 km distancē Pirmās vietas ieguvējs Jānis Arseņikovs (metroons.org), 2.vietā Aigars Matisons (Ventspils Maratona klubs), bet 3.vietā Kaspars Tūbelis (VSK Noskrien)Sieviešu konkurencē ātrākās bija:
5 km distancē starp skrējējējām pārliecinošu uzvaru izcīnīja: Jeļena Ābele (Metroons Rīga), 2.vietā Diāna Panovska (SS Arkadija), bet 3.vietā Jūlija Gromova (SS Arkādija).
10 km distancē Pirmo vietu ieguva Dace Lina, 2.vietā Vineta Priede (Fans Cube Team), bet 3.vietā Dace Muižniece (shk Sāga).
15 km distancē ātrākās bija: Ināra Lūse (Carnikava), 2.vietā Lāsma Ozoliņa, bet 3.vietā Līna Šulgina (VSK Noskrien).Pārējie rezultāti ir publicēti mājas lapā: Zelta keda sadaļā „Rezultāti”. Katram dalībniekam ir iespēja lejuplādēt arī diplomu ar savu rezultātu un citu statistiku par skrējienu.
Vērtējums:

     [+] [-]

, 2011-06-07 09:02, pirms 13 gadiem
labs pasākums, nepiespiesta gaisotne ne tā kā citās sacensībās, kad skrien uz rezultātu...

     [+] [-]

, 2011-06-08 01:11, pirms 13 gadiem
māri$ rakstīja: labs pasākums, nepiespiesta gaisotne ne tā kā citās sacensībās, kad skrien uz rezultātu...
Nestāsti pekstiņus. Es savus 15km bliezu uz rezultātu, jo tik īsas distances parasti sacensībās neskrienu un gribējās uzlabot pagājušā gada laiku. Tas arī izdevās par gandrīz 10 minūtēm, lai gan vēl no rīta nebiju plānojis tik ļoti pārspēt pērno sniegumu.