Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource373 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource373), Fid:1247, Did:0, useCase: 3

TV4 šobrīd

Piektdiena, 29. marts

13:50 LIVE Pafbet Latvijas-Igaunijas basketbola līgas 1/4 fināla 1.spēle: VEF Rīga - Rīgas Zeļļi
16:00 LIVE Tonybet futbola virslīga: FS Jelgava - FK Metta
18:00 LIVE Pafbet Latvijas-Igaunijas basketbola līgas 1/4 fināla 1.spēle: BK Ventspils - Tartu Ülikool Maks/Moorits (2.puslaiks)

Basketbola nedēļa Sportacentrs.com tiešraidēs

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Arī šonedēļ Sportacentrs.com piedāvās vairākas tiešraides - šoreiz vairāk izcelsim basketbolu. Jau otrdien FIBA Eurochallenge spēle no Ventspils, kurā noskaidrosies, vai ventspilnieki spēlēs šī turnīra ceturtdaļfinālā, bet nedēļas nogalē Swedbank Latvijas Jaunatnes Basketbola līgas zvaigžņu spēle.

Otrdiena, 28.februāris

Basketbola klubam Ventspils ļoti svarīga spēle FIBA Eurochallenge turnīrā – savā laukumā jāspēlē pret Francijas klubu „Roanne Basket”. Lai arī šo sacensību otro grupu turnīru ventspilnieki iesāka ar divām neveiksmēm, tomēr tām sekojušas trīs uzvaras, kas ļauj ar optimismu raudzīties ceturtdaļfināla virzienā. Lai tiktu tālāk un izcīnītu pirmo vietu grupā, ir jāuzvar šīs dienas pretinieki. Kā to izdarīt, ventspilnieki un komandas treneris Gundars Vētra zina – kā nekā viesos šo komandu izdevās uzveikt pagarinājumā ar 89:88.

Mača sākums 19:00, bet Ventspilij pieslēgsimies jau 18:45. Pirms tam Sportacentrs.com TV kanālā varēsiet noskatīties ventspilnieku iepriekšējo šī turnīra mājas spēli, kad ar 74:61 tika uzveikts Vācijas „EWE Baskets”.

Ceturtdiena, 1.marts

Liepājā turpinās hokeja kaislības – Liepājas Metalurgs komandai pēdējā Baltkrievijas hokeja čempionāta spēle, kurā pretiniekos Minskas Junostj. Turnīra kopvērtējumā rīdzinieki paliks septītie, bet Minskas komandas vēl cīnās par mājas spēļu priekšrocībām (4. vai 5.vieta). Lai gan turnīra kopvērtējumā komandas nešķir daudz pozīcijas, tomēr punktu izteiksmē gan – 61 pret 91. Šosezon šos pretiniekus liepājniekiem vēl nav izdevies uzvarēt, varbūt sezonas pēdējā spēle būs tā veiksmīgā? Cīņas sākums 18:30.

Sestdiena, 3.marts

Ja Latvijas basketbola līgas spēle jau aizvadīta, tad Swedbank Latvijas Jaunatnes basketbola līgas svētki vēl priekšā. Zvaigžņu spēle jau ierasti notiks Rīgas 49.vidusskolā, no kuras arī piedāvāsim translāciju. Spēle, konkursi un slam-dunk fināli - tas viss translācijā no 14:30.

Bet pēc jauniešu cīņām varēsiet baudīt basketbolu no Valmieras, kur viesosies Ventspils klubs. Latvijas basketbola līgā ventspilnieki šosezon vēl nav zaudējuši, bet Valmieras komanda noteikti vēlēsies revanšēties par sezonas startā ciesto sakāvi – toreiz zaudējums ar 32 punktu pārsvaru. Mača sākums 18:30.

Basketbola spēles pārtraukumā varat pārslēgties uz „Arēna Rīga” preses konferences telpu. Pēc KHL play-off 1.kārtas trešā mača komentārus sniegs „Dinamo Rīga” un „Ņižņijnovgorodas Torpedo” komandu treneri.

Svētdiena, 4.marts

Arī otrā nedēļas brīvdiena būs veltīta jaunatnes basketbolam. Šoreiz jau 11:00 no rīta Swedbank LJBL mačs starp U17 vecuma grupas komandām - BJBS Rīga pret Rīga/VEF. Turnīra kopvērtējumā šīm komandām 1. un 4.vieta – būs interesanti.

Bet nedēļas tiešraides noslēgsim ar preses konferenci no „Arēna Rīga „Dinamo Rīga” un „Ņižņijnovgorodas Torpedo” komandas būs aizvadījušas ceturto play-off sērijas spēli, vai būs jau zināma tā vienība, kas būs tikusi tālāk?

Tiešraides arī Sportacentrs.com TV

Lattelecom Interaktīvās TV 411.kanālā visi minētie notikumi tiks demonstrēti tiešraidēs un vēlāk arī ierakstos. Tāpat TV kanālos šonedēļ trīs interesantas Armanda Pučes intervijas no SA+ arhīviem – ar Vasīliju Tihonovu, Lauri Dārziņu un Normundu Sējēju. Bet piektdienas vakarā – 20:00 jaunajā Sportacentrs.com rubrikā „Vārds saimniekam” izteiksies LFF prezidents Guntis Indriksons. Ar šīs nedēļas Sportacentrs.com TV programmu iespējams iepazīties Sportacentrs.com TV sadaļā

Sportacentrs.com tiešraides (23.02-26.02)

DatumsLaiksNotikums
28.0218:45FIBA Eurochallenge basketbolā. Ventspils - Roanne Basket
01.0318:30Baltkrievijas čempionāts hokejā. Liepājas Metalurgs – Minskas Junostj
03.0314:30Swedbank LJBL Zvaigžņu spēle
03.0318:30Latvijas Basketbola līga. Valmiera - Ventspils
03.0319:20Preses konference pēc Dinamo Rīga – Nižņijnovgorodas Torpedo spēles
04.0311:00Swedbank LJBL U17: BJBS Rīga - Rīga/VEF
04.0319:20Preses konference pēc Dinamo Rīga – Nižņijnovgorodas Torpedo spēles