Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:200, Did:0, useCase: 3

Autors: Purciks

Kaut kas no Florbola!

Kaut kas no Florbola!

Nau kaut kāda Florbola interneta manager spēle atsaucas?!:)


, 2008-12-31 11:27, pirms 15 gadiem
fbl-game.com

floorballmanager.com

tikai tapsanas stadijaa abi...veel mazliet jaapagaida
, 2008-12-31 11:30, pirms 15 gadiem
ko tik neizdomaa
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-01-02 20:59, pirms 15 gadiem
apmēr cik ilgi būs tapšanas stadijā un kur varētu dabūt kādu vecāku florbola spēli ? būtu labi,ja kāds ieliktu linku... paldies
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Makss Verstapens. Foto: Motor Sport Magazine

Verstapens kritizē virtuālās autosacīkstes: "Klaunu šovs!"

Nedēļas nogalē norisinājās virtuālās Lemānas 24 stundu sacensības, kurās piedalījās arī Makss Verstapens un citi zināmi sportisti. Diemžēl F1 čempionam neizdevās izcīnīt uzvaru, jo spēles rīkotāji netika galā ar tehniska rakstura problēmām. Sportists to nodēvēja par "klaunu šovu".
Cems Bolukbasi. Foto: F3 Asia

"Formulā 2" startēs pilots, kurš karjeru sāka ar datorspēlēm

Turku braucējs Cems Bolukbasi ir parakstījis līgumu ar "Charouz Racing System" komandu un tās sastāvā šogad aizvadīs pilnu sezonu "Formula 2" čempionātā. Uz pilnu slodzi autosportam viņš pievērsās tikai pagājušajā gadā, bet pirms tam savu pieredzi guva ar datorspēļu palīdzību.

Virtuālajā Biķernieku trasē startēs digitālā autosporta sezona

Trešdienas vakarā ar sacīkstēm virtuālajā Biķernieku trasē atsākas tradicionālā digitālā autosporta sezona, kurā dalībnieki no visas pasaules sacentīsies ar autošosejā populārās klases “BMW 325 CUP” automašīnu kopijām, kuru fizika ir maksimāli pietuvināta reālajām sacīkšu automašīnām. Sacensību kalendārā tiks apceļotas visas 2022. gada Baltijas autošosejas čempionāta kalendāra trases.