Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:361, Did:0, useCase: 3

Sāc gatavoties pirmajam „Piedzīvojumu parka” velobraucienam un triatlonam Ventspilī

Sportlat balva
Sportlat balva

Ventspils iedzīvotājiem un pilsētas viesiem augusta trešā nedēļas nogale solās būt makten aizraujoša. Jebkurš aktīva dzīvesveida cienītājs tiek aicināts piedalīties pirmajā „Piedzīvojumu parka” tautas velobraucienā, kā arī izaicināt sevi triatlona sacensībās.

Ir sākusies pieteikšanās sacensībām, un līdz 13. jūlijam dalības maksa ir izdevīgākā – no 6 Ls veselības klasei, no 7 Ls meistarības klasei un 1 Ls bērnu grupām.

Visiem sacensību dalībniekiem atpūta „Piedzīvojumu parkā” un „Pludmales akvaparkā” sacensību dienā būs par draudzīgākām cenām. Bet dalībniekus, kuri pieteiksies gan velobraucienam, gan triatlonam, sagaidīs vērtīgi bonusi pilnvērtīgām brīvdienām Ventspilī.

VELOBRAUCIENS sestdien, 14. augustā
Jaunākajiem riteņbraucējiem tiks sagatavotas atsevišķas vecumam atbilstošas distances. Veselības un meistarības klasēm – riteņbraukšana pa asfaltu un meža ceļiem bijušās raķešu bāzes teritorijā. Viena apļa garums ir 13,2 km. Distance meistarības klasei būs 1-3 apļi atkarībā no vecuma grupas, bet veselības klasei 1-2 apļi pēc izvēles. Starts tiks dots un finišs būs „Piedzīvojumu parkā”.

MTB TRIATLONS svētdien, 15. augustā
Triatlons, kas apvieno trīs sporta disciplīnas – peldēšanu, skriešanu un riteņbraukšanu, būs interesants ne tikai dalībniekiem, bet arī skatītājiem. Bērnu triatlons notiks Ventspils pilsētas Zilā karoga pludmalē un tās teritorijā. Distances tiks sagatavotas bērnu vecumam atbilstošas ar skriešanu un nevis peldēšanu jūrā. Veselības un meistarības klasēm pirmo reizi Latvijā starts, sporta inventāra maiņas zona un finišs atradīsies dažādās vietās – peldēšana jūrā paralēli krastam, riteņbraukšana pa asfaltu un meža ceļiem bijušās raķešu bāzes teritorijā un skriešana pa „Piedzīvojumu parka” takām. Distances garums meistarības klasei ir 0,45 km + 12,7 km + 5 km vai 0,3 km + 12,7 km + 2,5 km (atkarībā no vecuma grupas), bet veselības klasei 0,3 km + 12,7 km + 2.5 km.

Daiga Dūma, Olimpiskā centra „Ventspils” sporta un mārketinga daļas vadītāja:
Sacensības tiek veidotas, lai popularizētu sportiski aktīvu un veselīgu dzīvesveidu un lai popularizētu Ventspils „Piedzīvojumu parku” kā aktīvās atpūtas un dažādu sporta veidu sacensību norises vietu. Vēlamies, lai katrs dalībnieks gūtu prieku un sportisko gandarījumu, piedaloties kolektīvās sacensībās un izaicinot sevi gan sportisku mērķu labā, gan veselības uzlabošanas nolūkos. Ikviens ventspilnieks un pilsētas viesis ir aicināts kļūt par šo sporta pasākumu dalībnieku vai līdzjutēju.

Sacensības organizē biedrība „Sporta klubs SportLat” sadarbībā ar Ventspils „Piedzīvojumu parku” un tās ir ietvertas „ SportLat balva 2010” kopvērtējumā.

Sacensību nolikums, pieteikšanās un plašāka informācija mājas lapā Sportlat, rakstot uz sportlat@sportlat.lv vai zvanot pa tālr. 67891526. Pieteikties sacensībām var arī Rīgā veikalā „SportLat” (A. Deglava ielā 7) un Ventspilī „Piedzīvojumu parkā” (Saules ielā 141).

Karstākie jaunumi Twitter.com/SPORTLAT