Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource373 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource373), Fid:1247, Did:0, useCase: 3

Kas brauks uz Schenker līgas Final4? Skaties Sportacentrs.com tiešraidēs!

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Tuvojas kārtējā nedēļas nogale, kas solās būt gana piepildīta sporta notikumiem. Daudz notikumus redzēsiet arī Sportacentrs.com tiešraidēs internetā un Lattelecom Interaktīvās televīzijas 411.kanālā – Schenker volejbola līgas izšķirošās cīņas, Latvijas ziemas čempionāts peldēšanā, mači no Latvijas basketbola līgas un Latvijas florbola Virslīgas, kā arī Dinamo Rīga preses konferences.

Ceturtdiena, 23.februāris

Schenker volejbola līgā pagājušajā nedēļā beidzās regulārais čempionāts, bet jau šonedēļ tiek noskaidrotas tās četras komandas, kas cīnīsies Final4 turnīrā. Lai noteiktu šīs komandas tiks aizvadīti ceturtdaļfināli, kuros pretī viena otrai stāsies četras Latvijas un Igaunijas komandas. Regulārajā čempionātā labāk veicās igauņiem, taču arī letiņiem ir ko likt pretī.

Pirmā spēle šodien 19:00 no Daugavpils, kur vietējā Daugavpils Universitātes komanda spēkosies ar Parnu VK. Regulārajā čempionātā daugavpilieši bija septītā, kamēr Pērnavas komanda otrā. Savstarpējos dueļos izdevās uzvarēt tikai vienu setu divās spēlēs, tomēr play-off ir pavisam citas cīņas. Bet 19:30 Ozolniekos Poliurs/Ozolnieki centīsies paklupināt Tartu Pere Leib vienību. Regulārajā sezonā katra no komandām uzvarēja savu mājas spēle, turklāt ozīši to izdarīja pārliecinošāk – 3:0 pret 3:1.

Piektdiena, 24.februāris

Liepājā piektdien un sestdien norisināsies Latvijas ziemas čempionāts peldēšanā un pirmo reizi šis sporta veids debitēs Sportacentrs.com tiešraidēs. Sacensību atklāšana un pirmie starti no 16:00. Bet īsi pirms 22:00 tiešraide no „Arēna Rīga” preces konferenču zāles, kur savus komentārus sniegs KHL komandu „Dinamo Rīga” un Novokuzņeckas „Mettalurg” galvenie treneri. Jācer, ka pozitīvāki komentāri un emocijas būs mājinieku trenerim Pekam Rautakalio.

Sestdiena, 25.februāris

Dienas pirmajā pusē no 11:00 izšķirošie notikumi Latvijas ziemas čempionāts peldēšanā, kad tiks sadalīti vairāki medaļu komplekti. Tikmēr vakarpusē – 19:00 Latvijas florbola virslīgas play-off spēle starp Valmieras un Ķekavas komandām. Pirmie divi dueļi Ķekavā noslēdzās ar graujošām mājinieku uzvarām (10:1 un 9:2). Vai Valmierā cīņas ritējums būs citādāks?

Svētdiena, 26.februāris

Ātru basketbolu ar skaistiem punktu guvumiem svētdien sagaidām no LBL spēles starp LU un Jelgavas komandām. Abas komandas turnīra kopvērtējumā atrodas līdzās (5.un 6.vieta), tāpēc netrūkst arī sportiskās intrigas. Cīņas sākums 17:30. Tikmēr 18:00 no Daugavas Sporta nama skatieties Schenker līgas spēli starp Lāse – R/Rīga un TTU komandām. Rīdzinieki pirmo play-off spēli būs aizvadījuši izbraukumā, jo regulārajā čempionātā bija pozīciju augstāk (4.un 5.vieta). Jāpiemin, ka šajā spēlē iespējams arī zelta sets...

Nedēļas noslēdzošā tiešraides šoreiz būs no „Arēna Rīga”. Dinamo Rīga hokejistiem regulārās sezonas pēdējā spēle pret Habarovskas Amur, pēc kuras jau jāsāk gatavoties play-off turnīram. Jādomā, ka komandu treneriem preses konferencē nāksies atbildēt arī uz uz jautājumiem par izslēgšanas spēlēm.

Tiešraides arī Sportacentrs.com TV

Lattelecom Interaktīvās TV 411.kanālā visi minētie notikumi tiks demonstrēti tiešraidēs un vēlāk arī ierakstos. Ar šīs nedēļas Sportacentrs.com TV programmu iespējams iepazīties Sportacentrs.com TV sadaļā

Sportacentrs.com tiešraides (23.02-26.02)

DatumsLaiksNotikums
23.0219:00Schenker volejbola līgas play-off. DU - Parnu VK
23.0219:30Schenker volejbola līgas play-off. Poliurs/Ozolnieki - Tartu Pere Leib
24.0216:00Latvijas ziemas čempionāts peldēšanā no Liepājas
24.0221:50Preses konference pēc Dinamo Rīga - Novokuzņeckas Metallurg spēles
25.0211:00Latvijas ziemas čempionāts peldēšanā no Liepājas
25.0219:00Florbola virslīgas vīriešiem play-off. Valmiera - Ķekava
26.0217:30Latvijas Basketbola līga. LU - Jelgava
26.0218:00Schenker volejbola līgas play-off. Lāse-R/Rīga - TTU
26.0219:20Preses konference pēc Dinamo Rīga - Habarovskas Amur spēles