Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1335, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristaps Driķis

Video: Vārds LBS: Šneps par basketbola saimniecību

Sportacentrs.com, turpinot iesākto rubriku, dodoties pie Latvijas sporta organizāciju vadības, šoreiz vārdu deva Latvijas Basketbola savienības ģenerālsekretāram Edgaram Šnepam. Sarunas laikā Šneps stāsta par LBL čempionātu, totalizatoru skandālu, pieaugušo un jauniešu izlasēm, LBS prezidenta Valda Voina iesaistīšanšos ikdienas darbā, kā arī valsts atbalstu basketbolam.

, 2012-05-07 10:04, pirms 12 gadiem
Besī man šitas tipiņš. No kārtīga sportista par ierēdni liekēdi kļuva.
, 2012-05-07 10:04, pirms 12 gadiem
Garlaicīgi runā salīdzinot ar iepriekšējiem.... visi ir slikti, kaimiņos sponsori labāki, līgas kašķējas savā starpā utt

bet sākumā patika pa zirgu
, 2012-05-07 11:49, pirms 12 gadiem
Sneps reali izniideeja basketbola imidzu. Visi shie chiiksteetaaji (Indriksons arii) par valsts atbalsta truukumu... kaadeel valstij butu jaatbalsta sporta veids, uz kuru nenaak skatiitaaji?? kaadeel sponsoriem buutu tas jaatbalsta, ja nav auditorijas?? nav jaatbalsta! viss ir logiski.

lai shis chaliits labaak piestraadaa pie sabendeetaa imidza, bet ja nevar, sen bija atluugums jaaraksta.
, 2012-05-07 11:57, pirms 12 gadiem
pretiigi klausiities to glumikji
, 2012-05-07 12:25, pirms 12 gadiem
very nice, futility
, 2012-05-07 12:37, pirms 12 gadiem
Cilvēks, kuram par iespējamo dienesta stāvokļa ļaunprātīgu izmantošanu bīdot savu ģimenes biznesu ar valsts pasūtījumiem būtu jāsēd cietumā, izrādās ir LBS vadonis, wtf?
, 2012-05-07 12:44, pirms 12 gadiem
basketbols ir masveidīgākais komandas sports Latvijā - gan amatieru, gan profesionālā, gan bērnu, jauniešu līmeņos..
izlases sekmē sporta veidu attīstību, sportistu izaugsmi, valsts starptautisko prestižu un patriotismu..
ja mēs latvieši kaut ko nopietni darām - jebkurā jomā, tad skaidrs, ka darbam un konkurētspējai jābūt Eiropas vai pasaules līmenī. izlasēm jābūt..

avipopo rakstīja: Sneps reali izniideeja basketbola imidzu. Visi shie chiiksteetaaji (Indriksons arii) par valsts atbalsta truukumu... kaadeel valstij butu jaatbalsta sporta veids, uz kuru nenaak skatiitaaji?? kaadeel sponsoriem buutu tas jaatbalsta, ja nav auditorijas?? nav jaatbalsta! viss ir logiski.

lai shis chaliits labaak piestraadaa pie sabendeetaa imidza, bet ja nevar, sen bija atluugums jaaraksta.
, 2012-05-07 13:19, pirms 12 gadiem
Normālajā pasaulē ir tā, ka valsts pieslēdzas tad, kad basketbolists ir gatavs uzvilkt valsts komandas krekliņu. Pirms tam, valsts kasē degunu nav ko bāzt, jo tas ir negodīgi pret citiem sporta veidiem. Atcerēsimies arī to, ka pārmērīgā sporta spēļu proporcija ir gandrīz iznīdējusi tradicionālo individuālo sportu. Bez tam, sporta spēlēm izteikti daudz lielākas iespējas iekasēt naudu par skatītāju biļetēm, piesaistīt TV, totalizatorus, sponsorus... šai portālā, šķiet, pietrūkst vien spēlētāju apakšbikšu apskats..neskaitāmi raksti par katru sīkumu. Piem. individuālie sportisti, ja vien viņi nav olimpiskajā vienībā, rūpējas par savu dalību augsta līmeņa sacensībās paši. Tā pat arī basketbolisti..ja vien EČ ir pietiekami prestižs un vispār kaut ko nozīmē pašam sportistam, tad varētu savus tēriņus nosegt paši. Vnk. izlutināti..līdz arī motivācija un sniegums atbilstošs. Un tas nav tikai mans viedoklis vien. Nevaru atrast nevienu iemeslu, izņemot masveidību, kāpēc basketbols un vēl kāds spēļu veids ir vienlīdzīgāks par citiem.
manuprāt, valstij jāpiešpricē tiem sporta veidiem, kuri pierādījuši sevi bez lutināšanas, kuri regulāri ved mājās augstākās raudzes panākumus. Basketbolam ir halles, ir publicitāte... ko vēl var gribēt? - Izmantojat to visu ar prātu, nevis pazemojat sevi ar ubagošanu, kad citiem ir vēl grūtāk.
, 2012-05-07 13:59, pirms 12 gadiem
Valsts atbalstam ir jaaprobezojas ar jaunu sporta zaalju izbuuvi blakus skolaam, jaunaam bumbaam, tas arii viss. un naudai shiem meerkjiem jaaiet cauri skolaam, nevis caur federaacijas kasi, kur savi 10% noteikti iekliidiis "izveiciigu" iereednju kabataa.

es kaa nodoklu maksaataajs neatbalstu manas naudas pieskirshanu federaacijai. Ja uz spelem nenak cilveeki, taatad cilveekiem tas nav vajadziigs, tatad nodoklu nauda tur nav jaadod ne santiima.

uz hokeju naak cilveeki, skataas liela tautas masa, tur - cita lieta.

be_like_mike rakstīja: basketbols ir masveidīgākais komandas sports Latvijā - gan amatieru, gan profesionālā, gan bērnu, jauniešu līmeņos..
izlases sekmē sporta veidu attīstību, sportistu izaugsmi, valsts starptautisko prestižu un patriotismu..
ja mēs latvieši kaut ko nopietni darām - jebkurā jomā, tad skaidrs, ka darbam un konkurētspējai jābūt Eiropas vai pasaules līmenī. izlasēm jābūt..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-05-07 18:10, pirms 12 gadiem
Ja kas, 3 komandas spēlē tikai 2 apļus LBL ne 3 (VEF; BKV; U18)! Kāds bikiņ putrojas...
, 2012-05-07 18:47, pirms 12 gadiem
Reti pretigs glums tipins.
, 2012-05-07 22:14, pirms 12 gadiem
Jānis Grīnvalds rakstīja: Normālajā pasaulē ir tā, ka valsts pieslēdzas tad, kad basketbolists ir gatavs uzvilkt valsts komandas krekliņu. Pirms tam, valsts kasē degunu nav ko bāzt, jo tas ir negodīgi pret citiem sporta veidiem. Atcerēsimies arī to, ka pārmērīgā sporta spēļu proporcija ir gandrīz iznīdējusi tradicionālo individuālo sportu. Bez tam, sporta spēlēm izteikti daudz lielākas iespējas iekasēt naudu par skatītāju biļetēm, piesaistīt TV, totalizatorus, sponsorus... šai portālā, šķiet, pietrūkst vien spēlētāju apakšbikšu apskats..neskaitāmi raksti par katru sīkumu. Piem. individuālie sportisti, ja vien viņi nav olimpiskajā vienībā, rūpējas par savu dalību augsta līmeņa sacensībās paši. Tā pat arī basketbolisti..ja vien EČ ir pietiekami prestižs un vispār kaut ko nozīmē pašam sportistam, tad varētu savus tēriņus nosegt paši. Vnk. izlutināti..līdz arī motivācija un sniegums atbilstošs. Un tas nav tikai mans viedoklis vien. Nevaru atrast nevienu iemeslu, izņemot masveidību, kāpēc basketbols un vēl kāds spēļu veids ir vienlīdzīgāks par citiem.
manuprāt, valstij jāpiešpricē tiem sporta veidiem, kuri pierādījuši sevi bez lutināšanas, kuri regulāri ved mājās augstākās raudzes panākumus. Basketbolam ir halles, ir publicitāte... ko vēl var gribēt? - Izmantojat to visu ar prātu, nevis pazemojat sevi ar ubagošanu, kad citiem ir vēl grūtāk.
Tu kaut ko putrojies, vecīt! Te tu saki, ka nevajag nevienam, te runā, ka vajag piešpricēt!
, 2012-05-07 22:59, pirms 12 gadiem
Murgi.
- pateikt: mums ir sponsori kaut kādi. Necieņa!
- viņš jaucas pat izlašu sastāvu noteikšanā, treneriem norāda, kurus aicināt un kurus nē
- kur paliek tā ārzemnieku licenču maksa?
- klubu kopējās intereses Tevi točno neinteresē
- tukša muldēšana un atrunāšanās
, 2012-05-07 23:01, pirms 12 gadiem
- kā tad Jēkabpils varēs startēt ar jauno treneri, kurš piekopj TOTO ?