Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource373 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource373), Fid:1247, Did:0, useCase: 3

TV4 šobrīd

Ceturtdiena, 25. aprīlis

14:21 "Koka Rīga” 10 gadu jubilejas konference "Rīgas koka arhitektūra laika griežos"
17:00 Diskusija: "Cilvēkkapitāls IT nozarē - vai spējam investēt prasīgos darbiniekos?"
18:20 Dzīvesstila raidījums "Dzīvīte"

Video: Jēkabsone-Žogota: "Viss sagriezās pilnīgā stulbumā"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs
Piedāvājam Anetes Jēkabsones-Žogotas, Guntas Baško, Kates Aizsilas un Ainara Zvirgzdiņa komentārus pēc Latvijas izlases zaudējuma Eiropas čempionāta atklāšanas spēlē pret Serbiju.
Vērtējums: +6

 +12 [+] [-]

, 2015-06-11 20:42, pirms 9 gadiem
tā laukuma mala ar skrūvēm vienkārši burvīga. Tāpēc paskatoties uz mūsu arēnu un čempionātiem vismaz nav kauns.

  +3 [+] [-]

, 2015-06-11 21:04, pirms 9 gadiem
Kurš umņiks kko tādu tur izdomājis?
Slēpts komentārs: larondons

  +6 [+] [-]

, 2015-06-11 21:25, pirms 9 gadiem
larondons rakstīja: Eiropas čempionāta fināltūrnīrā nedrīkst būt tāda attieksme, ka mēs varam atļauties kādu spēli kādam zaudēt. Ja jau pat galvenajam trenerim pirms spēles ir šāda doma galvā, tad ko gribēt no spēlētājām...! Tāpat nav skaidra atruna par to, ka viss notiek nākotnes vārdā. Tā var atrunāties mūžīgi. Šis ir Eiropas čempionāta finālturnīrs, un tajā ir jāparāda maksimālais iespējamais rezultāts!
Nu, ja ir tik saspringts spēļu grafiks, kā mūsu izlasei, tad ir jāizvērtē spēļu nozīme- rauties melnās miesās, izlikties līdz galam un zaudēt par pāris punktiem???
Izklausās pēc mūsu hokeja izlases scenārijiem pāris PČ.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: larondons
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: LA Clippers

  +7 [+] [-]

, 2015-06-11 22:18, pirms 9 gadiem
larondons rakstīja: . Patiešām negribētos, ka šādi sākam dalīt spēles arī basketbolā un nonākam tur, kur tagad ir hokejs!
Kur tieši Tu negribētu, lai LV basketbols nonāk pasaules čempionātā vai olimpiskajās spēlēs?
Slēpts komentārs: larondons

  +4 [+] [-]

, 2015-06-12 00:44, pirms 9 gadiem
larondons rakstīja: Par hokeju es atbildēšu! 1:8 pret zviedriem nebija nejaušība. Tā bija hokejistu un treneru attieksme pret izlasi un pret spēli. Tas bija tieši tas, par ko es saku. Jau iepriekš zinām spēles, kuras var atļauties zaudēt, pārstājam cīnīties pie 3 vārtu pārsvara pretiniekam, uzskatām, ka 2 iemesti vārti spēlē ir pilnīgi pietiekami un palikšana ar veiksmes palīdzību A grupā ir teicams rezultāts. Vai arī Tev varbūt patika pēdējais Pasaules čempionāts ar jauno treneri? Par olimpiskajām spēlēm pat diskutēt nav ko, vai arī tu patiešām uzskati, ka iekļūšana pasaules divpadsmitniekā hokejā mums jau ir kaut kas fantastisks? Es personīgi neuzskatu, ka uzvaras hokejā pret Šveici vai Austriju ir kaut kas fenomenāls. Tas, ko es negribu redzēt basketbolā, ir tāda spēle kā šodien no 3.ceturtdaļas vidus, un treneru filozofēšana par spēlēm, kuras var neuzvarēt.
Cirvis