Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:200, Did:0, useCase: 3

Autors: TheFirst

Latvijas Simulētā Basketbola Līga - pievienojies!

Latvijas Simulētā Basketbola Līga - pievienojies!
LSBL 1.sezonas headeris.

Ir nācis klajā jauns projekts - izlasi aprakstu un pievienojies mums! Būsim priecīgi par ikvienu jaunu seju!

*Kas ir Basktebola Simulators?
- Basketbola Simulators ir ļoti interesanta lieta ar ko aizpildīt brīvo laiku un iegūt daudz jaunus gan virtuālus, gan reālus draugus. Spēles tiek simulētas uz NBA2k10 - tās var vērot Twitch tiešraidēs. Katram ir iespēja no sākuma izveidot savu spēlētāju, taisīt viņu tādu kā pats grib - pievienot punktus pie prasmēm utt. Ļoti interesanta padarīšana. Pēc tam var arī pieteikt savu komandu LSBL un liela iespēja, ka tieši šī komanda tiks prezentēta, kā viena no četrām līgas pirmās sezonas komandām!

*Kāds ir mērķis?
- Mērķis ir popularizēt šo projektu Latvijā. Latvijā šādi projekti ir bijuši, taču nav pastāvējuši ilgāk par mēnesi - diviem, taču šo projektu es apsolu novadīt godam - ilgi. Galvenais, lai ir tauta.

*Pieteikt savu komandu?
- Tieši tā - ikviens, kurš uztaisa savu spēlētāju, var pieteikt savu komandu. Pēc tam tiks izlemts, kuras 4 komandas tiks pieņemtas kā pirmās sezonas komandas, kas cīnīsies savā starpā par Čempionu kausu. Virtuāli, taču interesanti. Esmu bijis daudzos šādos angļu projektos un tas ir interesanti, tapēc domāju, ka būtu vēl interesantāk, ja savāktos kupls skaits ar latviešiem.

*Simulēšana?
- Ar simulēšanu ir doma vismaz 2 spēles dienā - tā 3 dienas no vietas un tad vienu dienu pauzīte. Būtu speciāls kalendārs. Kā jau teicu - galvenais ir tauta, ja būs tauta, tad viss būs čikiniekā, jo ļoti vēlos popularizēt šo visu Latvijā.

Šis nav kārtējais nedēļas projekts un šis nav arī slinko sports. Pievienojies jau šodien! :)

Latvijas Simulētā Basketbola Līga


, 2016-04-19 23:43, pirms 8 gadiem
Neapnīk katru dienu piedrazot forumu???
Makss Verstapens. Foto: Motor Sport Magazine

Verstapens kritizē virtuālās autosacīkstes: "Klaunu šovs!"

Nedēļas nogalē norisinājās virtuālās Lemānas 24 stundu sacensības, kurās piedalījās arī Makss Verstapens un citi zināmi sportisti. Diemžēl F1 čempionam neizdevās izcīnīt uzvaru, jo spēles rīkotāji netika galā ar tehniska rakstura problēmām. Sportists to nodēvēja par "klaunu šovu".
Cems Bolukbasi. Foto: F3 Asia

"Formulā 2" startēs pilots, kurš karjeru sāka ar datorspēlēm

Turku braucējs Cems Bolukbasi ir parakstījis līgumu ar "Charouz Racing System" komandu un tās sastāvā šogad aizvadīs pilnu sezonu "Formula 2" čempionātā. Uz pilnu slodzi autosportam viņš pievērsās tikai pagājušajā gadā, bet pirms tam savu pieredzi guva ar datorspēļu palīdzību.

Virtuālajā Biķernieku trasē startēs digitālā autosporta sezona

Trešdienas vakarā ar sacīkstēm virtuālajā Biķernieku trasē atsākas tradicionālā digitālā autosporta sezona, kurā dalībnieki no visas pasaules sacentīsies ar autošosejā populārās klases “BMW 325 CUP” automašīnu kopijām, kuru fizika ir maksimāli pietuvināta reālajām sacīkšu automašīnām. Sacensību kalendārā tiks apceļotas visas 2022. gada Baltijas autošosejas čempionāta kalendāra trases.