Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource373 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource373), Fid:1334, Did:0, useCase: 3

Video: Podpalijs: "Spēlētāji saprot, ka būs atbildīga spēle!"

Andis Vanags
Andis Vanags
Latvijas Virslīgas čempionāts šogad risinās pēc īsta trillera cienīga scenārija, jo pirms pēdējās spēļu kārtas vēl nav zināms pats galvenais - kurš tad būs čempions!! Lai noskaidrotu, kāds noskaņojums valda "Ventspils" komandā un kā tā gatavojas izšķirošajam mačam, Sportacentrs.com apciemoja "ventspilniekus" treniņā.
Vērtējums: +10

  +2 [+] [-]

, 2011-11-04 04:51, pirms 12 gadiem
par Ventspili.!!

  +3 [+] [-]

, 2011-11-04 07:35, pirms 12 gadiem
Pēdējais komentārs man nepatika,jo Podpalijs domā,ka Skonto diez vai no " ādas" līdīs ārā lai uzvarētu.Cerams ,ka spēlētāji tā nedomā,kaut gan,ko var zināt.Rītdiena visu atrisinās.

  +3 [+] [-]

, 2011-11-04 09:46, pirms 12 gadiem
alguns rakstīja: Pēdējais komentārs man nepatika,jo Podpalijs domā,ka Skonto diez vai no " ādas" līdīs ārā lai uzvarētu.Cerams ,ka spēlētāji tā nedomā,kaut gan,ko var zināt.Rītdiena visu atrisinās.
Padpalija kungs var redzēt, ka neizprot esošo situāciju, kas notiek Latvijas futbolā. Cik man ir informācija, tad šim mačam ir citi zemteksti, kuri aizsākās jau pagājušo sezonu. Kā arī šis tas ir padomā uz šo spēli arī otrai Kurzemes komandai. Ja godīgi, tad FKV šosezon titulu ir pelnījis vairāk, nekā LM. Kaut gan esmu par LM, bet tas, kas šosezon notika Liepajas futbolā......

  +4 [+] [-]

, 2011-11-04 10:09, pirms 12 gadiem
Prieks par šādu interviju, būtu lieliski, ja būtu līdziīga intervija no Liepājas nometnes vai Skonto.

  +6 [+] [-]

, 2011-11-04 10:11, pirms 12 gadiem
Man šķiet, Podpalijs vienkārši nevēlas celt lieku ažiotāžu, jo jau tā skaidrs, ka tādas netrūks. Viss izšķiras pēdējā kārtā, kausu ved TIEŠi uz Ventspili, brīnumainā kārtā valsts televīzija pamana, ka ir mums valsts čempionāts. Stresoru netrūkst, turklāt pašam karjerā pirmo reizi ir tā, ka viss izšķiras pēdējā brīdī. Domāju, tā nav situācijas nenovērtēšana, bet vēlēšanās savā komandā iedvest pārliecību.

  -2 [+] [-]

, 2011-11-04 10:11, pirms 12 gadiem
kasparello99 rakstīja: Padpalija kungs var redzēt, ka neizprot esošo situāciju, kas notiek Latvijas futbolā. Cik man ir informācija, tad šim mačam ir citi zemteksti, kuri aizsākās jau pagājušo sezonu. Kā arī šis tas ir padomā uz šo spēli arī otrai Kurzemes komandai. Ja godīgi, tad FKV šosezon titulu ir pelnījis vairāk, nekā LM. Kaut gan esmu par LM, bet tas, kas šosezon notika Liepajas futbolā......
Un kas tad notika Liepājas futbolā? Pastāsti man,, es no Rīgas neredzu.

FKV vairāk pelnījis čempionu titulu? Skatoties, no kuras puses skatās... LM tomēr uzvarēja trīs no četrām virslīgas spēlēm pret FKV.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2011-11-04 13:29, pirms 12 gadiem
kaads sakars te ridzinieku domashanai
Bet futbolam auditorijas nav un kamer nesakartos,taa lai tas liktos pievilcigs parastam latvietim un lai butu patikami aiziet uz stadu,tikmer nekaa nebuus.Visi bl..eg un nevienam nav vajadzigi TV ekranos.
Un otkart LFF nekas nav pa velti televizijai jadod raadiit,futbolaa cempionats ir produkts,kursh jaaperk no LFF. Televiizijam ir japerk vinsh,LFF japardod.Cits jautajums,vai tadu produktu kaads grib pirkt.Pirceju nevar vainot,ja prece ir sudiga iesainjojumaa.
Latvija cilveki vaino televiizijas,ka kautko nerada.Tur ari cilveki naudu skaita,priekshkam pirkt preci,ja to nevar pardot talak?

  +1 [+] [-]

, 2011-11-04 13:31, pirms 12 gadiem
Pēteris Neimanis, VB rakstīja: Man šķiet, Podpalijs vienkārši nevēlas celt lieku ažiotāžu, jo jau tā skaidrs, ka tādas netrūks. Viss izšķiras pēdējā kārtā, kausu ved TIEŠi uz Ventspili, brīnumainā kārtā valsts televīzija pamana, ka ir mums valsts čempionāts. Stresoru netrūkst, turklāt pašam karjerā pirmo reizi ir tā, ka viss izšķiras pēdējā brīdī. Domāju, tā nav situācijas nenovērtēšana, bet vēlēšanās savā komandā iedvest pārliecību.
Shitas gan inciigi
Galvenais komandas treneris cer ,ka nebus aziotaza..tapeec jau futbolaa viss ir caur di.benu izvilkts...tieshi otradak,butu jataisa vel lielaka aziotaza,lai Jums Venspili stadions pilns,un lai viszmaz vienreiz gada speletaji justos kaa iista futbol spele,kaa pienakas!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2011-11-04 14:41, pirms 12 gadiem
Pascual Raul Velasco rakstīja: Ko pīksti, LTV tās naudas ir tik cik ir. Un ja futbolu Latvijā neskatās ne klātienē, ne pa TV ekrāniem, tad domā viņi baigi ieinteresēti raidīt spēli, kur reklāmas neredzēs tāds skatītāju skaits, kāds parasti ir, ja iet kautvai kāds rozalindas seriāls. Situācija stulba, bet vainot var tikai fanus, skatītājus, kuri vienkārši neskatās futbolu. Es domāju, ka šai spēlei nebūs pat ne tuvu tik liela auditorija, kāda ir basketbolam, un kur nu vēl Dinamo spēlēm.

Tā kā tavi aizvainojumi LTV nav pareizi. Ņem ej pērc tehniku, filmē, daries - redzēsi patieso skatu uz TV dzīvi. Pat ja TV3 strādā ar zaudējumiem, ko tad no LTV.
kāds te pīkst?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2011-11-04 14:46, pirms 12 gadiem
fjurers rakstīja: Shitas gan inciigi
Galvenais komandas treneris cer ,ka nebus aziotaza..tapeec jau futbolaa viss ir caur di.benu izvilkts...tieshi otradak,butu jataisa vel lielaka aziotaza,lai Jums Venspili stadions pilns,un lai viszmaz vienreiz gada speletaji justos kaa iista futbol spele,kaa pienakas!!
tak lasi, kas rakstīts. vēl lielāku ažiotāžu negrib! turklāt nedomāju, ka ir daudz tādu treneru, kas pirms šādiem mačiem grib , lai būtu megaažiotāža. Varbūt kaut kur D-amerikā, bet mūsējie drīzāk no tās sāks raustīties, nevis iegūs. Protams, es tikai par pilnu stadionu

     [+] [-]

, 2011-11-04 15:53, pirms 12 gadiem
Pascual Raul Velasco rakstīja: Es šeit runāju par mērķauditoriju. Vai ir jēga rādīt šādu spēli 100 iedzīvotājiem? Okey, šī ir izšķirošā spēle sezonā, auditorija var būt lielāka, bet es domāju, par sezonas Virslīgas spēlēm - kuras iet laikā, kad TV skatās vismazāk. Vispirms nosodi LFF un tad TV. Jo kāda viņiem var būt ieinteresētība, 14:00 vai 15:00 dienā rādīt futbolu? Bullshits, ja nesaproti neko nerunā.
Zinu, ka nepatīk, ka nerāda TV, bet tas viss jākārto ir LFF nevis LTV.
Interesanti vai kāds pētīs, kāda būs TV skatītāju auditorija šai spēlei? Interesanti būtu uzzināt rezultātus.
Līderu trio mačus vienmēr apmeklē virs 1000 cilvēkiem, laikam rekords ir savulaik Liepāja-Skonto ar 6000 skatītājiem.

  +2 [+] [-]

, 2011-11-04 16:14, pirms 12 gadiem
Ventspils paņems!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2011-11-04 18:17, pirms 12 gadiem
Pascual Raul Velasco rakstīja: Salīdzināt EPL ar Virslīgu, ir vairāk nekā stulbi.

Es saku, ka 100 cilvēki varbūt skatītos tādu Virslīgas maču, bet tajā pašā laikā, ja notiktu piemēram Liverpūles - Everton mačs, domāju auditorija būtu daudz daudz reizes lielāka.

Un vēl, ja šī konkrētā spēle notiktu, pieņemsim 20:00, tad auditorija būtu vēl lielāka, jo visi ir mājās no darba, vakaros pie TV ekrāniem utt. Tik viena lieta, Latvijas futbola komandām nav apgaismojumu viņu stadionos, ko var gribēt.

Tāpēc LFF ir jāmaina viss, sākot ar prezidentu un visiem pārejiem ar padomju laika domāšanu.
Salīdzināt futbolu ar kaut kādu bimbambolu var tikai leiši vai pikenrola piekritēji,gaidot ar pastieptu pēcpusi kad pretinieks ar priekšpusi ieskries tavā pēcpusē.Kādi reitingi bimbambolam?Par to uzsver tikai bimbambola sabiedrība,kura dzīvo savā nereālā bimbambola pasaulē.

  +1 [+] [-]

, 2011-11-04 20:20, pirms 12 gadiem
Par ventiņiem. Viņi titulu pēc šīs sezonas, manuprāt, vairāk pelnījuši kā LM. Lai veicas!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja