Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1247, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristaps Driķis

Video: Smukulis: "Šosezon īpaši gatavošos vienas dienas sacensībām"

Piedāvājam noskatīties nelielu fragmentu no Sporta Avīze + lielās intervijas ar šī brīža labāko Latvijas riteņbraucēju Gati Smukuli, kurš atklāj savus nākamās sezonas plānus.

Pilnu sarunu ar Gati Smukuli ievietosim rīt.

, 2012-12-10 15:46, pirms 11 gadiem
Prieks, ka ir intervijas arī ar šobrīd pie mums ne pārāk populārā riteņbraukšanas sporta veida pārstāvjiem.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-12-10 17:25, pirms 11 gadiem
dale rakstīja: Piedāvājam noskatīties nelielu fragmentu no Sporta Avīze + lielās intervijas ar šī brīža labāko Latvijas riteņbraucēju Gati Smukuli, kurš atklāj savus nākamās sezonas plānus.

Saramotins tachu labaaakais, pēc pēdējās sezonas spriezhot.
Tā kā šosejas riteņbraukšana ir komandu sporta veids, salīdzināt ir grūti. Gatis šobrīd brauc WorldTour komandā, Motja līmeni zemāk (gan vecā komanda Cofidis, gan jaunā IAM Cycling ir Pro Continental komanda).

Latvijas čempionātā Motja uzvarēja grupā, Gatis individuālajā braucienā: lv.wikipedia.org
, 2012-12-10 17:36, pirms 11 gadiem
Tas, par ko jūs strīdaties, ir "labākais šosejas riteņbraucējs".

Pēc sacensību rezultātiem skaidrs, ka labākais Latvijas riteņbraucējs ir Štrombergs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-12-10 18:50, pirms 11 gadiem
Chazz rakstīja: Tas, par ko jūs strīdaties, ir "labākais šosejas riteņbraucējs".

Pēc sacensību rezultātiem skaidrs, ka labākais Latvijas riteņbraucējs ir Štrombergs.
Nu gudriniek, tu maz saproti no sporta un riteņbraukšanas Štrombis ir labs, ļoti labs, izcils, un arī brauc ar riteni.. bet tas nekāda veida nav salīdzināms ar šosejas riteņbraukšanu.. tās ir divaz dažadas lietas!! Štrombergam sacenes ilgst nepilnu minūti, Smukulim dažreiz vairāk kā 5-6h, un tūrēs vēl 20 dienas no vietas!! Tā kā nesalīdzinam, jo Smukulis uz BMX ir apaļļa nulle un Štrombergs Šosejas gonkās ir tāda pat apaļļa nulle!! Tie ir divi dažadi sporta veidi, bet tiesa gan, abi uz ričukiem!!
, 2012-12-10 18:54, pirms 11 gadiem
Nu Smukulis ir pašlaik spēcīgakais šosejas braucējs... Motja pēdējos divus gadus ļoti švaks... Šogad it sevišķi, viena ''Rubē'' 18v un pec tam kkur Francija 7v un viss.. atlikusi sezona uz apaļļas nulles, Olimpiādē neko.. Pasaules čempi pat pus distanci nenobrauca, kamēr Smukulis gandriz visu distanci bij atraviena, plus vēl ar tādiem večim kā Kontadors...
vienozīmigi Smukulis ir specīgāks... Motjam kkas ir aizveries
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-12-10 20:35, pirms 11 gadiem
Sliktas ziņas, Katusha nav ieguvusi ProTeam licenci. Samērā negaidīti.
, 2012-12-10 21:23, pirms 11 gadiem
viņam tā draudzene gan ir pretīga larkina. 25os gados izskatās tik nolietota, un pati intervijā teica ka esot bijuši daudz puiši. gan jau laiž pa labi un pa kreisi kamēr šis piedalās sacenēs
2

Sportacentrs.com TV skaties raidījumu makšķerniekiem – "Copes garša"!

Cope ir hobijs, bauda, prieks, emociju gamma no veiksmes līdz neveiksmei un atkal otrādi. Tā ved ārpus mājas, dabā, tā sagādā piedzīvojumus vienatnē vai kopā ar draugiem, tā rosina sajūtas, atpūtina ķermeni un prātu un bagātina dzīves "garšu"! Pievienojies mums Sportacentrs.com TV ekrānos katru otrdienu 21:30!
Roberts Uldriķis
Foto: Nora Krevņeva-Baibakova

Sportacentrs.com TV aktīvās brīvdienas: pludmales volejbols, badmintons un futbols

Tuvākajās dienās Sportacentrs.com TV piedāvās vairākas saistošas sporta translācijas. 1. un 4. jūnijā skaties Latvijas U21 futbola izlases spēles Baltijas kausā, bet svētdien vēro Latvijas pludmales volejbola čempionāta 1. posma izšķirošās cīņas.
Andris Vaņins
Foto: Romāns Kokšarovs/f64
17

Latvija pret Gruziju - cīņa par pārliecību Sportacentrs.com TV

Otrdien Sportacentrs.com TV piedāvās iespēju skatīties tiešraidi no Gruzijas galvaspilsētas Tbilisi, kur plkst. 17.00 tiks aizvadīta pārbaudes spēle starp Latvijas futbola izlasi un Gruzijas valstsvienību.