Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:200, Did:0, useCase: 3

Kā kļūt par kluba menedžeri, nemaz nepieceļoties no dīvāna?

Sportacentrs

Tā sauktajā fantasy jeb fantāziju sportā, tieši tāpat kā īsta sporta kluba vadīšanā, galvenais uzdevums ir savākt maksimāli efektīvu sastāvu. Atšķirība tik tā, ka fantāziju sportā pieejamie budžeti un līdz ar to arī izredzes uz uzvaru visiem ir vienādas. Daudzi sauc fantāziju sportu par labāko aizraušanos līdzjutējiem, un tas nemaz nav tik liels pārspīlējums. Šīs spēles apgūšana prasa tikai pāris minūtes un neradīs nekādas problēmas nevienam līdzjutējam.

Fantāziju sporta pamatā ir savas komandas izveidošana no īstiem sportistiem. To visi paveic vienā veidā - komandas menedžerim dots noteikts budžeta limits, un tā ietvaros nepieciešams atrast ideālo sastāvu, kas uzrādītu labākus rezultātus nekā citi. Izvēlētie spēlētāji dod savai virtuālajai komandai punktus ar savu sniegumu reālo maču laikā – šeit skaitās vārti, sausie mači, rezultatīvas piespēles utt. Balvās pieejami desmiti tūkstoši eiro katru nedēļu.

Ir vairāki iemesli pamēģināt vienas dienas fantāzijas turnīrus. Tiem ir vairākas priekšrocības salīdzinājumā ar ierastajām sezonas līgām un pat ar klasisko likmju izdarīšu totalizatoros. Galvenā atšķirība starp vienas dienas un sezonas līgām ir tāda, ka vienas dienas turnīros sastāvs tiek izvēlēts tikai vienai spēļu kārtai vai vienai dienai. Vairs nevajag raut sev matus no galvas par galvenā spēlētāja traumu un spēli nevajag pamest, ja sanākušas pāris neveiksmīgas pirmās kārtas. Jo rīt taču sāksies jauns turnīrs.

Viens no populārākajiem Eiropas fantāziju sporta portāliem Fan Team piedāvā ikdienas turnīrus pašās iecienītākajās futbola un hokeja līgās Eiropā. Esam apkopojuši sešus svarīgus iemeslus, lai pamēģinātu vienas dienas turnīrus jau šajā sezonā.

Nopelniet naudu ar savām zināšanām sportā
Visi mēs sapņojam , lai varētu nopelnīt ar to, kas mums sagādā prieku. Vēl vairāk, vienas dienas fantāzijas turnīri ļauj vinnēt tūkstošiem eiro katru mēnesi, vienkārši iedziļinoties sportā. Principā jūs varat kļūt par komandas ģenerālmenedžeri, tā arī nepieceļoties no dīvāna savās mājās.

Turnīri katru dienu
Katru dienu norisinās desmitiem dažādu fantāzijas turnīru. Nav svarīgi, vai esat futbola Premjerlīgas, Bundeslīgas vai Spānijas līgas līdzjutējs, vai arī dodat priekšroku batālijām KHL ledus laukumos – vienmēr atradīsiet pretiniekus, kuri būs gatavi mest jums izaicinājumu. Turklāt pieejamo sporta veidu un līgu skaits pastāvīgi augs.

Jaunas sajūtas spēļu tiešraižu vērošanā
Kas var būt interesantāk kā just līdz saviem spēlētājiem sporta spēļu tiešraižu laikā! Starp citu, jūsu komandas fantāzijas punkti krāsies jau spēles laikā. Ja sācis likties, ka futbols pēdējā laikā kļuvis nedaudz garlaicīgs, izveidojiet paši savu komandu un padomājiet par šo tēmu vēlreiz.

Iespaidīgi balvu fondi
Lielāko turnīru balvas fondi vērtējami vairāku tūkstošu eiro apmērā, tie norisinās katru nedēļu un to skaits tikai augs. Daudzi labi spēlētāji jau šobrīd spējīgi nodrošināt sev labus ienākumus ar ikdienas fantāzijas turnīru palīdzību. Ar attiecīgu pacenšanos par vienu no šādiem spēlētājiem varat kļūt arī jūs.

Piesakiet turnīros vairākas komandas
Jūs labi saprotat, par ko šeit runa, ja vien esat jau piedalījies sezonas fantāzijas līgās. Pieejamo sportistu klāsts ir tik plašs, ka būtu netaisnīgi fantāzijas līgu menedžerus ierobežot ar tikai vienu sastāvu. Turklāt skaidrs, ka, piesakot turnīram vairākas komandas, jūs būtiski palielināt savas izredzes uz uzvaru.

Bezmaksas turnīri iesācējiem
Nu ko, pienācis laiks odziņai uz tortes. Jums ir iespēja pamēģināt vienas dienas fantāzijas turnīrus pilnīgi bez maksas. Katru nedēļu ”Fan Team” notiek vairāki bezmaksas turnīrus, kuri tik un tā ļauj cīnīties par balvu fondu vairāku desmitu eiro vērtībā. Tā droši vien ir labākā iespēja, kur sākt savu fantāzijas sporta menedžera karjeru.

reģistrējies šeit: https://www.fanteam.com/l/sportacentrs

  +1 [+] [-]

, 2016-03-07 14:51, pirms 8 gadiem
Cik maksā šāda reklāmraksta ievietošana?

     [+] [-]

, 2016-03-07 14:52, pirms 8 gadiem
Hmm... rakstīja: Cik maksā šāda reklāmraksta ievietošana?
Mārcis Apškrūms
Reklāmas daļas vadītājs
26311794
reklama@sportacentrs.com

Liene Abricka
Reklāmas projektu vadītāja
27796913
liene@sportacentrs.com

Reklāmas baneri, teksta saites, to izvietojumi...

  +1 [+] [-]

, 2016-03-07 15:04, pirms 8 gadiem
Hmm... rakstīja: Cik maksā šāda reklāmraksta ievietošana?
Interesanti, cik izmaksātu dabūt šo rakstu starp dienas svarīgākajām ziņām?

     [+] [-]

, 2016-03-07 19:55, pirms 8 gadiem
Fantasy sports ļoti strauji attīstās un ir populārs daudzviet Rietumeiropā un Z-Amerikā. ASV viens no milžiem ir Draft Kings, kuru reklamē cik vien uziet, tad kad Porziņģa spēles rāda. Par to ir īstenībā ļoti aizraujoša diskusija, jo azarstpēles ASV TV nevar reklamēt, bet viņi sevi pozicionē kā ne-azarstpēļu kantori, lai gan cilvēki tur liek naudu iekšā Viņiem ir milzīga ietekme tajā tirgū. Interesanti, vai nākošgad pirms Dinamo spēlēm arī masveidīgi sāks reklamēties kaut kāds "Fan Team" ?

     [+] [-]

, 2016-03-07 19:59, pirms 8 gadiem
un 35% no jusu zaudejumiem tiek sportacentram. Kapec lai nereklametu

     [+] [-]

, 2016-03-08 00:06, pirms 8 gadiem
Ko lai saka-Paldies par info!Sodien pirmos 15.72 eiro nopelniju.Un cik redzeju,nebiju vienigais Latvietis kas speleja.Un tadi cikstuli kas tikai ciikst,tie ari ciikstes.