Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:542, Did:0, useCase: 3

Necilvēcīgi. Bez trenera...

Necilvēcīgi. Bez trenera...
Šuplers ir pieredzējis treneris, taču acīmredzot, ka ar šādu komandu, kāds ir Dinamo šīs sezonas modelis, viņš drīzāk var būt kopā, nekā to vadīt.
Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Nedēļas laikā trīs reizes pratām izglābties no bezcerīgām situācijām, kas tikai vēlreiz apstiprina aizdomas – šī komanda spēlē pati, bez trenera. Šķiet, ka pašam Šupleram to vajadzētu saprast.

Mūsu cilvēki tā hokeju nespēlē! Apmērām tā mūsu hokeja komandas sakarā varētu pārfrāzēt padomju laiku kulta filmas „Briljanta roka” folklorizēto teicienu par cilvēkiem, kas pēc bulciņām uz veikalu brauc ar taksometru... Rīgas „Dinamo” šajās dienās patiešām liek krievu hokeja apskatniekiem meklēt epitetus un salīdzinājumus, kas raksturotu mūsējo sniegumu laukumā. Nedēļas laikā, aizvadot četras spēles, trijās no tām esot pārliecinoši iedzinējos, tomēr izceļam uzvaras. Kas tas ir?

„Necilvēcīgi”, tā pēc Rīgas hokejistu uzvaras pār Maskavas „Dinamo” rakstīja viens no ietekmīgākajiem krievu žurnālistiem, piebilstot – nepietika, ka viņi izlīdzināja rezultātu, nē, viņi izvirzās vadībā, pēc tam ļauj pretiniekam panākt vēl neizšķirtu un brīdī, kad liekas – vismaz vienu punktu maskavieši ir pelnījuši, Rīgas šprotes (šprotes – tā mūs dēvē pagalmu leksikā) aukstasinīgi nogriež mentiem (tā sauc Maskavas „Dinamo”) galvas. Lai gan parasti taču ir otrādi... Par šprotēm un mentiem – tas mans piedarbs, lai dzīve uz papīra izskatītos krāsaināka, lai gan ar Rīgas „Dinamo” uz ledus tā nemaz pelēka nemēdz būt. Šķiet, gandrīz katram no latviešiem tagad ir stāsts, kura īsā versija varētu būt šāda: nolēmu paskatīties hokeju, skatos – kaut kāds murgs, aizgāju darīt citu darbus, atgriežos, atkal ieslēdzu hokeju, neticu savām acīm...

Atspēlēšanās ir laba lieta – tas komandā par kaut ko liecina. Labās ziņas ir saistītas ar raksturu. Tātad – nenolaižam rokas, kas šķiet varētu kalpot par šīs sezonas „Dinamo” modeļa firmas zīmi. Lai gan vēsturiski šai zemapziņai saknes meklējamas Latvijas izlases sakarā, kad, atrodoties bezcerīgā situācijā, no deguna priekšas nocēlām olimpisko ceļazīmi baltkrieviem. Tur pirmoreiz tik uzskatāmi parādījās šī iezīme. Liela daļa no tiem briežiem tagad spēlē arī „Dinamo” kreklos. Otra labā lieta – sastāva komplektācija. Tagad ir uzskatāmi redzams, ka menedžera Sējēja oža vai intuīcija ir bijusi vietā, izvēloties šīs sezonas sastāvam karotājus. Par leģionāriem joprojām esmu skeptisks, jo nevienā no aizvadītās nedēļas notikumiem, ko varam saukt arī par augšāmcelšanos, viņi nebija spēles gaitas lauzēji. Pašu puikas dzinās uz priekšu un tad jau nekas āriešiem neatliek, kā skriet pakaļ. Jā, Hosa ar savu nūju bija vietā – bet kur citur līgas labākajam snaiperim būt? Vakardienas mačā, gūstot savus 30 (!!!) vārtus sezonā, izskatījās, ka Marsels ir gluži vai neomulīgi apmulsis, jo tik tukša kaste viņa priekšā šogad nebija bijusi. Tā mēs savam snaiperim piegādājam ieročus – uz paplātes! Pat Arnasons vakar smaidīja un beidzot izskatījās iesvīdis! Vārdu sakot – hokeja ķīmijas sakarā ir atlasīti pareizie reaģenti, kurus saliekot kopā, notiek brīnumu lietas. Bet...

Visi šie atspēlēšanās gadījumi tomēr liek mest pusķieģeli trenera Šuplera dārziņā. Nebūsim naivi – tā nav Rīgas „Dinamo” taktika! Vispirms pretiniekus iemidzinām, ļaujot viņiem gūt divus, trīs vai pat četrus bezatbildes vārtus, bet pēc tam sākam trako skrējienu, kas, protams, beidzas ar mūsu uzvaru. Kāpēc spēles sākumu šosezon regulāri (nu, labi – daudzos gadījumos) izgāžam? Kur šajos gadījumos ir Šuplera un viņu padoto loma? Hokejisti gāja laukumā nenoskaņojušies? Tad noskaņo viņus! Protams, ka cilvēki nav klavieres, kurām vien jāatrod labs sava aroda meistars, lai stīgas nospriegotu atbilstoši pieņemtajiem standartiem. Komandas spēlē vispār ir ārkārtīgi sarežģīti uztaustīt komandas nervu, pulsu, vēnu. Tāpēc ir treneris, kas to prot. Tāds viņam amats, darbs! Viņš saprot, kuru vajag iepliķēt, kam paglaudīt celīti, viņš zina – kā sākt spēli, lai ieroči, kas ir viņa rīcībā, izšautu vajadzīgā brīdī. Neviens treneris uz pasaules nevēlas nonākt mača gaitā zaudētājos, tāpat to negrib spēlētāji. Kāpēc tas notiek Rīgas „Dinamo” gadījumā, ko tagad vairs nevaram saukt par gadījumu vai nejaušību? Acīmredzot, ka visos šajos piemēros uzvarēja komanda. Bet – vai tā bija komanda, ko vada treneris, vai – tā tomēr ir komanda, kas pati nolemj, ka nedrīkst sevi pamest zem tankiem, pat, ja pretinieku kāpurķēde vienai kājai jau pārbraukusi pāri? Šobrīd izskatās, ka Rīgas „Dinamo” galvenais treneris nav vajadzīgs. Vismaz šim sastāvam noteikti. Vismaz tāds treneris, kāds šobrīd atrodas uz soliņa – nē. Tajā pašā laikā – viņš ir kopā ar komandu pārliecībā un dūšā, kas arī nav maz. Jātnieks bez galvas... Par skarbu teikts?

1 2 3 75 komentāri

 +11 [+] [-]

, 2010-01-29 08:01, pirms 14 gadiem
Jau pirms spēles ar Atlant krievu portāli pareģoja ,ka RD atkal iedos
handikapu ,bet 4 ,tas jau ir par daudz.

  +7 [+] [-]

, 2010-01-29 08:05, pirms 14 gadiem
Ja pēdējā regulārās sezonas spēlē būs izšķīries playoff būt vai nebūt jāpamēģina rekords atsapēlēt pret Salavatu, jāļauj lai iesit 6 vai 7 un tad jāmēģina atspēlēties

 +13 [+] [-]

, 2010-01-29 08:06, pirms 14 gadiem
Par cik tagad katrs punkts ir zelta vērts, tad tikai īsi pirms Play Off mēs uzzināsim cik vērti bija šie 4 punkti ko DINAMO ieguva, vai cik vērti tie 2 punkti ko DINAMO zaudēja.
Jebkurā gadijumā pēdējās trīs spēles būs daudz savādākas,jo konkurenti, kas jau ir stabili Play Off sāks tiem iesildīties, un nekādu atlaižu DINAMO nebūs.

  +3 [+] [-]

, 2010-01-29 08:08, pirms 14 gadiem
Gluži manas domas. Treneris absolūti nespēj savu komandu savākt un noskaņot. To dara Ozo, varbūt vēl kāds, tikai ne Šuplers. Un tas ir iemesls, kāpēc abu ceļiem būtu jāšķiras.

 +23 [+] [-]

, 2010-01-29 08:15, pirms 14 gadiem
Armand. Manuprāt Tu pēdējā laikā trakoti kritizē gan mūsu leģionārus, gan arī treneri. Būtu ļoti interesanti palasīt nevis vienpusējus subjēktīvus žurnālistu viedokļus, bet gan intervijas ar viņiem pašiem.. ar tik ļoti nopelto Arnsonu, dzirdēt viņa viedokli, kāpēc viņš vispār vēl spēlē hokeju.. tāpat Šuplera atbildes, kāpēc omanda spēlē tā nevis savādāk.. kāpēc Karija nemāk mest pa vārtiem un vai Hosa vainīgs, ka viņš tik rezultatīvs..

 +14 [+] [-]

, 2010-01-29 08:29, pirms 14 gadiem
piekrītu lazyeye .. pārāk subjektīvs vērtējums no Pučes puses. Es no savas puses varu pateikt, ka ne jau spēlētāji izdomā, ka spēlēs 3jās maiņās

 +41 [+] [-]

, 2010-01-29 08:45, pirms 14 gadiem
Par treneri - tas ir ļoti strīdīgi. Noteikti jau, ka Šupleram ir kļūdas, bet es nedomāju, ka ģērbtuvēs, pēc pirmā perioda, Šuplers raudādams sēž dušās, bet hokejisti paši spriez - sak, nu pietiek lažoties, davai uzspēlējam beidzot..... Varbūt tieši Šuplera spēja saglabāt mieru un spēja motivēt bezcerīgās situācijās ir izšķirošā? Vai uzticēšanās, piemēram, Ozoliņam vai kādam citam, nav komandas "nerva" izjušana? Savukārt spēja smelt ūdeņus trešajā periodā un spēles beigās, tas varbūt ir treniņprocesa rezultāts?

     [+] [-]

, 2010-01-29 08:50, pirms 14 gadiem
Asweld rakstīja: Par treneri - tas ir ļoti strīdīgi. Noteikti jau, ka Šupleram ir kļūdas, bet es nedomāju, ka ģērbtuvēs, pēc pirmā perioda, Šuplers raudādams sēž dušās, bet hokejisti paši spriez - sak, nu pietiek lažoties, davai uzspēlējam beidzot..... Varbūt tieši Šuplera spēja saglabāt mieru un spēja motivēt bezcerīgās situācijās ir izšķirošā? Vai uzticēšanās, piemēram, Ozoliņam vai kādam citam, nav komandas "nerva" izjušana? Savukārt spēja smelt ūdeņus trešajā periodā un spēles beigās, tas varbūt ir treniņprocesa rezultāts?
Varbūt, iespējams utt. Tur jau tā lieta, ka nekas daudz par to neliecina.

  +1 [+] [-]

, 2010-01-29 09:00, pirms 14 gadiem
Armand, par mentiem un shproteem netaisnojies, liec tik galdaa. Var riktiigi izsmieties!

 +18 [+] [-]

, 2010-01-29 09:08, pirms 14 gadiem
Manuprāt Armands pardaudz noniecina treneri un legionārus!
Spēli pret severstal izvilka Hossa (1+1) plus Iggulden (1+1) un paŗis svarīgi noraidījumi.
Pret Maskavas Dinamo skiet Petro un Hossas supervārti. vakar mazliet paspīdēja Arnasons, protams mūsu čaļi vissās spēlēs spīdēja (Mikelis, Lauris).
Un ar to arī man ši gada Dinamo modelis patīk labāk par pērno, šogad katrā spēlē var paspīdēt cits, galvenais ka izpildītāju pietiek, bet pērn spēlēja tikai 2 maiņas.
Par treneri piekrītu Asweld rakstītajam.

Vispār tāds aiz ausīm ļoti pievilkts raksts, sajūta ka Puče rakstījis vienkārši tāpēc ka kaut kas bijis jāraksta

  -2 [+] [-]

, 2010-01-29 09:08, pirms 14 gadiem
Tomēr būs ari žēl Šuplera, ja viņu nakamsezon vairs nepaturēs...

  +1 [+] [-]

, 2010-01-29 09:12, pirms 14 gadiem
lazyeye rakstīja: Armand. Manuprāt Tu pēdējā laikā trakoti kritizē gan mūsu leģionārus, gan arī treneri. Būtu ļoti interesanti palasīt nevis vienpusējus subjēktīvus žurnālistu viedokļus, bet gan intervijas ar viņiem pašiem.. ar tik ļoti nopelto Arnsonu, dzirdēt viņa viedokli, kāpēc viņš vispār vēl spēlē hokeju.. tāpat Šuplera atbildes, kāpēc omanda spēlē tā nevis savādāk.. kāpēc Karija nemāk mest pa vārtiem un vai Hosa vainīgs, ka viņš tik rezultatīvs..
Shaadas atbildes vari savos sapniishos mekleet, bet interesanti gan buutu dzirdeet paaris komentaarus no kluba virsvadiibas. Tachu atkal, pirms pleiofa kursh tev ies izraadiit netiiro velju? Tur visi ir sliipeeti politikji...

  -3 [+] [-]

, 2010-01-29 09:14, pirms 14 gadiem
pēdējā laikā mums veicas - jo spējam atspēlēties. arī no bezcerīgiem rezultātiem. vismaz viena trešdaļa no šīs sezonas visām spelēm ir pēc viena scenārija - pēc pirmā perioda zaudējam 0/2, 0/3 vai 0/4. Tā ir treneru problēma - ne tkai Šuplera, bet visu triju. Jāmāk strādāt / mainīt spēles plānu ne tikai pārtraukumoes ģerbtuvēs, bet arī uz spēles laikā uz soliņa. Ne velti šupleru nesaucu par treneri, bet gan par Rūķīti. Pabeidzam sezonu un tad jau laiks rādīs

  +4 [+] [-]

, 2010-01-29 09:17, pirms 14 gadiem
lai arī padodas lieliskas "atgriešanās", tomēr spēle pirmajā periodā nav normāla un te nu es pilnīgi piekrītu! visās izbraukuma spēlēs mūsējie iziet uz laukuma negatavi un aizmiguši. kā tiko sākas otrais periods, komanda sāk spēlēt..

  +4 [+] [-]

, 2010-01-29 09:17, pirms 14 gadiem
Armands - kā jau visi mēs latvieši - ir emocionāls cilvēks. Raksta arī labi un interesanti. Ja skatamies uz raksta galveno domu, tad jāpiekrīt - Šuplers ir problēma visu šo sezonu. Gribētu gan, lai Šupleram veicas - tiekam playoff un tur nospēlējam labāk nekā gadu iepriekš

  +4 [+] [-]

, 2010-01-29 09:27, pirms 14 gadiem
Armand, es nepiedoši Tev, ka pec sakuma rezultata 0:4 aizgaji darit citus darbus !!! Pasaki ka sirdii neticeji, ka tomer kkas tur buus, jo Dinamo izskatijaas paaaraak smiinjaajoshi hokejisti, kuri gaidija iisto bridi uzbrukumam. Ka zinams, arii karaa visnezheeligaakaa un efektivaaka metode ir uzbrukt tad, kad pretinieki chuch tad sanaak vislielaakais slaktinjsh! Luudzu, tas scenaarijs kaa uz delnas

     [+] [-]

, 2010-01-29 09:31, pirms 14 gadiem
lazyeye rakstīja: Armand. Manuprāt Tu pēdējā laikā trakoti kritizē gan mūsu leģionārus, gan arī treneri. Būtu ļoti interesanti palasīt nevis vienpusējus subjēktīvus žurnālistu viedokļus, bet gan intervijas ar viņiem pašiem.. ar tik ļoti nopelto Arnsonu, dzirdēt viņa viedokli, kāpēc viņš vispār vēl spēlē hokeju.. tāpat Šuplera atbildes, kāpēc omanda spēlē tā nevis savādāk.. kāpēc Karija nemāk mest pa vārtiem un vai Hosa vainīgs, ka viņš tik rezultatīvs..
Es tev šajā gadījumā nepiekrītu, jo Armands manā uztverē ir labākais sporta žurnālists Latvijā, kurš orientējas visās sporta jomās! Ko vien apliecina fakts - intervija ar VV! Kur galīgi neiederējās Matuļa kungs, bet Armands vienmēr, varbūt dažreiz pat skarbi, bet ataino visu.

  +1 [+] [-]

, 2010-01-29 09:40, pirms 14 gadiem
Pilnīgi precīzi, Armand! Bet tomēr neliels iebildums - ja komanda pati spēj savākties, tas ir arī trenera nopelns. Jo tieši treneris savāc, veido un rada kolektīvu. Ja kolektīvs pats spēj savākties, viss ir kārtībā, trenerim tikai uzslava. Tāpat kā dārzniekam, esi puķi iestādījis, neraustīsi taču to aiz kātiņa, lai aug straujāk, var tikai skādēt. Tomēr uzskaņot klavieres pirms spēlēšanas vajag, citādi izskatās, ka mača sākumā mūsējie vienkārši nav pamodušies, spēlē kā tādi tūtiņdreijeri, visvairāk - aizsargi un vārtsargi, nedeg vēl ar pillu klapi!

     [+] [-]

, 2010-01-29 09:43, pirms 14 gadiem
Es teiktu tā, ka neapšaubu Julija kā trennera kompetenci, bet viņš ģērbtuvē nav līderis un autoritate.
Slēpts komentārs: Raitcha

  -2 [+] [-]

, 2010-01-29 09:49, pirms 14 gadiem
DrArt rakstīja: Manuprāt Armands pardaudz noniecina treneri un legionārus!
Spēli pret severstal izvilka Hossa (1+1) plus Iggulden (1+1) un paŗis svarīgi noraidījumi.
Pret Maskavas Dinamo skiet Petro un Hossas supervārti. vakar mazliet paspīdēja Arnasons, protams mūsu čaļi vissās spēlēs spīdēja (Mikelis, Lauris).
Un ar to arī man ši gada Dinamo modelis patīk labāk par pērno, šogad katrā spēlē var paspīdēt cits, galvenais ka izpildītāju pietiek, bet pērn spēlēja tikai 2 maiņas.
Par treneri piekrītu Asweld rakstītajam.

Vispār tāds aiz ausīm ļoti pievilkts raksts, sajūta ka Puče rakstījis vienkārši tāpēc ka kaut kas bijis jāraksta
Bet varbūt Armands zina ko runā, Varbūt viņam Sandis šo to ir pametis, varbūt viņam ir iespējas treniņus redzēt, varbūt ar spēlētājiem neoficālākā gaisotnē aprunāties...

  +1 [+] [-]

, 2010-01-29 09:49, pirms 14 gadiem
ka tik tas īstais treneris nav Ozo spēlēs pārtraukumos...

  +1 [+] [-]

, 2010-01-29 09:50, pirms 14 gadiem
Gena@Traktors rakstīja: Ja pēdējā regulārās sezonas spēlē būs izšķīries playoff būt vai nebūt jāpamēģina rekords atsapēlēt pret Salavatu, jāļauj lai iesit 6 vai 7 un tad jāmēģina atspēlēties
ja un visu izdarit pedējajā periodā pret salavatu atspelet 6 7 golus

 +15 [+] [-]

, 2010-01-29 09:51, pirms 14 gadiem
A vispār kāds ir aizdomājies, kas notiktu ar arēnu Rīga, ja šīs spēles notiktu mājās

  -1 [+] [-]

, 2010-01-29 09:56, pirms 14 gadiem
vispār jau uzvarētājus netiesā , taču ir dīvini ka treneris redz , ka komanda nesavācas uz pirmo per. joprojām nespēj noskaņot komandu

     [+] [-]

, 2010-01-29 09:56, pirms 14 gadiem
kino rakstīja: Varbūt, iespējams utt. Tur jau tā lieta, ka nekas daudz par to neliecina.
un kas liecina par pretējo? normālā komandā ir puiši, kuri pēc trenera arī izsaka savu vārdu, ko citi klausa un treneri ļauj izteikties...

  +8 [+] [-]

, 2010-01-29 09:58, pirms 14 gadiem
Armand !
Visu cieņu TEV un taviem rakstiem , bet šobrīd nu galīgi nav īstais brīdis sākt stumdīt kaut kādus zemūdens akmeņus ! Šuplera iegūldītais darbs tik tiko sāks atspoguļoties ļoti nepieciešamajās uzvarās . Maza atpūta un komanda* Rīgas Dinamo* rullēs !!!

  -2 [+] [-]

, 2010-01-29 09:58, pirms 14 gadiem
bychevskii rakstīja: un kas liecina par pretējo? normālā komandā ir puiši, kuri pēc trenera arī izsaka savu vārdu, ko citi klausa un treneri ļauj izteikties...
Nekas daudz neliecina par to, ka Šuplers būtu "barvedis" komandā.

  +1 [+] [-]

, 2010-01-29 10:02, pirms 14 gadiem
peec 0:4 areena buutu pilna ar atkritumiem

  +5 [+] [-]

, 2010-01-29 10:05, pirms 14 gadiem
principaa nedomaaju ka Jūlis izvelk mačus...tad pirmajaa trešdaļā nebuutu Petrovickis pie Arnasona un Bukarta..Arnasonu vajadzeetu pameeģinaat ar Lauri un Miķeli, Karija pašvaks tomeer- arnasons gan preciizas piespeeles dod, gan maak nestandarta gaajienus izštukot.

  +7 [+] [-]

, 2010-01-29 10:19, pirms 14 gadiem
Šķiet, Armandam ir jāpiekrīt, jo tiešām brīžiem nav skaidrs, kurš čaļus sapurina, Jūlis, Ābols, Mikllošēvics vao Ozo? Es vairāk sliecos uz pēdējo! Jau kuro reizi, noraksām pirmo periodu, paldies dievam tagad ir izdevies jau trīs reiz atspēlētie, bet tak sezonas sākumā bija līdzīgi pirmie periodi, un kā tās spēles beidzās, es atceros, nu izņemot ar Atlantu! Tāda sajūta, ka čaļi pret kaut ko iekšēji protestē( man tiešām liekas, ka tīšām izgāž to pirmo periodu, un tas, ka tā nav Jūļa ideja, pat ezim ir skaidrs), bet pēc tam nospļaujas un rāda, ko var, un prieks, ka vismaz tagad arī sanāk!
p.s. kā man gribētos būt ģērbtuvē pēc pirmā perioda, lai varu sev salikt beidzt tos punktus uz i ?????!!!

  +2 [+] [-]

, 2010-01-29 10:36, pirms 14 gadiem
par skarbu gan! nedrīkst kriteizēt treneri, kura vadītā komanda uzvar. Beztam iespējams ka spēlētāji paši iet laikumā nekādi un tad pārtraukumā viņi ir jāsalamā. Un šāda situācija nemaz nebūtu brīnums, jo arī izlases treneris Znaroks, bieži atzīst, ka pātraukumā nācies teikt skarbākus vārdus, lai mainītu sples gaitu.

  -2 [+] [-]

, 2010-01-29 10:41, pirms 14 gadiem
Raitcha rakstīja: Bet varbūt Armands zina ko runā, Varbūt viņam Sandis šo to ir pametis, varbūt viņam ir iespējas treniņus redzēt, varbūt ar spēlētājiem neoficālākā gaisotnē aprunāties...
Varbūt tev taisnība, bet pārāk daudz varbūt, lai Puče varētu tik kategoriski apgalvot: treneris bez galvas, legionāri neder un savādāk nevar būt ka Hosa ir KHL snaiperis nr.1.

BTW: atceroties sezonas sākumu- tur arī bija pāris spēles kad Dinamo atspēlējās no 1:5 līdz 4:5 un tamlīdzīgi, toreiz gan neuzvarējām, bet scenāriji bija līdzīgi

  +3 [+] [-]

, 2010-01-29 10:42, pirms 14 gadiem
Raksts sanācis no sērijas "zaudē treneris, bet uzvar komanda". Viennozīmīgi - pirmais periods ir treneru vaina, varbūt komandai ļauj pārāk ilgi gulēt, varbūt tikai pēdējā brīdī pasaka, ka šodien ir spēle... Vienalga kāds tas "varbūt" ir - treneriem tas ir "jāatkož" un jānovērš. Protams nezinu aizkulises komandā, bet spēles laikā tiek pamainīti virknējumi, tiek variēts ar maiņu skaitu, un mainās arī rezultāts. Nedomāju gan, ka Šupleram šajā procesā nav nozīmes. Drīzāk tas parāda to, ka Šuplers šajā līmenī vēl mācās, un ja mūsējie neskatoties uz spēcīgo konferenci, vietējiem resursiem un peltajiem leģionāriem tiks PO, tad sekmes nemaz nav tik sliktas. Varbūt mums nevajag maksāt trenerim, kas tikai vēl mācās, bet vai mums ir tik daudz naudas, lai samaksātu trenerim, kas jau visu māk.

  -1 [+] [-]

, 2010-01-29 10:46, pirms 14 gadiem
sidlU rakstīja: Es tev šajā gadījumā nepiekrītu, jo Armands manā uztverē ir labākais sporta žurnālists Latvijā, kurš orientējas visās sporta jomās! Ko vien apliecina fakts - intervija ar VV! Kur galīgi neiederējās Matuļa kungs, bet Armands vienmēr, varbūt dažreiz pat skarbi, bet ataino visu.
Nevienā brīdī neuzdrīkstējos apšaubīt Armanda kompetenci. Vnk nav nācies dzirdēt viedokli kas nākto no pašu varoņu puses.
1 2 3 75 komentāri