Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2523, Did:0, useCase: 3

Rolands Eliņš

Rolands Eliņš
Rolands Eliņš

Sportacentrs.com darbojas kopš - 2012.gada novembra
Publicēto ierakstu skaits - 1933
Sportacentrā pazīstams kā - Rolands Eliņš
Dzīvesvieta - Rolanda dzimtā puse ir Madona, Praulienas ciems, taču dzīves līkloči uz ilgāku laiku par dzīvesvietu likuši saukt arī Rīgu un Krakovu.

Izglītība:
Bakalaura grāds baltu filoloģijā ar literatūras novirzienu – Latvijas Universitātē
Studētas arī lietuviešu un angļu literatūras – Viļņas Universitātē

 

Rolanda Eliņa darbība Sportacentrs.com

Lai arī par Rolandu kā basketbolistu vidusskolā smīkņāja diezgan neslēpti, Sportacentrā Rolands darboties sāka tieši ar NBA rakstu veidošanu, vēlāk arī NHL. Šīs Ziemeļamerikas līgas tad arī ir tās, par kurām Rolandam viedoklis būs jebkurā diennakts laikā. Trīs raksti, par kuriem Rolandam nav kauns atgādināt:

Rakels pēc U21 skandāla: "Durvis uz lielo izlasi man ir vaļā"

NBA piemirstā puse jeb "Play-Off" netikušie klubi

Ardievu, Eisebiu, ardievu, Melnā pērle!
 

Notikums iekš Sportacentrs.com

Rolands nevēlējās kuriozu sadaļu atstāt bez KHL, līdz ar to arī izvēlējās dienu, kad parādījās ziņas, ka Rīgas „Dinamo” un Doņeckas „Donbass” „play-off” septīto spēli varētu aizvadīt Bratislavā. Rolands: „Cenšoties gūt tam apstiprinājumu, sazinājos ar „Slovan” komandas pārstāvjiem un stafetes veidā tiku pāradresēts pie kluba ģenerālmenedžera Mariuša Krajči. Stādījos priekšā un izteicu savu sāpi angliski, taču Krajči palūdza pārslēgties uz krievu valodu. Apjuku un ātrumā netīšām izteicu jautājumu poliski, bet Krajči, uztvēris sev pazīstamus vārdus, atbildēja slovāku valodā. Šīs valodu jezgas beigās izrādījās, ka Krajči noturējis mani par „Dinamo” pārstāvi un izpaudis daudz vairāk nekā varbūt būtu vēlējies. Nekāds konflikts gan neradās – Krajči tik pasmējās par savu pārklausīšanos, un ātri novienojāmies, kas būs publiska informācija un kas nē.”

Par sportu

Latvijas visu laiku labākais sportists

Jānis Lūsis. Rolands norāda, ka viena lieta esot skaitļi un tituli, otra lieta – stadionā apskatīties, cik tālu ir 93,80 metri. Rolands atzīst, ka, iespējams, viņu pārāk daudz iespaidojušas tēva un vectēva atmiņas, taču, galu galā, šķēpmešana ir viena no visu laiku senākajām sporta disciplīnām. Rolands:„Drīz Lūsim apritēs 75 gadi, tādēļ aicinu par saviem sporta varoņiem atcerēties jau tagad, nevis sagaidīt, kamēr to liek darīt bēdīgas ziņas (piemēri nav tālu jāmeklē).”

Brīvbrīdis

Hobiji

Rolands ir iecienījis galda spēles – dažāda veida kāršu spēles un monopoli, ar tiem Rolandu var pievilināt bez jebkādām problēmām, agrāk arī aktīvi sportojis un spēlējis futbolu. Daudz laika pavada, lasot grāmatas. Rolands ciena zinātnisko fantastiku (it īpaši R. Bredberija un S. Lema darbus), augsti vērtē L. Vitgenšteina grāmatas, kā arī Viļa Plūdoņa daiļradi. Savukārt zvērinātiem sporta līdzjutējiem Rolands iesaka izlasīt Viļa Lāča grāmatiņu „Uz rezervistu sola”, kurā krāšņi aprakstīts futbols Latvijā 50.gados.

Sporta filma

„Space Jam” ar Maiklu Džordanu galvenajā lomā. Viegla un uzmundrinoša filma, kuru Rolands neiebilst vērot arī vairākas reizes.

Bildēs

Pirmā un pēdējā reize, kad Rolands iekļuva Sportacentrā sportista statusā, turklāt vēl tik krāšņā izklupienā (#6). Kadrs no spēles (7:1) starp „OSC/FK-33”(Ogre) pret Madonas „Kvarcu”. Pārspēlēs par tikšanu uz 1. līgu. (Foto: Ritvars Raits)

Tā Rolands noslēdza savu tenisista karjeru.

Sociālie tīkli 

Twitter: Rolands Eliņš

  +1 [+] [-]

, 2014-05-07 12:55, pirms 10 gadiem
Par gaumi jau nestrīdās, bet tā sporta filma...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-05-07 13:48, pirms 10 gadiem
katram jau savs viedoklis un redzējums uz dzīvi. neesam jau vienādi un tas ir tikai pozitīvi (par Space Jam). Par Eliņu neko nebiju zinājis (atšķirībā no Celmiņa, Siliņa u.c.) tāpēc bija interesanti.

  +1 [+] [-]

, 2014-05-08 11:10, pirms 10 gadiem
Rafaello rakstīja: Par gaumi jau nestrīdās, bet tā sporta filma...
Tā sporta filma tiek vērtēta ļoti augstu kritiķu nozarē savā žanrā - ģimenes filmas.

     [+] [-]

, 2014-05-11 21:39, pirms 10 gadiem
"Sportacentrā pazīstams kā - Rolands Eliņš"
Wow, labākais fakts.

     [+] [-]

, 2014-05-12 12:34, pirms 10 gadiem
LEPOJOS AR TEVI ,ROLAND !!!!!!!