Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:201, Did:0, useCase: 3

Autors: Sinner.aka.Scuba

DINAMO paraksta līgumus ar Skvorcovu un Pavlovu

DINAMO RĪGA parakstījusi divvirzienu līgumus uz 2 sezonām ar uzbrucējiem Gunāru Skvorcovu un Vitāliju Pavlovu, kuriem līdz šim bija pārbaudes laika līgumi. Pārbaudes laika līgums ir beidzies uzbrucējam Edijam Leitānam-Rinkem (1991), ar kuru pieņemts lēmums sadarbību neturpināt.

22 gadus vecais (dzimis 1990. gada 13. janvārī, Saldū) uzbrucējs Gunārs Skvorcovs (augums – 186 cm, svars – 86 kg) visu savu līdzšinējo karjeru ir aizvadījis SK LIEPĀJAS METALURGS sastāvā, spēlējot gan jauniešu komandu sastāvos, gan arī pieaugušo komandas sastāvā Baltkrievijas un Latvijas čempionātos. Iepriekšējā sezonā Baltkrievijas Atklātajā čempionātā Gunārs Skvorcovs 50 regulārā čempionāta mačos izcēlās ar 15 vārtu guvumiem un 22 rezultatīvām piespēlēm, bet četros play-off mačos guva 2 vārtus un atdeva 1 rezultatīvu piespēli. Savukārt Latvijas čempionātā 14 play-off mačos viņš ar 7 vārtiem un 14 rezultatīvām piespēlēm palīdzēja komandai izcīnīt kārtējo Latvijas čempiona titulu. Gunārs Skvorcovs Latvijas U18 un U20 izlašu sastāvos ir spēlējis pasaules U18 un U20 čempionātos, bet Latvijas pieaugušo izlases sastāvā pagaidām piedalījies tikai pārbaudes spēlēs.

Augumā raženais (augums – 195 cm, svars – 98 kg) centra uzbrucējs Vitālijs Pavlovs dzimis 1989. gada 17. jūnijā, Rīgā. Savu hokejista karjeru viņš sāka spēlējot Latvijas virslīgas čempionātā Oļega Znaroka vadītajā LSPA/RĪGA komandā, kā arī vienu sezonu Daugavpils DHK LATGALE sastāvā. 2009. gada vasarā viņš pievienojās SK LIEPĀJAS METALURGS, un šajā komandā aizvadīja divas sezonas, spēlējot Baltkrievijas un Latvijas čempionātos. Pirms iepriekšējās sezonas Vitālijs Pavlovs pirmo reizi devās leģionāra gaitās, papildinot Kazahstānas kluba Atyrau BEIBARYS sastāvu, un kopā ar šo komandu izcīnīja arī Kazahstānas čempiona titulu. 38 regulārā čempionāta spēlēs viņš guva 10 vārtus un atdeva 9 rezultatīvas piespēles, bet 13 play-off mačos izcēlās ar 2 vārtiem un 4 rezultatīvām piespēlēm. Vitālijs Pavlovs Latvijas U18 un U20 izlašu sastāvos ir spēlējis pasaules U18 un U20 čempionātos, bet Latvijas pieaugušo izlases sastāvā pagaidām piedalījies tikai pārbaudes spēlēs.

DINAMO paraksta līgumus ar Skvorcovu un Pavlovu...


Artūrs Karašausks
Foto: LFF
199

Bezzobainā "Liepāja" piedzīvo izgāšanos pret "Sūduvu"

UEFA Eiropas līgas kvalifikācijas otrās kārtas pirmajā spēlē šovakar "Liepāja/Mogo" futbolisti savā laukumā ar 0:2 piekāpās Lietuvas klubam Marijampoles "Sūduva". Atbildes spēle paredzēta 20. jūlijā.
Publicitātes foto

Vēl tikai šodien pieteikties "Betsafe Stipro skrējienam" izdevīgāk

Līdz 31. martam "Betsafe Stipro skrējienam", kas maijā nogalē notiks Ķegumā, atpūtas un sporta bāzes "Zelta Zirgs" teritorijā, var reģistrēties par lētāku dalības maksu. Šobrīd, kad visā Latvijā iestājies pavasaris, līdz populārākajam šķēršļu skrējienam Latvijā atlikuši tieši divi mēneši, šobrīd savu dalību tajā apstiprinājuši jau vairāk nekā divi tūkstoši skrējēju.
Publicitātes foto
8

Sākusies pieteikšanās ikgadējam "Stipro skrējienam"

2. februārī sākās pieteikšanās vienam no lielākajiem tautas sporta notikumiem - sacensībām "Stipro skrējiens”, kas šogad notiks divas dienas - 27. un 28. maijā. Norises vieta jau otro gadu pēc kārtas būs atpūtas un sporta bāze "Zelta Zirgs", Ķegumā.