Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1247, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristaps Driķis

Video: Drifta auto un adrenalīns pārņem Biķernieku trasi

Sestdien, 16. jūnijā sporta kompleksā Biķernieki notiks 2012. gada Austrumeiropas Pro Drifta čempionāta (EEDC) 2. posms un Latvijas PRO drifta čempionāta 1. posms, kas būs vienas no šīs sezonas vērienīgākajām PRO drifta sacensības Baltijā. Sacensībās uz starta stāsies gan visi Latvijas PRO drifta braucēji, gan daudzi tuvāko kaimiņvalstu drifta meistari. Biķerniekos plāno ierasties aptuveni 40 sportisti no Krievijas, Baltkrievijas, Ukrainas, Latvijas, Igaunijas, Lietuvas un Polijas.

, 2012-06-15 23:05, pirms 12 gadiem
Kāpēc tieši drifts? Tāpēc, ka populārs un moderns. LOL!
, 2012-06-16 01:50, pirms 12 gadiem
Trīs faktori, lai driftā būtu veiksmīgs? Vilciens, vilciens un vilciens
, 2012-06-16 19:49, pirms 12 gadiem
kad beidzot sportacentrs.com sapratīs, ka zem video jābūt SUBTITRIEM! Valsts valoda ir latviešu valoda, tāpēc daudzi cilvēki varētu nesaprast tās vietas, kad runā angļu valodā vai krieviski. Es angļu valodu saprotu, bet krievu valoda man ir tumša bilde, domāju, ka neesmu vienīgais, kurš gribētu, lai būtu subtitri apakšā, lai varētu saprast visu un baudīt sportacentrs.com piedāvātos video uz visiem 100%
2

Sportacentrs.com TV skaties raidījumu makšķerniekiem – "Copes garša"!

Cope ir hobijs, bauda, prieks, emociju gamma no veiksmes līdz neveiksmei un atkal otrādi. Tā ved ārpus mājas, dabā, tā sagādā piedzīvojumus vienatnē vai kopā ar draugiem, tā rosina sajūtas, atpūtina ķermeni un prātu un bagātina dzīves "garšu"! Pievienojies mums Sportacentrs.com TV ekrānos katru otrdienu 21:30!
Roberts Uldriķis
Foto: Nora Krevņeva-Baibakova

Sportacentrs.com TV aktīvās brīvdienas: pludmales volejbols, badmintons un futbols

Tuvākajās dienās Sportacentrs.com TV piedāvās vairākas saistošas sporta translācijas. 1. un 4. jūnijā skaties Latvijas U21 futbola izlases spēles Baltijas kausā, bet svētdien vēro Latvijas pludmales volejbola čempionāta 1. posma izšķirošās cīņas.
Andris Vaņins
Foto: Romāns Kokšarovs/f64
17

Latvija pret Gruziju - cīņa par pārliecību Sportacentrs.com TV

Otrdien Sportacentrs.com TV piedāvās iespēju skatīties tiešraidi no Gruzijas galvaspilsētas Tbilisi, kur plkst. 17.00 tiks aizvadīta pārbaudes spēle starp Latvijas futbola izlasi un Gruzijas valstsvienību.