Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource373 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource373), Fid:1247, Did:0, useCase: 3

Video: Fedulovs: "Šveicietēm paveicās..."

VOCsports
VOCsports
Sestdien, 7.februārī Valmierā, Vidzemes Olimpiskajā centrā Pasaules florbola čempionāta kvalifikācijas turnīra noslēdzošajā spēlē Latvijas izlase ar rezultātu 1:8 piekāpās kvalifikācijas turnīra uzvarētājai Šveicei. Neskatoties uz šo zaudējumu Latvijas izlase ir kvalificējusies pasaules čempionātam, kas norisināsies Temperē. Pēc mača savos komentāros dalījās Latvijas izlases galvenais treneris Jurijs Fedulovs.
Vērtējums: +2

  +6 [+] [-]

, 2015-02-07 21:52, pirms 9 gadiem
Pie 1:8 teikt ka paveicās...

  +6 [+] [-]

, 2015-02-07 22:16, pirms 9 gadiem
Prātiņ nāc mājās, kā var paveikties pie 1:8?

     [+] [-]

, 2015-02-07 22:17, pirms 9 gadiem
Trenner, un nakamo turniru ludzu solidak sagerbuies! Savadak ta nesmuki.

     [+] [-]

, 2015-02-07 23:04, pirms 9 gadiem
Kāds vēl brīvs mēnesis? 3 dienas, lai padzer tēju, ieiet pirtī un var sākt fizisko dzenāt!!! Īpaši Istomina - 2 kāpinājumi un kājas vairs neklausa un ja kājas nekust, tad ar rokām vien neko neizdarīsi!!!

Iesaku meitenēm, nopietni pievērsties fiziskajai sagatavotībai!!!

     [+] [-]

, 2015-02-07 23:31, pirms 9 gadiem
es nesaprotu, kāpēc 9!!! jaunas spēlētājas, un 2!!!! jaunas vārtsardzes. Piemēram Kirilova, tik lēni kustās vārtos, tik daudz bumbiņas ielaida, kad varēja neielaist, un izskatījās kā 'izsēta", no malas šķita nemaz nekoncentrējas spēlai - psiholoģiski ne gatava, ne nobriedusi šāda līmeņa spēlēm . Varbūt nav ko spiest uz "jaunām", es saprotu Fedulovam patīk jaunas, bet vajag spriest objektīvi. Jautājums, kāpēc izlasē nav neviena no bijušajām Ādažu meitenēm? Tagad Lauvas "iekaros" pasauli? Otrs jautājums, kāpēc izlasē nav neviena no iepriekšējās izlases vārstardzēm, psiholoģiski nobriedušām šāda līmeņas spēlēm? jā..un PAVEICĀS gan pie 1:8...neiedomājāties, ka Šveicietēm ar bija daudz iespējas realizēt papildus vārtus?! tad gan "paveiktos"!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-02-08 19:26, pirms 9 gadiem
Katrs mēs esam eksperts, treneris un stilists!!!Latviets ir tāds emulātors : parasti veicās stiprākiem

     [+] [-]

, 2015-02-10 10:32, pirms 9 gadiem
Šī spēle perfekti parādīja mūsu Izlases spēles līmeni, jo tikai Kārkliņa, Biļinska un Bērziņa spēja fiziski turēt līdzi Šveicietēm. Vārtsadze psiholoģiski pilnīgi nebija gatava šādai spēlei, jo redzētt starplaikos Kirilovas sejas grimases bija ļoti noželojami, jo meitene centās bet galīgi nebija gatava šādiem mačiem.
Un gribot negribot mēs nonākam pie trenera spēlētāju izvēles, spēles taktikas un augstprātības.
Vai treneris tiešām domā, ka ar Juniorēm-Vārtsardzēm ir pa spēkam spēlēt ar pasaules TOP līmeņa izlasēm, to uzskatāmi parādīja spēle pret Šveici, ka -NĒ ! Lqbi ka tas nebija Pasaules čempionāts.
Nebrīnīšos ja uz pasaules čempionātu tiks paņemtas puse no Rīgas Lauvām, jo tās taču patreiz ir labākās Latvijā !
PALDIES LATVIJAS IZLASES MEITENĒM, jo viņas darīja visu ko spēja, bet kamēr mums būs tāds sieviešu florbola līmenis, ne uz ko vairāk diemžēl cerēt nevaram !