Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:557, Did:0, useCase: 3

Autors: Pasaules Pazinējs

Uz Holandi par motokrosu

Uz Holandi par motokrosu
Fani jau gatavojas doties rudenī uz Holandi.
Foto: Tomass Cīrulis

Jau nosacīti drīz - 2., 3. oktobrī, Holandes pilsētiņā Markelo risināsies Nāciju motokross. Šogad pēc divu gadu pārtraukuma uz lielākajām Eiropas komandu sacensībām gatavojas doties arī Latvijas izlase! Un tas viss notiks tikai nieka 120 kilometru attālumā no Amsterdamas - kanālu pilsētas un pīpmaņu paradīzes!

Sporta Draugiem ir izpētījis, ka uz turieni par salīdzinoši nelielām naudiņām atbalstīt mūsējos klātienē var doties ikviens Latvijas sportistu fans. Proti, gan ar auto, gan avio, gan arīdzan ar avio + prāmi (ar prāmi līdz Lībekai, un tad ar auto).
Latvijas motosportistus ceļā atbalsta prāmju kompānija "Ave Line", kas nu jau kļuvusi arī par motokrosa fanu atbalstītāju, piedāvājot īpaši zemas cenas braucienam uz motokrosu, turklāt mocītis uz prāmja vizinās pat par brīvu, bet viens pasažieris maksās - 56 EUR.
Vairāk informācijas par iespējām doties uz Markelo, atradīsiet interneta vietnē Sporta Draugiem


, 2010-08-26 15:00, pirms 14 gadiem
Otršķirīga gonka. Nāciju motokross pasaulē ir tikai viens un šogad risinās septembra pēdējā nedēļas nogalē Kolorādo. Protams, uz Holandi papīpēt pa lēto jau var aizbraukt
8

Blogs: Brieža triumfs klātienē

1. aprīlī biju viens no apmēram 1500 latviešiem, kurš klātienē Dortmundē izbaudīja Maira Brieža triumfa brīdi. Lūk neliels ieskats tajā, ko redzēju un kā to izbaudīju.
Tieši pēc mēneša hokeja līdzjutēji jau sāks krāmēt somas, lai dotos uz lielo hokeju Helsinkos.
Foto: 
Gunārs Klēģers
8

Vēl var pieteikties braucieniem uz PČ hokejā

Tieši pēc mēneša uzticīgākie hokeja līdzjutēji sāks krāmēt somas, lai gatavotos ceļam uz Helsinkiem, kur šā gada pasaules čempionātā Latvijas hokeja valstsvienība tiksies ar Krievijas, ASV, Austrijas, Slovākijas, Vācijas Francijas un Somijas izlasēm. Vēl dažas vietas palikušas arī organizēto grupu braucienos.
Hokeja faniem, kuri dosies uz PČ Helsinkos, šoreiz nebūs ļoti lielu tēriiņu par hokeja biļetēm.
Foto: Gunārs Klēģers
4

Biļešu cenas uz hokeja PČ Helsinkos - no 19 eiro!

Jau no pirmdienas, 4. februāra sāksies atsevišķu biļešu uz Pasaules čempionāta hokeja spēlēm pārdošana. Cenas uz Latvijas izlases spēlēm – 19 eiro 2. kategorija un 39 eiro 1. kategorija. Protams, dārgākas ir biļetes uz spēlēm Krievija – Latvija un Latvija – Somija.