Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1247, Did:0, useCase: 3

Autors: Kalvis Krūmiņš

Video: Jaunā BMX trase pie Valmieras pulcē labākos

Sestdien un svētdien SCO Centrs BMX trasē abas dienas norisinājās sacensības, kas bija pulcējušas visus labākos Latvijas braucējus, tai skaitā arī olimpisko čempionu – Māri Štrombergu. Sestdien „SCO Centrs 10 gadu jubilejas sacensībās” uzvarēja Kristers Lejiņš, bet svētdien „Latvia Grand Prix” 3. posmā par uzvarētāju, un līdz ar to arī kopvērtējuma līderi kļuva Edžus Treimanis. Piedāvājam arī intervijas ar Māri Štrombergu, Edžu Treimani, kā arī Ivo Lakuču, kuri stāsta par turpmāko BMX sezonu, mērķiem un iecerēm, gatavojoties Londonas Olimpiskajām spēlēm jau 2012. gadā.

, 2011-07-19 18:00, pirms 13 gadiem
Shtrombis, laikam negribeeja savainoties, ka tik piesardziigi gaaja likumaa!
, 2011-07-19 18:18, pirms 13 gadiem
njā, interesanti
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-07-19 18:56, pirms 13 gadiem
bet tieshi taa arii ir ka uzvar aatraakais, nevis peedeejais respektiivi kursh vis aatraak veic atieciigo distanci.
, 2011-07-19 18:58, pirms 13 gadiem
ralfino rakstīja: lieciet mīnusus ja gribat, bet es uzskatu, ka jāizveiido kaut kādi noteikumi ar tiem kritnieniem, lai būtu tā, ka uzvar ātrākais, nevis pēdējais...
tas jau nav 100m sprints, kur katram savs celins dots... bmx ir aatruma, taktikas un tehnikas apvienojums! aa, nu PČ UN OS ir arii time trials, tur arii viens pats dodies trasee un paraadi uz ko esi spejiigs...
, 2011-07-19 23:15, pirms 13 gadiem
Biju uz abām sacensību dienām... bija baigi super!
Skaidrs ka Štrombis nespieda no sevis neko ārā, jo viņam tomēr svarīgāki mači priekšā un nokrist tagad būtu stūlbi (divas reizes bija tam tuvu), bet tas ka atrādījās vietējiem faniem, tas jau ar ir jauki.
Lai mūsu braucējiem veicas Pasaules čempī un pārējos mačos.
2

Sportacentrs.com TV skaties raidījumu makšķerniekiem – "Copes garša"!

Cope ir hobijs, bauda, prieks, emociju gamma no veiksmes līdz neveiksmei un atkal otrādi. Tā ved ārpus mājas, dabā, tā sagādā piedzīvojumus vienatnē vai kopā ar draugiem, tā rosina sajūtas, atpūtina ķermeni un prātu un bagātina dzīves "garšu"! Pievienojies mums Sportacentrs.com TV ekrānos katru otrdienu 21:30!
Roberts Uldriķis
Foto: Nora Krevņeva-Baibakova

Sportacentrs.com TV aktīvās brīvdienas: pludmales volejbols, badmintons un futbols

Tuvākajās dienās Sportacentrs.com TV piedāvās vairākas saistošas sporta translācijas. 1. un 4. jūnijā skaties Latvijas U21 futbola izlases spēles Baltijas kausā, bet svētdien vēro Latvijas pludmales volejbola čempionāta 1. posma izšķirošās cīņas.
Andris Vaņins
Foto: Romāns Kokšarovs/f64
17

Latvija pret Gruziju - cīņa par pārliecību Sportacentrs.com TV

Otrdien Sportacentrs.com TV piedāvās iespēju skatīties tiešraidi no Gruzijas galvaspilsētas Tbilisi, kur plkst. 17.00 tiks aizvadīta pārbaudes spēle starp Latvijas futbola izlasi un Gruzijas valstsvienību.