Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:557, Did:0, useCase: 3

Autors: Pasaules Pazinējs

Kopā ar Dinamo Rīga uz izbraukuma spēlēm

Kopā ar Dinamo Rīga uz izbraukuma spēlēm
Dinamo ierindas fragments. Foto avots: Dinamo ofic. profils facebook.com lapā

KHL sezona rit pilnā sparā, un daudzi Dinamo Rīga līdzjutēji ir gatavi doties atbalstīt savu komandu izbraukuma spēlēs. Tuvākie braucieni plānoti uz Doņecku, Sanktpēterburgu un Minsku.

Braucienam uz Doņecku pieteikšanās jau gandrīz beigusies, taču vēl var pieteikties braucieniem uz Krievijas Ziemeļu galvaspilsētu Sanktpēterburgu un Baltkrievijas galvaspilsētu.
Sanktpēterburga. Izbraukšana 30. oktobra vakarā. 31. oktobrī ierašanās Sanktpēterburgā, pilsētas apskate. Vakarā spēle pret SKA. Nakšņošana 3* viesnīcā. 1. novembrī izbraukšana no Pēterburgas un vakarā ierašanās Rīgā. Ceļazīmes cena: 90 lati, Dinamo Rīga abonementu īpašniekiem – 80 lati. Cenā ietilpst brauciens ar komfortablu autobusu, dzīvošana 3* viesnīcā ar brokastīm, grupas vadītajs. Vairāk informācijas: 30.10 – 01.11. Dinamo Rīga – Sanktpēterburgas...
Minska. Izbraukšana 8. decembrī, iepazīšanās ar Minsku, nakšņošana viesnīcā. 9. decembrī Minskas apskate, vakarā spēle pret Minskas Dinamo, pēc spēles izbraukšana uz mājām. 10. decembrī no rīta ierašanās Rīgā. Ceļazīmes cena: 95 lati, Dinamo Rīga abonementu īpašniekiem – 85 lati. Ceļazīmes cenā ietilpst brauciens ar komfortablu autobusu, nakšņošana viesnīcā, grupas vadītājs, Baltkrievijas vīza. Vairāk informācijas: 08.12. – 10.12. Dinamo Rīga – Minskas Dinamo -...
Pieteikties ceļojumiem var:noslēdzot līgumu un veicot pilnu ceļazīmes samaksu: Dinamo Fanu Klubā Grostonas 6 411.kab. otrdienas 11:00 – 19:00 un ceturdienās 11:00 – 16:00 janis.barkans@dinamoriga.eu,  29253553 VAI SIA Travel Art, Graudu 68A,  inese.krumina@travelart.lv , 26460906.  


, 2012-09-25 16:17, pirms 12 gadiem
kapec uz Donecku tik dargi?!?!?
, 2012-09-25 16:35, pirms 12 gadiem
Dārgi?! Nevar salīdzināt, cik izmaksā ceļojums ar autobusu un lidmašīnu, un arīdzan attālumus!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-09-25 20:41, pirms 12 gadiem
Pasaules Pazinējs rakstīja: Dārgi?! Nevar salīdzināt, cik izmaksā ceļojums ar autobusu un lidmašīnu, un arīdzan attālumus!
nu, peec "labaa" sezonas saakuma buus ljooti "daudz" braukt gribeetaaju
8

Blogs: Brieža triumfs klātienē

1. aprīlī biju viens no apmēram 1500 latviešiem, kurš klātienē Dortmundē izbaudīja Maira Brieža triumfa brīdi. Lūk neliels ieskats tajā, ko redzēju un kā to izbaudīju.
Tieši pēc mēneša hokeja līdzjutēji jau sāks krāmēt somas, lai dotos uz lielo hokeju Helsinkos.
Foto: 
Gunārs Klēģers
8

Vēl var pieteikties braucieniem uz PČ hokejā

Tieši pēc mēneša uzticīgākie hokeja līdzjutēji sāks krāmēt somas, lai gatavotos ceļam uz Helsinkiem, kur šā gada pasaules čempionātā Latvijas hokeja valstsvienība tiksies ar Krievijas, ASV, Austrijas, Slovākijas, Vācijas Francijas un Somijas izlasēm. Vēl dažas vietas palikušas arī organizēto grupu braucienos.
Hokeja faniem, kuri dosies uz PČ Helsinkos, šoreiz nebūs ļoti lielu tēriiņu par hokeja biļetēm.
Foto: Gunārs Klēģers
4

Biļešu cenas uz hokeja PČ Helsinkos - no 19 eiro!

Jau no pirmdienas, 4. februāra sāksies atsevišķu biļešu uz Pasaules čempionāta hokeja spēlēm pārdošana. Cenas uz Latvijas izlases spēlēm – 19 eiro 2. kategorija un 39 eiro 1. kategorija. Protams, dārgākas ir biļetes uz spēlēm Krievija – Latvija un Latvija – Somija.