Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1247, Did:0, useCase: 3

Autors: Nauris Mackevičs

Video: "Boavista" pussargs Sids par futbolu un dzīvi Latvijā

Piedāvājam nelielu video materiālu par portugāļu pussargu Migelu Sidu, kurš spēlē BFC "Daugavpils" komandas sastāvā Latvijas futbola Virslīgā. Šajā video Sids stāsta par futbolu Latvijā un Portugālē, par Latvijas salu, par saviem tetovējumiem un daudz ko citu.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-05-03 20:51, pirms 9 gadiem
Vārdiem ,ka ne jau futbols slikts ,bet tukšās skatītāju tribīnes ir galvenā problēma.Tam es piekrītu 100% Latvijas skatītāji ir problēma, un ne tikai futbolā,bet arī citos sporta veidos.
, 2015-05-03 23:04, pirms 9 gadiem
pat virsaksta = "Boavista'' piemineta nevis kreditligas komanda .. tfu
, 2015-05-04 00:31, pirms 9 gadiem
Piekrītu pilnībā, mēs jau arī kā naiva tauta domājam, ka futbola līmenis celsies pats no sevis, kaut vai ja reiķinām tīrajā matematikā, divas pilni apmeklētas futbola spēles Skonto stadionā 9000 skatītaji*2euro(pieņemsim, ka cena par biļeti) = 18000eiro, ko klubs var investēt, lai celtu savu jauniešu sistēmu vai vienkārši iegādāties spēlētājus.
Runājot par sižetu, vai tiešām video, kur tā jau ierunā pa virsu latviski, nevar subtitrus, vai arī pārrunāt pa virsu svešvalodām, es zinu, ka man heiteri pārmetīs, bet nu jā, man ir krievu valodā ļoti rūpīgi jāieklausās, lai es saprastu.
, 2015-05-04 02:19, pirms 9 gadiem
Prieks redzēt Migelu Virslīgā. Ar šādu attieksmi un profesionalitāti sportā var tālu tikt, tāpēc novēlu tā turpināt un Virslīgā arvien vairāk uzspīdēt. Tad jau arī portugāļi redzēs, ka ir vērts viņu paturēt. Tagad jau ir arī otrs paziņa no Boavista Migelam BFC rindās - Joro Lamins Lī. Veiksmi!
, 2015-05-04 02:29, pirms 9 gadiem
Ļoti jauka intervija,interesanta! Puisis malacis,zin ko vēlās un cenšās piepildīt savus sapņus! Kāpēc Latvija? Padomājiet paši,ne jau pasaulē cilvēki noniecina Latvijas futbolu,bet šeit komentāru sadaļā daži indivīdi cenšas noniecināt Latviju un visu ,kas ar to saistits! Tādi nu mums ir tie pilsoņi un nepilsoņi,vienu vārdu sakot skauģi,bet paldies Dievam,labo cilvēku ir daudz vairāk!
Lai puisim veicās un palidziet džeki viņam iedzīvoties savā kolektīvā!
, 2015-05-06 07:30, pirms 9 gadiem
alguns rakstīja: Vārdiem ,ka ne jau futbols slikts ,bet tukšās skatītāju tribīnes ir galvenā problēma.Tam es piekrītu 100% Latvijas skatītāji ir problēma, un ne tikai futbolā,bet arī citos sporta veidos.
Tieši tāpēc ļoti cienu Latvijas komandas ,kuras cenšas dabūt skatītājus uz spēlēm, spēles laikā ievieš šovelementus, domā par ģimenēm utt.
2

Sportacentrs.com TV skaties raidījumu makšķerniekiem – "Copes garša"!

Cope ir hobijs, bauda, prieks, emociju gamma no veiksmes līdz neveiksmei un atkal otrādi. Tā ved ārpus mājas, dabā, tā sagādā piedzīvojumus vienatnē vai kopā ar draugiem, tā rosina sajūtas, atpūtina ķermeni un prātu un bagātina dzīves "garšu"! Pievienojies mums Sportacentrs.com TV ekrānos katru otrdienu 21:30!
Roberts Uldriķis
Foto: Nora Krevņeva-Baibakova

Sportacentrs.com TV aktīvās brīvdienas: pludmales volejbols, badmintons un futbols

Tuvākajās dienās Sportacentrs.com TV piedāvās vairākas saistošas sporta translācijas. 1. un 4. jūnijā skaties Latvijas U21 futbola izlases spēles Baltijas kausā, bet svētdien vēro Latvijas pludmales volejbola čempionāta 1. posma izšķirošās cīņas.
Andris Vaņins
Foto: Romāns Kokšarovs/f64
17

Latvija pret Gruziju - cīņa par pārliecību Sportacentrs.com TV

Otrdien Sportacentrs.com TV piedāvās iespēju skatīties tiešraidi no Gruzijas galvaspilsētas Tbilisi, kur plkst. 17.00 tiks aizvadīta pārbaudes spēle starp Latvijas futbola izlasi un Gruzijas valstsvienību.