Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource373 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource373), Fid:1247, Did:0, useCase: 3

Video: HK "Liepāja" hokejisti sporto kopā ar Liepājas 5.vidusskolas skolēniem

Aigars Prūsis
Aigars Prūsis @Prusis
Šodien hokeja kluba "Liepāja" hokejisti devās uz Raiņa parku, lai kopā ar Draudzīgā aicinājuma Liepājas 5. vidusskolas skolēniem kopīgi nodotos 3 kilometru skrējienam.

Pasākums notika pēc vidusskolēnu aicinājuma – "Erasmus+" projekta "Skola kustībā: priekam un labai veselībai" laikā, un tā vadītājs Agnis Timermanis pamato izvēli: "Projekta mērķis ir veicināt skolēnu veselīgu dzīvesveidu un iesaistīšanos sportiskās aktivitātēs. Viena no projekta aktivitātēm ir paralēli visās partnervalstīs (Spānijā, Itālijā, Turcijā un Latvijā), sadarbojoties ar kādu sporta klubu vai organizāciju kopīgi rīkot skrējienu. Prieks, ka HK Liepāja piekrita mūsu aicinājumam sadarboties, jo, jautājot pašiem skolēniem, ar ko viņi vēlētos kopīgi organizēt šo pasākumu, izvēlējās tieši HK Liepāja. Ceram, ka šī sadarbība turpināsies visa projekta laikā un mums izdosies projekta partneriem citās valstīs ļaut iepazīt arī mūsu nacionālo sporta veidu – hokeju".
Vērtējums: +1

     [+] [-]

, 2015-02-26 15:09, pirms 9 gadiem
Forši!