Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1247, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristaps Driķis

Video: Egleskalns: "Mans mērķis – spēlēt Krievijā vai Itālijā"

Viena no uzlecošajām zvaigznēm Latvijas volejbolā Hermans Egleskalns ir "Lielās sarunas" viesis šoreiz. Latvietis jau 20 gadu vecumā debitējis Čempionu līgā un viņa līdzšinējā karjera gājusi pa augšupejošu līkni. Sarunas laikā tiek skartas tēmas par volejbolista līdzšinējo karjeru, nākotnes plāniem, to, ka pēc pieciem gadiem viņš, iespējams, beigs spēlēt volejbolu, izlases cerībām olimpiskajā kvalifikācijā un to, kā centies iegūt Beļģijas izlases mača videoierakstu. Ar volejbolistu sarunājas Jānis Celmiņš.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-11-21 12:19, pirms 12 gadiem
Intervijai nebija nekāda vaina,jo tas vot nenozīmē inteliģences,saprāta trūkumu.Lai spēlētu tik augstā līmenī Čempionu Līgas sacensībās jābūt draugos ar voleja ābeci,spēles lasīšanu.
, 2011-11-21 12:29, pirms 12 gadiem
Itervija ok, vienkārši džeks bij uztraucies un tad uzsēžas uz kāda vārda!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-11-21 14:31, pirms 12 gadiem
Bļāviens atkal tās debīlās reklāmas sākās!! Vismaz intervija laba!
, 2011-11-21 14:52, pirms 12 gadiem
Viens un Divi rakstīja: bet par vārda trūkumu gan ar kuriem var to " vot " aizvietot gan, bet tā tikai puisim novēlu veiksmi tikai turpmāk.
Ne jau katrs intervijā runās gramatiski perfekti,būtu interesanti paklausīties komentāra autora varējumu savā pirmajā nopratināšanā,bet tāda jau nebūs.Kritizēt cita vārdu krājumu ar vot pārbagātību nav liela māksla,no Hermaņa, viņa 20 gados varēja sadzirdēt reāli domājošu cilvēku,kuram deguns nav Zvaigznēs .No volejbolistiem kā runasvīru izceltu Ansi Medeni,vismaz dzirdētu jaunu tautas dziesmu.
, 2011-11-21 23:25, pirms 12 gadiem
Viens un Divi rakstīja: Apnika klausīties to interviju, jau no intervijas sākuma - Hermans " Vot " , vot , vot ... nez cik intervijas laikā izskanēja tik daudz tie " vot "
Nez cik pašam būtu pareiza latviešu valoda,ja jārunā kameras priekšā un ja tā ir viena no pirmajām reizēm!
, 2011-11-21 23:58, pirms 12 gadiem
Ļoti sakarīga intervija,lai veicās Hermanim un pārējiem džekiem!
2

Sportacentrs.com TV skaties raidījumu makšķerniekiem – "Copes garša"!

Cope ir hobijs, bauda, prieks, emociju gamma no veiksmes līdz neveiksmei un atkal otrādi. Tā ved ārpus mājas, dabā, tā sagādā piedzīvojumus vienatnē vai kopā ar draugiem, tā rosina sajūtas, atpūtina ķermeni un prātu un bagātina dzīves "garšu"! Pievienojies mums Sportacentrs.com TV ekrānos katru otrdienu 21:30!
Roberts Uldriķis
Foto: Nora Krevņeva-Baibakova

Sportacentrs.com TV aktīvās brīvdienas: pludmales volejbols, badmintons un futbols

Tuvākajās dienās Sportacentrs.com TV piedāvās vairākas saistošas sporta translācijas. 1. un 4. jūnijā skaties Latvijas U21 futbola izlases spēles Baltijas kausā, bet svētdien vēro Latvijas pludmales volejbola čempionāta 1. posma izšķirošās cīņas.
Andris Vaņins
Foto: Romāns Kokšarovs/f64
17

Latvija pret Gruziju - cīņa par pārliecību Sportacentrs.com TV

Otrdien Sportacentrs.com TV piedāvās iespēju skatīties tiešraidi no Gruzijas galvaspilsētas Tbilisi, kur plkst. 17.00 tiks aizvadīta pārbaudes spēle starp Latvijas futbola izlasi un Gruzijas valstsvienību.