Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1247, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Liepiņš

Tiešraide: Betsafe/Ulbroka - FBK Valmiera
Elvi florbola līga

Sestdien, 20. janvārī, 19.00


, 2018-01-20 19:22, pirms 6 gadiem
ulbroka sarauj!!! oma skatās no mājām
2

Sportacentrs.com TV skaties raidījumu makšķerniekiem – "Copes garša"!

Cope ir hobijs, bauda, prieks, emociju gamma no veiksmes līdz neveiksmei un atkal otrādi. Tā ved ārpus mājas, dabā, tā sagādā piedzīvojumus vienatnē vai kopā ar draugiem, tā rosina sajūtas, atpūtina ķermeni un prātu un bagātina dzīves "garšu"! Pievienojies mums Sportacentrs.com TV ekrānos katru otrdienu 21:30!
Roberts Uldriķis
Foto: Nora Krevņeva-Baibakova

Sportacentrs.com TV aktīvās brīvdienas: pludmales volejbols, badmintons un futbols

Tuvākajās dienās Sportacentrs.com TV piedāvās vairākas saistošas sporta translācijas. 1. un 4. jūnijā skaties Latvijas U21 futbola izlases spēles Baltijas kausā, bet svētdien vēro Latvijas pludmales volejbola čempionāta 1. posma izšķirošās cīņas.
Andris Vaņins
Foto: Romāns Kokšarovs/f64
17

Latvija pret Gruziju - cīņa par pārliecību Sportacentrs.com TV

Otrdien Sportacentrs.com TV piedāvās iespēju skatīties tiešraidi no Gruzijas galvaspilsētas Tbilisi, kur plkst. 17.00 tiks aizvadīta pārbaudes spēle starp Latvijas futbola izlasi un Gruzijas valstsvienību.