Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource373 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource373), Fid:1247, Did:0, useCase: 3

TV4 šobrīd

Ceturtdiena, 25. aprīlis

06:00 Raidījums par sportu un naudu Latvijā - "(Bez)maksas sports" 12. epizode
07:00 Rīta vingrošana
07:23 Sporta spēļu labākie momenti

Video: Ilze pret Ievu Krastiņu - kura gatavāka sezonai

Kristaps Driķis
Lai noskaidrotu kā atšķiras Ilzes un profesionālas TTT Rīga basketbolistes Ievas Krastiņas sportiskā sagatavotība, atjaunošanās un citas detaļas, lai sportotu droši, devāmies uz Sporta laboratoriju to uzzināt.
Vērtējums: +13

  +4 [+] [-]

, 2012-10-01 12:52, pirms 12 gadiem
Paldies ļoti interesanti,pēc pusotra gada gribētos beidzot noskriet īstu maratonu ne tika 21km,pirms tam noteikti būs jāaiziet. Jāpalūr kādās cenās vispār pasākums

     [+] [-]

, 2012-10-01 16:23, pirms 12 gadiem
Vai tad šādus testus veic uz skrejceliņa ? Pareizi jau būtu uz velo - jo kad noģībst tad uz velo ir vieglāk noturēt cilvēku un viņu "neaizmet"
cik maksā šāds tests ?

  -1 [+] [-]

, 2012-10-01 18:57, pirms 12 gadiem
pitonsxxl rakstīja: Vai tad šādus testus veic uz skrejceliņa ? Pareizi jau būtu uz velo - jo kad noģībst tad uz velo ir vieglāk noturēt cilvēku un viņu "neaizmet"
cik maksā šāds tests ?
Man domāt, ka uz velo arī nekas labs nebūtu, jo kājas parasti tiek iestiprinātas.. kaut kā stulbi sanāktu nokrist. Manuprāt, tur liek slodzes atkarībā no cilvēka.. ja aizietu kāds 130kg smags, viņam noteikti tests būtu mazliet savādāks nekā profesionālai sportistei. Un pati velo braukšana ir daudz savādāka. Ja skrienot man mēdz piedzīt kājas ar pienskābi, braucot ar velo tas notiek gaužām reti - jāveic lielāks attālums vai arī daudz ātrāk, intensīvāk jābrauc, tāpēc es domāju, ka sportistiem, kuri nodarbojas ar sporta veidiem, kuros kustība vairāk vai mazāk līdzinās skriešanai, tests jāveic uz skrejceliņa. Velo - velobraucējiem.