Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:860, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristaps Zālītis

Video: Siliņš un Šēnhofs prognozē EuroBasket gaitu un čempionus

Artūrs Šēnhofs un Andrejs Siliņš pirms EuroBasket 2013 sākuma pieķērušies rūpīgai prognožu veikšanai. Ja jums nav zināms, kas notiks šajā turnīrā - ieklausieties ekspertos

, 2013-09-04 14:03, pirms 11 gadiem
Kādi tur eksperti... Tāda tukša pļurkstēšana, tā kā parasti jefiņi.
, 2013-09-04 14:21, pirms 11 gadiem
Jāteic, SA+ lasītāji patiešām ir vairākus soļus priekšā visai pasaulei. Re, čempionāts vēl nav sācies, bet mums uzvarētājs jau zināms!
, 2013-09-04 15:00, pirms 11 gadiem
pilnigi nebaudami....loti vaji eksperti....
, 2013-09-04 15:19, pirms 11 gadiem
Skudriniekss rakstīja: Kādi tur eksperti... Tāda tukša pļurkstēšana, tā kā parasti jefiņi.
Stulbs, kas stūlbs Tu esi
, 2013-09-04 18:06, pirms 11 gadiem
Ļoti kļūdaini uznirstošie logi! ĻOTI!!!
Akselis uzskata, ka jāizvēlas - vai nu, vai nu...
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64
8

Dāvanu laiks Ventspilī

Aizvadītajā nedēļā uzzinājām, ka "Ventspils" šosezon nespēlēs Eirokausu play-off un neuzvarēs LBL regulārajā čempionātā. Šonedēļ - noskaidrosim, vai komanda spēj tikt pāri Šauļiem un iekļūt Baltijas līgas "Final Four". Un ja gadījumā nespēs... Tas būs fiasko, vai varbūt likumsakarība? Komandas kapteinim šajā sakarā ir pārdomas un novērojumi - par to, kas šosezon patiesībā notiek Ventspilī.
Čeiss Badingers tiek Latvijas izlases kontekstā uzlūkots kā iespējamā burvju nūjiņa... Teorētiski.

Foto:rockets.us
9

Burvju nūjiņas

Jau iepriekš esam rakstījuši par Čeisu Badingeru, kuru ne mazums basketbola vērotāji gaida kā burvju nūjiņu Latvijas basketbola izlasē. Pēdējā laikā tā ir kļuvusi par ierastu praksi, kad Eiropas nacionālo izlašu pieteikumos var atrast spēlētājus, kuru dzimšanas vieta, vārds un galu galā arī izskats it nemaz nesakrīt ar vērojumiem un priekšstatiem par konkrētas nacionalitātes cilvēkiem. Ko devusi ir papildspēku piesaiste citām Eiropas komandām?
Šoreiz nācās izvēlēties - lielā iespēja vai Latvijas izlase
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze
4

Galvanovskis: plus Ukraina, mīnus - izlase...

Pēdējo nedēļu laikā pie jauniem galvenajiem treneriem tikuši trīs no vadošajiem Latvijas basketbola klubiem, taču tikai vienā no tiem iepriekšējais netika atlaists, bet aizgāja pats - pēc divām bronzas sezonām Liepājā Agris Galvanovskis pieņēma lēmumu kardināli mainīt savas karjeras gultni. Šobrīd gan nav daudz tādu, kas par to būtu sajūsmā.