Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:557, Did:0, useCase: 3

Autors: Pasaules Pazinējs

Finnair Latvijas hokeja faniem piedāvā īpašas cenas

Finnair Latvijas hokeja faniem piedāvā īpašas cenas
Foto: No Finnair arhīva
Hokeja līdzjutējiem lidojums Rīga - Helsinki - Rīga PČ lakā maksā tikai 69 latus. Akcija tikai līdz 16. aprīlim

Tikai un vienīgi Latvijas izlases līdzjutējiem, kuri pošas ceļam uz Pasaules čempionātu Helsinkos – aviokompānija Finnair līdz par 16. aprīlim par īpašām cenām pārdod aviobiļetes, lai līdzjutēji par minimālām izmaksām varētu klātienē baudīt hokeju!

Uz PČ laiku Finnair šobrīd piedāvā iegādāties lidojumus turp atpakaļ par 69 latiem, kas patiešām ir konkurētspējīga cena pat tad, ja līdzjutēji plāno doties uz Helsinkiem ar sabiedrisko transportu līdz Tallinai un tad ar prāmi. Minimālais nakšņojumu skaits Helsinkos – 1 nakts, maksimālais – nedēļa. Bet jāņem vērā, ka biļetes nav maināmas. “Šī akcija attiecas tikai uz Latviju” stāsta aviokompānijas pārstāve Jeļena Barisone. Tas nozīmē, ka citu valstu līdzjutējiem, un pat citās zemēs dzīvojošajiem latviešiem, īpašā cena lidojumiem uz čempionāta laiku nav pieejama.
Biļetes var iegādāties kompānijas mājaslapā Book flights | Easy transfer via Helsinki...
vai arī ceļojumu aģentūrās.
Šis piedāvājums ir īpaši izdevīgs, ja plānots ierasties uz vakara spēlēm, jo, ja spēles sākums ir plkst. 16:15, pastāv neliela varbūtība ka spēles sākumu var tomēr nokavēt. Helsinku sabiedriskā transporta maršrutu plānotājs tāda, ka vidēji, lai no lidostas nokļūtu arēnā ar sabiedrisko transportu, ceļā jāpavada 35 minūtes. Sabiedriskā transporta plānotāju var atrast šeit HSL Helsingin seudun liikenne -
Home

Ja meklējat nakstmītnes Helsinos vai spēļu biļetes, Travel Art meitenes vienmēr palīdzēs – zvaniet 67622316, vai arī rakstiet ilze@travelart.lv vai ilze.jakovleva@travelart.lv
Vairāk par iespējām doties uz PČ organzētās grupās, lasiet šeit - Vēl palikušas dažas vietas grupu braucieniem uz...


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-04-08 16:12, pirms 11 gadiem
bet ja brauc ar savu auto 5 cilveki.visi sametas nebus letak?
, 2013-04-08 16:32, pirms 11 gadiem
Bet, ja nebrauc vispār, nebūs vēl lētāk?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-04-08 16:34, pirms 11 gadiem
tikai sākot ar 6.maiju! tātad uz krievu un jeņķu spēlēm nespīd
, 2013-04-08 18:10, pirms 11 gadiem
fasans rakstīja: Var dabūt lētāk.
kur? ar lidojumu uz centrālo lidostu, somu?
, 2013-04-08 18:10, pirms 11 gadiem
Daņila Fokss rakstīja: Līdz Tallinai es ar velosipēdu aizvālēšu tik i tā,tālāk ar plostu uz Somiju ,Līdz hallei kājām aiziešu,nakšnošu diennakats dzertuvē.
sūti bildes, lai varam sekot tavam komfortablajam ceļojumam
, 2013-04-08 19:19, pirms 11 gadiem
SHINE2010 rakstīja: bet ja brauc ar savu auto 5 cilveki.visi sametas nebus letak?
Pat divatā ar auto ir lētāk, par 5 nemaz nerunājot.
4-5 stundas ceļā, mašīnu nomet Tallinas ostā, pāri ar kuģi (vēl 2 stundas) - tās arī visas ceļa izmaksas un patērētais laiks.
, 2013-04-09 12:27, pirms 11 gadiem
zzk rakstīja: Pat divatā ar auto ir lētāk, par 5 nemaz nerunājot.
4-5 stundas ceļā, mašīnu nomet Tallinas ostā, pāri ar kuģi (vēl 2 stundas) - tās arī visas ceļa izmaksas un patērētais laiks.
ar autobusu būs vēl lētāk - biļeti līdz Tallinai var nopirkt par 8 Ls
8

Blogs: Brieža triumfs klātienē

1. aprīlī biju viens no apmēram 1500 latviešiem, kurš klātienē Dortmundē izbaudīja Maira Brieža triumfa brīdi. Lūk neliels ieskats tajā, ko redzēju un kā to izbaudīju.
Tieši pēc mēneša hokeja līdzjutēji jau sāks krāmēt somas, lai dotos uz lielo hokeju Helsinkos.
Foto: 
Gunārs Klēģers
8

Vēl var pieteikties braucieniem uz PČ hokejā

Tieši pēc mēneša uzticīgākie hokeja līdzjutēji sāks krāmēt somas, lai gatavotos ceļam uz Helsinkiem, kur šā gada pasaules čempionātā Latvijas hokeja valstsvienība tiksies ar Krievijas, ASV, Austrijas, Slovākijas, Vācijas Francijas un Somijas izlasēm. Vēl dažas vietas palikušas arī organizēto grupu braucienos.
Hokeja faniem, kuri dosies uz PČ Helsinkos, šoreiz nebūs ļoti lielu tēriiņu par hokeja biļetēm.
Foto: Gunārs Klēģers
4

Biļešu cenas uz hokeja PČ Helsinkos - no 19 eiro!

Jau no pirmdienas, 4. februāra sāksies atsevišķu biļešu uz Pasaules čempionāta hokeja spēlēm pārdošana. Cenas uz Latvijas izlases spēlēm – 19 eiro 2. kategorija un 39 eiro 1. kategorija. Protams, dārgākas ir biļetes uz spēlēm Krievija – Latvija un Latvija – Somija.