Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1247, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristaps Driķis

Video: Teniss šķērsgriezumā. Tiesneši K.Zasjadko un A.Svaža

Sportacentrs.com piedāvā Jāņa Cīruļa sarunu ar starptautiskās kategorijas tiesnešiem no Latvijas - Konstantīnu Zasjadko un Arti Svažu. Tajā viņi stāsta par iemesliem, kāpēc izvēlēts šāds amats, darba specifiku, attiecībām ar spēlētājiem, utt..

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-04-29 16:46, pirms 10 gadiem
Super intervija! Paldies Konstantīnam, Artim, Jānim un Sportacentrs komandai!
, 2014-04-29 22:06, pirms 10 gadiem
Laba saruna, daudz jaunu faktu par tenisu. ; )
, 2014-04-29 23:04, pirms 10 gadiem
Beidzot kaut kas interesants nevis kārtējais Savickis.
, 2014-05-01 01:43, pirms 10 gadiem
Interesanti. Pastāsti vairāk. Jo intervija ir lieliska.
, 2014-05-01 02:07, pirms 10 gadiem
Sir. Paul vai tev neshkiet, ka tenisa virtuve ir pilns ar sudiem?! Cilveki , kuri neko nesaprot, bet dzivo parlieciba, ka viss ir shtokos lv tenisa ir vairak neka vajag, sakot ar mini tenisa vaditajiem un beidzot ar turnira menedzeriem un lts dzives stutetajiem... teiksu ka ir izcili tizli un neizdevushiem produkti ar retiem iznemumiem! Nekas nav pret A.Svazu, bet Kostjas darbibas turniros un ari sadzive ir stipri divainas... ir dzirdets un redzets daudz, bet vina vadisanas stils nav pretimnakosh un nav saprotosh, vins uzvedas ka kings un galvenais boss, parejie ir sudi!
, 2014-05-01 02:13, pirms 10 gadiem
Un deretu ari uztaisit kadu apskatu ka un kadi treneri ikdiena strada tenisa klubos ar berniem... tur ari ir sudu kaudzes un ja tadi specialisti megina iemacit to ko pashi neizprot,tad par ko mes te varam runat?Berniem veidojas nepareiza izpratne, prieksstats un gala rezultata lidzi nak ari veselibas problemas!
, 2014-05-01 07:28, pirms 10 gadiem
Te var palasīt par jautājumu par kuru īsti atbildes nebija, cik reāli pelna tenisa tiesneši:

umpire salary? - Talk Tennis

Summa ir ļoti maza
, 2014-05-01 10:57, pirms 10 gadiem
Tagad man ir skaidrs par kadiem 5% Konstantīns stastija. Ja cilveks ir galvenais tiesnesis eiropas čempionata, tad man nav jautajumus par līmeni.
, 2014-05-01 11:09, pirms 10 gadiem
Viņi ir šeit!
, 2014-05-02 18:54, pirms 10 gadiem
Skaisti sportacentrs cenzēt jau sākuši komentārus. Atkārtoju vēlreiz, Zasjadko kungs aizkulisēs ir viens no lielākājiem neliešiem un liekēžiem, par labu tenisam viņa klātbūtne noteikti nenāk, it īpaši jauniešiem, kur viņš ilgu laiku darbojās kā organizators. Kā jau teicu, pats piedalījos vairākos turnīros, arī Latvijas čempionātā, kur šis 'kungs' bija galvenais tā teikt 'organizators'. Neko labu par viņu nevar pateikt. Piekrītu espozito79, ir ļoti daudz lietas, par ko parastie cilvēki ārpus tenisa nemaz nenojauš!
, 2014-05-02 18:55, pirms 10 gadiem
Un kacka_ru, es te nerunāju par kaut kādiem tiesāšanas principiem vai to cik viņš to labi dara. Viņš var atļauties pūst miglu acīs cilvēkiem, kas nav bijuši tai tenisa virtuvē iekšā.
, 2014-05-02 18:56, pirms 10 gadiem
anjo rakstīja: Beidzot kaut kas interesants nevis kārtējais Savickis.
Zasjadko kungs daudz no Savicka neatpaliek, visādā ziņā
, 2014-05-02 18:58, pirms 10 gadiem
espozito79 rakstīja: Sir. Paul vai tev neshkiet, ka tenisa virtuve ir pilns ar sudiem?! Cilveki , kuri neko nesaprot, bet dzivo parlieciba, ka viss ir shtokos lv tenisa ir vairak neka vajag, sakot ar mini tenisa vaditajiem un beidzot ar turnira menedzeriem un lts dzives stutetajiem... teiksu ka ir izcili tizli un neizdevushiem produkti ar retiem iznemumiem! Nekas nav pret A.Svazu, bet Kostjas darbibas turniros un ari sadzive ir stipri divainas... ir dzirdets un redzets daudz, bet vina vadisanas stils nav pretimnakosh un nav saprotosh, vins uzvedas ka kings un galvenais boss, parejie ir sudi!
Pa lielam piekrītu, ir tenisa virtuvē ļoti daudz cilvēku, it īpaši Latvijā, kas spēlei un sporta attīstībai par labu nenāk! Tagad jau kādu laiku esmu ārā no tās aprites, bet cik skatos, lasu un dzirdu tad pie stūres ir tie paši cilvēki kas kādreiz..
, 2014-05-03 02:05, pirms 10 gadiem
Sir.Paul tiesi ta ir ljoti daudz lietas un sudi par ko cilveki neruna, izvairas un galu gala no kaut ka ari mizh... vel esmu pamanijis, ka loti daudz tenisa sabiedribas ir mikstie vai pamiksti savos rakturos un darbibas...
ja konkreti par A.Svazu tad puika nav slikts, censhas un aplamibas ari neruna, priekshsedetajs kostjiks tas kursh zasjadko , tapat ari kuzovenkovi un tas klibais jelgavnieks ir tadi kadri, ka pat nezinu ir jasmejas vai jaraud... Savu kompleksu makti vini megina turniros ieviest kaut kadu politiku un parcilveku statusu, ta teikt mes visu zinam, jus auni neko! Ka jau teicu, cilveciskais faktors siem puikam ir pat loti svesh!
Vispar zinu tikai dazus cilvekus, kuri butu gatavi izteikties par visu lv sistemu kopuma... sirds sap, ka visur ir vieni vienigi ielikteni, dirslaizhas un vel sazin kadi pasazieri, kuri nekadu labumu tenisam un ta attistibai nedod un nedos
, 2014-05-03 09:09, pirms 10 gadiem
Vai jums neliekas dīvaini ka viņš bija nozīmēts par galveno tiesnesi Eiropas čempionāta? Tas ir vērtējums no starptautiska federācija.
Es domāju tā, lai vērtēt cilvēku tad vajag vispirms pašam sasniegt to līmeni.
, 2014-05-03 21:13, pirms 10 gadiem
precize kada eiropas cempionata?! jauniesu? ar vina anglu valodas zinasanam un izrunu... nu nez , vai nu kadam kaut kur ielida vai ari nebija citu kandidatu.ka zinams, no itf tur finansialas dotacijas nav lielas, ta ka piesaistit var tikai 3 pasaules valstis ka latviju, yugoslavu naciju, belarus, varbut vel kadu... rietumu cilvekiem tas nav prestizi un aktuali , turklat par tadam samaksam... ta ka pareizo atbildi mekle kaut kur starp sim rindam,jo neba jau vinam zvanija pats itf prezidents ar lugumu zasjadko you ar so gud referiii , pliiizzz wiiii niiid yuuu very very very much... absurds un utopija vienlaicigi!
, 2014-05-03 22:48, pirms 10 gadiem
espozito79 rakstīja: precize kada eiropas cempionata?! jauniesu? ar vina anglu valodas zinasanam un izrunu... nu nez , vai nu kadam kaut kur ielida vai ari nebija citu kandidatu.ka zinams, no itf tur finansialas dotacijas nav lielas, ta ka piesaistit var tikai 3 pasaules valstis ka latviju, yugoslavu naciju, belarus, varbut vel kadu... rietumu cilvekiem tas nav prestizi un aktuali , turklat par tadam samaksam... ta ka pareizo atbildi mekle kaut kur starp sim rindam,jo neba jau vinam zvanija pats itf prezidents ar lugumu zasjadko you ar so gud referiii , pliiizzz wiiii niiid yuuu very very very much... absurds un utopija vienlaicigi!
Piedāvāju Tev sasniegt to ko jau izdarīja Artis, Ivans un Konstantīns un tad Tu varēsi šeit stāstīt par viņiem. Man ir respekts ko viņi dar. Mums ne kad vēsture nebija galvenais tiesnesis Eiropas čempionāta.
Cik tiesneši no Latvijas ir zināmi pasaule??? Odiņš... Kas vel???
, 2014-05-04 01:22, pirms 10 gadiem
Ak Dievs kadas tev ir zemas prasibas pret dzivi... no tiesnesiem pasaules limeni ,es runaju PASAULES limeni ir R.Licis handbolaa pieredze gan pasaules cempi ,gan eiropas, olimpiskas speles tiesaja damu pusfinalu! Ejam talak basketbols O.Latisevs regulari tiesa eiroligas speles, adrijas ligas, eiropas un pasaules cempionatus, A.Abele dailslidosana ir starp top tiesnesiem pasaule, V.Jankovskis volejbola tiesa cev limeni + vel ir dazi kuru uzvardus precizi neatceros! Futbola uz sitienu varu tev nosaukt uefa limeni S.Braga un R.Lajuks! Nu luk tev dazi piemeri! Par kadu sasniegumu tu tagad runa?Par kuru atp limena turniru? Kura turnira uz vishkas vins ir sedejis?! Konkreti un pec fakta kur?
, 2014-05-04 01:24, pirms 10 gadiem
Tu nezini , bet gvelz absolutas mulkibas! Ja tev butu mazliet pplashakas zinasanas un talaks redzejums varbut zinatu pasaules limena tiesnesus, bet te mes runajam par latvijas limeni un minimali davis cup vai fjucheru, kas nav nu nekadigi salidzinams ar olimpiskajam spelem vai pasaules cempi... mazliet pafiltre un apdoma savus apgalvojumus
, 2014-05-04 21:37, pirms 10 gadiem
Mans viedoklis ir šāds. Kad sasņiegsi to līmeņi tad ari varēs komentēt.
, 2014-05-05 01:05, pirms 10 gadiem
jau sasniegts , varu komentet un nebaidities pateikt savu viedokli... to ko citi parasti nokluse
bet tu savus argumentus preti likt nevari, ka tikai sasniedz, sasniedz utt viena un ta pati plate...nozelojami
2

Sportacentrs.com TV skaties raidījumu makšķerniekiem – "Copes garša"!

Cope ir hobijs, bauda, prieks, emociju gamma no veiksmes līdz neveiksmei un atkal otrādi. Tā ved ārpus mājas, dabā, tā sagādā piedzīvojumus vienatnē vai kopā ar draugiem, tā rosina sajūtas, atpūtina ķermeni un prātu un bagātina dzīves "garšu"! Pievienojies mums Sportacentrs.com TV ekrānos katru otrdienu 21:30!
Roberts Uldriķis
Foto: Nora Krevņeva-Baibakova

Sportacentrs.com TV aktīvās brīvdienas: pludmales volejbols, badmintons un futbols

Tuvākajās dienās Sportacentrs.com TV piedāvās vairākas saistošas sporta translācijas. 1. un 4. jūnijā skaties Latvijas U21 futbola izlases spēles Baltijas kausā, bet svētdien vēro Latvijas pludmales volejbola čempionāta 1. posma izšķirošās cīņas.
Andris Vaņins
Foto: Romāns Kokšarovs/f64
17

Latvija pret Gruziju - cīņa par pārliecību Sportacentrs.com TV

Otrdien Sportacentrs.com TV piedāvās iespēju skatīties tiešraidi no Gruzijas galvaspilsētas Tbilisi, kur plkst. 17.00 tiks aizvadīta pārbaudes spēle starp Latvijas futbola izlasi un Gruzijas valstsvienību.