Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:557, Did:0, useCase: 3

Autors: Pasaules Pazinējs

Par Dinamo arī Popradā un Minskā

Par Dinamo arī Popradā un Minskā
Poprada ir interesants galamērķis ne tikai hokeja faniem bet arī slēpotājiem.
Kolāža: Baiba Blomniece

Jau 20. decembrī Dinamo Rīga spēlēs pret Popradas Lev, bet jau pēc divām dienām spēle Minskā. Šeit nu ir iespēja klātienē atbalstīt mūsu hokejistus abās spēlēs, dodoties vienā braucienā, jo no Popradas pa tiešo brauciens uz Minsku. Brauciena cena - 150 lati.

Izbraukšana 19. decembrī pulksten 18 no "Arēnas Rīga". Nakts ceļā, nākamajā dienā ierašanās Popradā, iekārtošanās viesnīcā, neliela atpūta, un tad jau klāt arī vakars, kad jādodas uz spēli.
Nakts viesnīcā, tad ceļš uz Minsku. Vakarā ierašanās Minskā. 22. decembrī pa dienu Baltkrevijas galvaspilsētas apskate, bet vakarā - spēle. Pēc spēles – ceļš mājup, nakts pārbrauciens ar autobusu.
Ceļazīmes cena ir 150 latu, un šajā cenā iekļauts – transports, nakšņošana 3* viesnīcās Popradā un Minskā, apdrošināšana, grupas vadītājs, Baltkrievijas vīza. Vairāk informācijas par ceļojumu - Pirms Ziemassvētkiem uz Popradu un Minsku par... Iesakām gan laicīgi izlemt par braukšanu, jo ceļojumam nevarēs pieteikties pēdējā dienā – Baltkrievijas vīzas nokārtošanai ir nepieciešams laiks, kā arī vismaz trīs mēnešus pēc brauciena vēl derīga pase!
Jā, zinām, ka daži labprātāk vēlas apvienot patīkamo ar lietderīgo proti, doties uz Popradu mazliet agrāk, paslēpot (avoti Slovākijā ziņo, ka, lai arī sniega vēl nav, trases savu darbu sāks jau šajā nedēļas nogalē), tad noskatīties arī hokeju. Arī tas ir iespējams. Par to sīkāka informācija, zvanot Inesei pa tālruni 26460906.
Atgādinām, ka vēl ir iespēja pieteikties uz šādiem braucieniem:
Kopā ar Dinamo Rīga doties uz Špenglera kausa izcīņas turnīru Šveicē Davosā (25.12-31.12, cena 427 Ls);
Atbalstīt Dinamo Sanktpēterburgā pret SKA (14.-16.02, cena 97 Ls).
Vairāk informācijas: Dinamo izbraukuma spēles


, 2011-11-23 15:00, pirms 12 gadiem
Es jau būšu TUR!
, 2011-11-23 15:23, pirms 12 gadiem
vot sitais gan labs piedavajums,ehh,darbs un darbs,sinos laikos,nevar halavu dzit
, 2011-11-23 15:25, pirms 12 gadiem
Var jau bik pagarinaat Xmas briivdienas...
8

Blogs: Brieža triumfs klātienē

1. aprīlī biju viens no apmēram 1500 latviešiem, kurš klātienē Dortmundē izbaudīja Maira Brieža triumfa brīdi. Lūk neliels ieskats tajā, ko redzēju un kā to izbaudīju.
Tieši pēc mēneša hokeja līdzjutēji jau sāks krāmēt somas, lai dotos uz lielo hokeju Helsinkos.
Foto: 
Gunārs Klēģers
8

Vēl var pieteikties braucieniem uz PČ hokejā

Tieši pēc mēneša uzticīgākie hokeja līdzjutēji sāks krāmēt somas, lai gatavotos ceļam uz Helsinkiem, kur šā gada pasaules čempionātā Latvijas hokeja valstsvienība tiksies ar Krievijas, ASV, Austrijas, Slovākijas, Vācijas Francijas un Somijas izlasēm. Vēl dažas vietas palikušas arī organizēto grupu braucienos.
Hokeja faniem, kuri dosies uz PČ Helsinkos, šoreiz nebūs ļoti lielu tēriiņu par hokeja biļetēm.
Foto: Gunārs Klēģers
4

Biļešu cenas uz hokeja PČ Helsinkos - no 19 eiro!

Jau no pirmdienas, 4. februāra sāksies atsevišķu biļešu uz Pasaules čempionāta hokeja spēlēm pārdošana. Cenas uz Latvijas izlases spēlēm – 19 eiro 2. kategorija un 39 eiro 1. kategorija. Protams, dārgākas ir biļetes uz spēlēm Krievija – Latvija un Latvija – Somija.