Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:200, Did:0, useCase: 3

Autors: kreicis1000

NHL 09 Online

UPNHL

Notiks NHL 09 ar mod UPNHL būs paši jaunākie sastāvi. Komandas jav ir daudz, bet būtu labi ka vel būtu kāds cilvēks.

Mājaslapa: Sakums - nhl-iihf

Rakstat uz skyp: kreicis100

Vaij jūs esat spējīgi pieveikt Phoenix Coyotes nākat un pierādat. Turnīrs jav ir sācies būsiet laipni gaidīti.


Makss Verstapens. Foto: Motor Sport Magazine

Verstapens kritizē virtuālās autosacīkstes: "Klaunu šovs!"

Nedēļas nogalē norisinājās virtuālās Lemānas 24 stundu sacensības, kurās piedalījās arī Makss Verstapens un citi zināmi sportisti. Diemžēl F1 čempionam neizdevās izcīnīt uzvaru, jo spēles rīkotāji netika galā ar tehniska rakstura problēmām. Sportists to nodēvēja par "klaunu šovu".
Cems Bolukbasi. Foto: F3 Asia

"Formulā 2" startēs pilots, kurš karjeru sāka ar datorspēlēm

Turku braucējs Cems Bolukbasi ir parakstījis līgumu ar "Charouz Racing System" komandu un tās sastāvā šogad aizvadīs pilnu sezonu "Formula 2" čempionātā. Uz pilnu slodzi autosportam viņš pievērsās tikai pagājušajā gadā, bet pirms tam savu pieredzi guva ar datorspēļu palīdzību.

Virtuālajā Biķernieku trasē startēs digitālā autosporta sezona

Trešdienas vakarā ar sacīkstēm virtuālajā Biķernieku trasē atsākas tradicionālā digitālā autosporta sezona, kurā dalībnieki no visas pasaules sacentīsies ar autošosejā populārās klases “BMW 325 CUP” automašīnu kopijām, kuru fizika ir maksimāli pietuvināta reālajām sacīkšu automašīnām. Sacensību kalendārā tiks apceļotas visas 2022. gada Baltijas autošosejas čempionāta kalendāra trases.