Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource373 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource373), Fid:1335, Did:0, useCase: 3

TV4 šobrīd

Ceturtdiena, 25. aprīlis

12:12 Tonybet futbola virslīga: Grobiņa SC/LFS - RFS
14:21 "Koka Rīga” 10 gadu jubilejas konference "Rīgas koka arhitektūra laika griežos"
17:00 Diskusija: "Cilvēkkapitāls IT nozarē - vai spējam investēt prasīgos darbiniekos?"

Video: Bagatskis: "Šādas uzvaras var izcīnīt tikai mentāli stipras komandas"

Kristaps Driķis
Latvijas vīriešu basketbola valstsvienība Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra otrā apļa pirmajā spēlē „Arēnā Rīga” vairāk nekā 5000 skatītāju klātbūtnē pagarinājumā pārspēja Zviedrijas izlasi – 79:76 (17:18, 29:37, 51:50, 65:65) – izcīnot ceturto uzvaru četrās spēlēs. F grupas otrajā spēlē Rumānija – Slovākija 90:86. Kvalifikācijas turnīru latvieši noslēgs izbraukumā Slovākijā (24.augustā) un Rumānijā (27.augustā). Finālturnīram kvalificēsies septiņu grupu uzvarētāji, kā arī seši labākie otro vietu ieguvēji.
Vērtējums: +3
Slēpts komentārs: Karalis Lauva

  +1 [+] [-]

, 2014-08-21 12:44, pirms 10 gadiem
Par to ka izlase šogad mentāli stipra, par to šaubu nav. Turaties vīri!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2014-08-21 13:09, pirms 10 gadiem
Karalis Lauva rakstīja: Šādai viduvējai Zviedrijas izlasei zaudēt var tikai ļoti viduvējas komandas. Maz trūka un bazars būtu cits. Tā ka šoreiz labāk ir paklusēt un nokaunēties par visā visumā nesaturīgo un diezgan bezatbildīgo vakardienas spēli.
Bla, bla, bla... daudzas stipras izlases kvalī mēdz laist luni, psiholoģiski nenoskaņoties vismaz uz 1-2 spēlēm. Galvenais ir uzvara, spēle tiks aizmirsta dažu dienu laikā.

     [+] [-]

, 2014-08-21 13:12, pirms 10 gadiem
Karalis Lauva rakstīja: Šādai viduvējai Zviedrijas izlasei zaudēt var tikai ļoti viduvējas komandas. Maz trūka un bazars būtu cits. Tā ka šoreiz labāk ir paklusēt un nokaunēties par visā visumā nesaturīgo un diezgan bezatbildīgo vakardienas spēli.
Zviedri spēlēja labi, tāpēc par vakardienu īsti nebūtu ko sūdzēties. Pirmajā puslaikā zviedriem arī krita ĻOTI labi un tika trāpīti daudz sarežģītu metienu.
Vienīgais vakardienas mīnuss, ka mūsējie ļoti bieži netika galā ar elementāru pikenrolu, ko zviedri izspēlēja caur sodiņu. Pa lielam tas arī vienīgais "kasjaks" kas iekrita acīs.

     [+] [-]

, 2014-08-21 15:27, pirms 10 gadiem
Ulrihs rakstīja: Vienīgais vakardienas mīnuss, ka mūsējie ļoti bieži netika galā ar elementāru pikenrolu, ko zviedri izspēlēja caur sodiņu. Pa lielam tas arī vienīgais "kasjaks" kas iekrita acīs.
Riktīgs kasjaks vakar bija viss uzbrukums. 2.cet. vispār katrs gribēja uzmesties par glābēju. Likās jau, ka 3.cet. ir sakārtotas galvas, bet uz beigām jau atkal komandas spēle pazuda. Tā truļu puļīšana pāri rokām brīžiem iecērt nervā. Jā, arī aizsardzībā bieži tika grēkots, nepieslēdzoties palīdzēt garajiem. Bet tā jau mūsu vizītkarte, ka pret daudz maz labiem pretinieku garajiem esam švaki. Un vēl. Izlasē totāli trūkst kārtīga 3.numura, kas varētu terorizēt pretinieku aizsardzību ar caurgājieniem, atmešanām. No Timmas to redz vien epizodiski, pārējā laikā, kad saņem bumbu, pat uz grozu neskatās. Varbūt Dāvis būs īstais uz EČ. A Bērziņš vispār kaitina. Tik daudz luni laist, bet tomēr savu sakasīt ir jāmāk. Ja nebūtu pastāvīgi pīpe zobos un slinkumu kāds ar mietu izdzītu, NBA spēlētu garantēti. Tāpat radās iepsaids, ka Bagatskis nekontrolē komandu saspringtos brīžos. Visbeidzot, kāds redzēja kā Strēlniekam rokas trīcēja minūtes pārtraukumā? Varētu kokteiļus šeikerī jaukt. Eirolīgas saspēles vadītājs... Davai, visi saņemās!

     [+] [-]

, 2014-08-21 15:57, pirms 10 gadiem
Karalis Lauva rakstīja: Riktīgs kasjaks vakar bija viss uzbrukums. 2.cet. vispār katrs gribēja uzmesties par glābēju. Likās jau, ka 3.cet. ir sakārtotas galvas, bet uz beigām jau atkal komandas spēle pazuda. Tā truļu puļīšana pāri rokām brīžiem iecērt nervā. Jā, arī aizsardzībā bieži tika grēkots, nepieslēdzoties palīdzēt garajiem. Bet tā jau mūsu vizītkarte, ka pret daudz maz labiem pretinieku garajiem esam švaki. Un vēl. Izlasē totāli trūkst kārtīga 3.numura, kas varētu terorizēt pretinieku aizsardzību ar caurgājieniem, atmešanām. No Timmas to redz vien epizodiski, pārējā laikā, kad saņem bumbu, pat uz grozu neskatās. Varbūt Dāvis būs īstais uz EČ. A Bērziņš vispār kaitina. Tik daudz luni laist, bet tomēr savu sakasīt ir jāmāk. Ja nebūtu pastāvīgi pīpe zobos un slinkumu kāds ar mietu izdzītu, NBA spēlētu garantēti. Tāpat radās iepsaids, ka Bagatskis nekontrolē komandu saspringtos brīžos. Visbeidzot, kāds redzēja kā Strēlniekam rokas trīcēja minūtes pārtraukumā? Varētu kokteiļus šeikerī jaukt. Eirolīgas saspēles vadītājs... Davai, visi saņemās!
Ekspert, ko tu pīpē??? 1) kur nepiesledzas palidzet garajiem? vissu speli krita ieksa uz parasto pikentrolu censhoties mainities pie visiem blokiem, bet sanaca ka mazie netika galaa ar garajiem.
2)A.Bērziņš nav izlasē 3) ja runa ir par K.Bērziņu, kurā vietā viņš laiž luni? kapāja kā zvērs visu spēli. 4)Nezinu vai Strēlniekam tricēja minutes partraukuma rokas, bet ja čaļis izšķirošajos momentos samet savu metienus un trāpa skaisti pa stīpu kad to vajag - viņš partraukumos kaut Hennesy var šeikot un dzert arī