Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

Video: Overtime TV. Dreiškens: "Pirms sezonas sākuma jāsēž uz diētas"

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls
Latvijas vadošie bobslejisti Oskars Melbārdis un Daumants Dreiškens atzīst, ka vasarā ne tikai labi pastrādāts fiziskās sagatavotības treniņos, bet arī kārtīgi paēsts. Līdz sezonas pirmajiem startiem daži kilogrami esot jānodzen, tādēļ nu laiks diētai. Tā TV6 iknedēļas raidījumam "Overtime TV" atzina Latvijas bobsleja vadošais stūmējs Dreiškens. Tāpat abi sportisti salīdzināja kādos fiziskajos pārbaudījumos kuram labāki rādītāji un atklāja daudz ko citu ievērības cienīgu.

"Overtime TV" šodien viesojas arī Eiropas čempions kvadriciklu braukšanā Edgars Menģelis, kurš stāsta gan par pirmo kvadrisciklu, kuru saņēmis kā dāvanu 10 gadu dzimšanas dienā, gan par desmit gadiem, kas bijuši vajadzīgi līdz kontinenta čempiona titula iznīcinīšanai. Bez tam Armands Puče, Valdis Valters un Guntis analizē Dinamo Rīga pēdējā laika sniegumu, apkopo ātrākos punktu gūšanas momentus pasaules sporta vēsturē, kā arī sniedz ne vienu vien citu interesantu iknedēļas informācijas devu.

Skaties jau šovakar 21:00, kanālā TV6 un SKATIES
#OvertimeTV
Vērtējums: