Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource373 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource373), Fid:1247, Did:0, useCase: 3

Video: Liepājas domē sveic hokeja virslīgas bronzas medaļniekus

Aigars Prūsis
Aigars Prūsis @Prusis
"Izcilība – tas nav stāsts tikai par izglītību un darbu. Tas ir stāsts arī par attieksmi! Attieksmi iet tālāk, nekā iet citi. Domāt plašāk, nekā domā citi. Ieguldīt vairāk, nekā iegulda citi. Lai pietiek spēka!" Ar šādiem vārdiem Liepājas domes priekšsēdētājs Uldis Sesks sveica bronzas medaļniekus – HK "Liepāja" kolektīvu.

Domes vadība teica uzmundrinājuma vārdus, pauda prieku par komandas sasniegumiem pirmajā sezonā un dāvināja grāmatu "Liepājas laikazīmes". Komanda, dāvinot pilsētas mēram bronzas medaļu un komandas fotogrāfiju, pateicās par iespēju pārstāvēt Liepājas vārdu.

HK "Liepāja" rezultatīvākais spēlētājs Bruno Zabis atzina, ka komanda ir darījusi visu, kas viņas spēkos uz laukuma, un bronzas medaļa apliecina, ka ir uz ko tiekties.

Latvijas hokeja čempionāta bronzas vietas Kauss un medaļa visu mēnesi būs aplūkojam Liepājas domes Apmeklētāju pieņemšanas centrā.
Vērtējums: