Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:557, Did:0, useCase: 3

Autors: Pasaules Pazinējs

Biļetes uz čempionātu jau nopērkamas

Biļetes uz čempionātu jau nopērkamas
SAP Arēnas plāns

Lai gan Vācijā biļešu kasēs vēl iespējams iegādāties biļetes uz Pasaules hokeja čempionāta spēlēm tikai paketēs uz visām apakšgrupas vai dienas spēlēm, Latvijā jau iespējams rezervēt biļetes tikai un vienīgi uz mūsu izlases spēlēm, tādējādi ietaupot līdz pat 50 % no summas, kas būtu jāiegulda, lai līdzi justu Latvijas izlasei.

Lai justos pēc iespējas vienoti, mēģināsim pulcēties 201 un 216 sektoros, vai pēc iespējas tuvāk tiem. Arēnā ietilpst ap 13 000 hokeja mīļotāju, tādēļ būtu jauki, ja fanu koris būtu vienots, nevis izbārstīts starp šveiciešiem un vācu alus mīļotājiem. Turklāt, kā novērots, daudzi fani lielāko daļu spēles pavada stāvot kājās, velti šķērdējot naudu par sēdvietu. Šoreiz 201 un 216 sektori, kas atrodas tieši aiz vārtiem (atceraties Halifaksā, cik vienoti bija fani ar vārtiem!) ir atvēlēti tieši stāvvietām! Tādējādi var droši teikt, ka šīs stāvvietas atrodas vis vis vis labākās vietās, nekā daudzas sēdvietas SAP arēnā.

Biļešu cenas šogad demokrātiskas.
5. kategorija (stāvvietas): 19 EUR/spēle
4. kat. 29 EUR/spēle
3. kat. 39 EUR/spēle
2. kat. 49 EUR/spēle
1 .kat. 59 EUR/spēle

Turklāt: bērni līdz 5 gadu vecumam var apmeklēt spēles bez ieejas maksas. Atlaides paredzētas arī bērniem līdz 12 gadiem, jauniešiem no 12-17 gadiem, studentiem un pensionāriem.

Biļetes iespējams pasūtīt arī Latvijā, "Travel Art" birojā, sūtot e-pastu inese.krumina@travelart.lv, vai zvanot pa tālruni 26460906.


8

Blogs: Brieža triumfs klātienē

1. aprīlī biju viens no apmēram 1500 latviešiem, kurš klātienē Dortmundē izbaudīja Maira Brieža triumfa brīdi. Lūk neliels ieskats tajā, ko redzēju un kā to izbaudīju.
Tieši pēc mēneša hokeja līdzjutēji jau sāks krāmēt somas, lai dotos uz lielo hokeju Helsinkos.
Foto: 
Gunārs Klēģers
8

Vēl var pieteikties braucieniem uz PČ hokejā

Tieši pēc mēneša uzticīgākie hokeja līdzjutēji sāks krāmēt somas, lai gatavotos ceļam uz Helsinkiem, kur šā gada pasaules čempionātā Latvijas hokeja valstsvienība tiksies ar Krievijas, ASV, Austrijas, Slovākijas, Vācijas Francijas un Somijas izlasēm. Vēl dažas vietas palikušas arī organizēto grupu braucienos.
Hokeja faniem, kuri dosies uz PČ Helsinkos, šoreiz nebūs ļoti lielu tēriiņu par hokeja biļetēm.
Foto: Gunārs Klēģers
4

Biļešu cenas uz hokeja PČ Helsinkos - no 19 eiro!

Jau no pirmdienas, 4. februāra sāksies atsevišķu biļešu uz Pasaules čempionāta hokeja spēlēm pārdošana. Cenas uz Latvijas izlases spēlēm – 19 eiro 2. kategorija un 39 eiro 1. kategorija. Protams, dārgākas ir biļetes uz spēlēm Krievija – Latvija un Latvija – Somija.