Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:459, Did:0, useCase: 3

Ozoliņš par Dārziņu un pārējiem

Ozoliņš par Dārziņu un pārējiem
Sandim Ozoliņam stājoties jaunajā amatā būs jārod atbildes uz visām baumām, kādas ap izlasi virmo katru pavasari.
Foto: dinamoriga.eu

Sprukts nespēlēs, Dārziņš - arī nespēlēs. Laviņš, Galviņš, Karsums, Ņiživijs.... Arī viņi nepievienosies Latvijas izlasei un šogad pasaules čempionātā nedomā spēlēt. Ko par to visu saka jaunais izlases ģenerālmenedžeris Sandis Ozoliņš?

Jau ziemā daudz tika runāts par to, ka vienam otram no "Dinamo" nometnes pasaules čempionāts varētu izrādīties kā zobu sāpes un spēlētāju, kuri atteikšoties no braukšanas uz Bratislavu būšot vairāk kā citus gadus. Spekulācijas, minējumi, patiesības un puspatiesības bijušas dažādas, taču šobrīd ir tikai viens, kuram pietikusi drosme pateikt izlasei nē un tas ir Jānis Sprukts. Kā jauna diena, tā parādās jauni uzvārdi. Te čempionātu domā izlaist Guntis Galviņš un Rodrigo Laviņš, gaidīšanas režīmā esot Aleksandrs Ņiživijs un Mārtiņš Karsums, bet pēdējais uzvārds šajā sarakstā ir Lauris Dārziņš. Kopš pagājušās nedēļas izlases ģenerālmenedžera amatā ir Sandis Ozoliņš un tieši viņam vislabāk vajadzētu zināt, kurš ir atteicies, kurš pats skrien uz izlasi.

- Sāksim ar Spruktu. Viņš tika iekļauts izlases kandidātu sarakstā un tika uzaicināts pievienoties izlasei, taču beidzoties "Dinamo" sezonai viņš neslēpās un izteica pateicību par uzaicinājumu, taču šogad izlasei nevarēšot palīdzēt. Iemesli - personīgo iemeslu dēļ. Mēs Jāņa lēmumu respektējām un samierināmies ar esošo situāciju. Ar Rodrigo Laviņu esam savstarpēji vienojušies, ka arī viņš šogad nepalīdzēs izlasē. Kopīgi izvērtējām konkurenci uz aizsargu vietām un vienojāmies. Guntim Galviņam ir trauma un mums ir Dinamo ārstu oficiālais slēdziens par viņa veselības stāvokli, kurš liedz Guntim spēlēt čempionātā. Mārtiņam Karsumam nesen tika veikta ceļgala operācija, kura prasīja ķirurģisku iejaukšanos. Šobrīd Mārtiņš iziet atjaunošanās kursu un no izlases puses tiek darīts viss, lai viņš pēc iespējas ātrāk pievienotos izlasei. Tas pats sakāms arī par Aleksandru Ņiživiju. Arī viņam ir savainojums, kuru vajag sadziedēt, taču viņam nav nepieciešama ķirurģiska iejaukšanās. Ņiživijs jau ir piedalījies izlases treniņā, bet ne nodarbībās uz ledus. Lauris Dārziņš? Personīgi es neesmu dzirdējis, ka Lauris nevēlas spēlēt. Esmu ar viņu runājis personīgi un man nav pamata pat aizdomām, ka viņš nebrauks uz Bratislavu, situāciju ar tā sauktajiem šaubīgajiem izlases kandidātiem skaidro izlases ģenerālmenedžeris Sandis Ozoliņš.
Stājoties jaunajā amatā, Ozoliņš jau paspējis apzināt arī Ziemeļamerikā spēlējošos un ar visiem situācija ir vienāda:

- Ziemeļamerikā mūs interesē Kārlis Skrastiņš, Artūrs Kulda un Kaspars Daugaviņš. Visi ir piekrituši pievienoties izlasei, taču es nevaru par 100% solīt, ka tā tas tiešām notiks. Šo spēlētāju ierašanās izlasē būs atkarīga no tā, kad viņiem beigsies sezona. Ja tūlīt pēc regulārās sezonas beigām, tad viņi izlasei pievienosies savlaicīgi, ja būs play off, tad vēlāk vai vispār nē.

1 2 41 komentārs

 +35 [+] [-]

, 2011-03-28 15:33, pirms 13 gadiem
Cerams, ka arī Dārziņš būs..

Interesanti, ka Sprukts un daži labi saka, ka ir piekusuši un domā, ka nespēs palīdzēt, bet, piemēram, Skrastiņš, visu sezonu cīnijies līdz pēdējam, bet neko nav ieminējies, ka negribētu, lai arī viņa vietu tikpat labi varētu aizstāt kāds no jaunajiem puišiem..

Bet prieks, ka Ozoliņš ticis pie šāda amata, kārtība bija jāievieš, nevis jāmimstinās, ka skaidri nekas nav zināms..

 +17 [+] [-]

, 2011-03-28 15:34, pirms 13 gadiem
Nu žēl ,ka jaunajam ģenerālmenedžerim pirmā sezona sākās ar šādu problēmu gūzmu!

 +28 [+] [-]

, 2011-03-28 15:35, pirms 13 gadiem
nu te vismaz ir konkreti un izsmelosi izstastits kas un ka! nau ko baumas klausities........... Paldies tagda vismaz ir skaidriba par sastavu!

  +1 [+] [-]

, 2011-03-28 15:37, pirms 13 gadiem
paskaties, NHL čaļi pat uzreiz pēc garās NHL vai AHL sezonas saka, ka būs, a mūsu pašu DR bāleliņi čīkst par naudām un nogurumu. Labi satraumētie spēlētāji nevar, viņiem jāārstējas, a Sprukts-"patriots" var tiaki uz 20 % spēlēt, ko tad ja būtu Gagarina kausa finālā arī uz 20% spēlētu?-muļķības.
Starpcitu, beidzās sezona neviens par savainojumiem nerunāja, a te pēkšņi, kā jāgatavojas izlasai tā visi invalīdi. Laikam šobrīd čaļiem vienīgā himna ir Di-na-mo, Di-na-mo Rī-ga.

     [+] [-]

, 2011-03-28 15:37, pirms 13 gadiem
Cerēsim, ka Ozo ir taisnība...
Ja spēlēs Dārziņš, kur tad Miķelis paliks? +2
Mārtiņam jāatrod līdzvērtīgs Sprukstam, kā būtu ar Džeriņu?
Visbeidzot, ceru arī uz Niživiju.
Slēpts komentārs: Gatelino

  +9 [+] [-]

, 2011-03-28 15:40, pirms 13 gadiem
Būtu labi uzzināt Znaroka viedokli par šo cirku. Savādāk šo lietu nevar nosaukt.

  +6 [+] [-]

, 2011-03-28 15:42, pirms 13 gadiem
Ņiživijs, Karsums un Dārziņš uz čempionātu
noderētu, cerams, ka viss būs kārtībā.
Žēl par Spruktu

  +6 [+] [-]

, 2011-03-28 15:51, pirms 13 gadiem
ievads gan baigais apisiens , labi ka speciāli netereju naudu šim rakstam..

  +7 [+] [-]

, 2011-03-28 15:57, pirms 13 gadiem
kandzha rakstīja: paskaties, NHL čaļi pat uzreiz pēc garās NHL vai AHL sezonas saka, ka būs, a mūsu pašu DR bāleliņi čīkst par naudām un nogurumu. Labi satraumētie spēlētāji nevar, viņiem jāārstējas, a Sprukts-"patriots" var tiaki uz 20 % spēlēt, ko tad ja būtu Gagarina kausa finālā arī uz 20% spēlētu?-muļķības.
Starpcitu, beidzās sezona neviens par savainojumiem nerunāja, a te pēkšņi, kā jāgatavojas izlasai tā visi invalīdi. Laikam šobrīd čaļiem vienīgā himna ir Di-na-mo, Di-na-mo Rī-ga.
Vai tu ar Spruktu esi runajis, ka vari tik droshi spriest? Vai vins noguris, negrib, sieva nelaizh, zobs uz Znaroku, trauma vai viss kopa to zina tikai pats Janis un vinam tuvie cilveki. Un dotaja bridi nav svarigi isti kads ir iemesls, svarigi, ka speletajs pazino laicigi, ka nespeles un punkts. Izlase nav spiesta lieta un katrs pats izlemj ko un ka darit. Tak ne jau no armijas Sprukts dezerte kara laika, ne? Zhel protams, bet atkartosos - izlase ir katra personiga lieta. Tad labak nespele nemaz neka slidinas ka pagajushaja gada paris kadri.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2011-03-28 16:15, pirms 13 gadiem
Man likās interesanti:
- Sāksim ar Spruktu. Viņš tika iekļauts izlases kandidātu sarakstā un tika uzaicināts pievienoties izlasei, taču beidzoties "Dinamo" sezonai viņš neslēpās un izteica pateicību par uzaicinājumu, taču šogad izlasei nevarēšot palīdzēt. Iemesli - personīgo iemeslu dēļ.

Vai nu es kaut kā neizprotu šo tekstu, bet, lasot radās sajūtu, ka tas ir kas vairāk kā nogurums vai savainojums, vismaz man savainojums vai nogurums neasociējas ar vārdiem "personīgi iemesli". Arī pārējiem, kuriem ir traumas, ir aprakstīts, kas par vainu.

  +3 [+] [-]

, 2011-03-28 16:23, pirms 13 gadiem
nu tad beidzot diezgan saprotams un sakariigs teksts . savaadak jau bishj=kji skjebina dushu no tiem minejumiem un dramu burshanas kurs braks kursh nebrakss beee((( paldies par pusliidz skaidru un sakariigu rakstu. nu un protams apsveicam ozo iestashanos jaunaa amataa, ja es pareizi saprotu ozo ljoti atbildiigi un aktiivi saaka stradat ,ja taa tad cepusri nost.

  +3 [+] [-]

, 2011-03-28 16:25, pirms 13 gadiem
Varbūt es esmu kaut ko palaidis garām, bet man atmiņā ir fakts, ka Oskars Bārtulis dabūja traumu, kur pirmajās minūtēs dabūja lielo triecienu pie vārtiem no pretinieku komandas spēlētāja. Bet uz cik ilgu laiku? Kāds neatminas? Ja ir vairāki mēneši vēl jāveseļojas, tad skaidrs, kāpēc nav kandidātu sarakstos.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2011-03-28 16:26, pirms 13 gadiem

  +2 [+] [-]

, 2011-03-28 16:31, pirms 13 gadiem
tigereens rakstīja: Varbūt es esmu kaut ko palaidis garām, bet man atmiņā ir fakts, ka Oskars Bārtulis dabūja traumu, kur pirmajās minūtēs dabūja lielo triecienu pie vārtiem no pretinieku komandas spēlētāja. Bet uz cik ilgu laiku? Kāds neatminas? Ja ir vairāki mēneši vēl jāveseļojas, tad skaidrs, kāpēc nav kandidātu sarakstos.
Ilgi, chempis toch garam un ari Stenlijs gadijuma, ja Flyers ieklus finala.

  +8 [+] [-]

, 2011-03-28 16:32, pirms 13 gadiem
Man patīk, kā Dinamo ir padarīts par universālo grēkāzi.

Ja mēs atskaitam traumētos, paliek tikai Sprukts ar sev zināmiem iemesliem, Galviņa nesteigšanā, un Laviņš. (Dārziņu šeit pagaidām nieskaitām)

Laviņš ir saportams, Nav vairs tas jaunais puisis, lai tur brauktu uz mazu spēles laiku. Labāk tiešām iedot kādam jaunajam iespēju. Nav arī tā ka ar aizsargiem būtu liela problēma.

Par Galviņu, nezinām, kas tā pa traumu un sīkumus, tapēc negribas pārmest. Iespējams arī ja uzreiz ārstētu tāpet būtu uz lielās jautājuma zīmes, kā Karsums un Ņiživijs.

Beigās mēs paliekam pie tā, ka vienīgi Sprukts nebrauc, un nav sīkumos atklājis iemeslus. Un šī viena spēlētāja dēļ mēs esam Dinamo padarījuši par grēkāzi.

  -1 [+] [-]

, 2011-03-28 16:33, pirms 13 gadiem
Ulrihs rakstīja: Vai tu ar Spruktu esi runajis, ka vari tik droshi spriest? Vai vins noguris, negrib, sieva nelaizh, zobs uz Znaroku, trauma vai viss kopa to zina tikai pats Janis un vinam tuvie cilveki. Un dotaja bridi nav svarigi isti kads ir iemesls, svarigi, ka speletajs pazino laicigi, ka nespeles un punkts. Izlase nav spiesta lieta un katrs pats izlemj ko un ka darit. Tak ne jau no armijas Sprukts dezerte kara laika, ne? Zhel protams, bet atkartosos - izlase ir katra personiga lieta. Tad labak nespele nemaz neka slidinas ka pagajushaja gada paris kadri.
tur jau taa lieta, ka valsts izlase nav spiesta lieta...tas tik paraada attieksmi. bet luuk pret klubu taa nevar.. zin, taa.. sorry, personiski iemesli, shomeenes nespeeleeshu.
nauda rullee!!!

  +1 [+] [-]

, 2011-03-28 16:38, pirms 13 gadiem
mudugs rakstīja: tur jau taa lieta, ka valsts izlase nav spiesta lieta...tas tik paraada attieksmi. bet luuk pret klubu taa nevar.. zin, taa.. sorry, personiski iemesli, shomeenes nespeeleeshu.
nauda rullee!!!
Attieksmi paradija Skudra, Ilgausks sava laika, bet ne jau Sprukts.
Slēpts komentārs: mudugs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2011-03-28 17:15, pirms 13 gadiem
mudugs rakstīja: cik skaitaas attieksmes paraadiishana. viens atteikums nee... divi.. triis.. desmit..
man pietiek ar vienu
Ne jau atteikumu skaits parada, bet to, ka izlase, lidzjuteji utt. tika vazati aiz deguna gan Skudras, gan Ilgauska gadijuma. Labak, kad skaidri un gaisi pasaka, ka nespeles nevis kad spele tik skidri, ka pagajushaja gada. Te gan tas nav domats par Spruktu, bet paris kadri tadi pagajushaja gada bija.

  -2 [+] [-]

, 2011-03-28 18:02, pirms 13 gadiem
diezgan nožēlojami ka operatīvo informāciju interneta laikmetā mēģina pārdot pa maksu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2011-03-28 19:17, pirms 13 gadiem
NHL spēlētājs Skrastiņš, pagāšgad atteica izlasei. Iemesls bija tāds, ka sezonas laikā bija sakrājušās vairākas mikrotraumas un pats teica, ja sezona nebūtu tik ātri beigusies, bet beigtos tieši pirms čempionāta, tad viņš spēlētu. Tā, ka ir diezgan nekorekti tagad teikt, ka, lūk, nodevējs Sprukts atteicis izlasei, bet varonis Skrastiņš nē.
Abi ir profesionāli un lieliski spēlētāji abi ir atteikuši izlasei, bet tas nenozīmē, ka kāds no viņiem ir nodevējs.

  -2 [+] [-]

, 2011-03-28 19:57, pirms 13 gadiem
Sprukstiņš vienkārši ar Značoku negrib strādāt pēc po sērijas tas arī viss! Cerams ka nākamgad tomēr spēlēs!

  -1 [+] [-]

, 2011-03-28 20:14, pirms 13 gadiem
Ulrihs rakstīja: Vai tu ar Spruktu esi runajis, ka vari tik droshi spriest? Vai vins noguris, negrib, sieva nelaizh, zobs uz Znaroku, trauma vai viss kopa to zina tikai pats Janis un vinam tuvie cilveki. Un dotaja bridi nav svarigi isti kads ir iemesls, svarigi, ka speletajs pazino laicigi, ka nespeles un punkts. Izlase nav spiesta lieta un katrs pats izlemj ko un ka darit. Tak ne jau no armijas Sprukts dezerte kara laika, ne? Zhel protams, bet atkartosos - izlase ir katra personiga lieta. Tad labak nespele nemaz neka slidinas ka pagajushaja gada paris kadri.
bet fakts paliek fakts, neviens nerunāja par nespēlēšanu Gagarina kausa finālā, ja būtu tāda iespēja, neviens nesūkstījās par savainojumiem playoff sakaraa, bet izlase poh laikam. un visi kopā dziedam Dinamo, Dinamo Rīga.
Starpcitu, pasakties ko H.Vītolinš teica par Spruktu intervijā.

  -1 [+] [-]

, 2011-03-28 20:41, pirms 13 gadiem
100500 rakstīja: Būtu labi uzzināt Znaroka viedokli par šo cirku. Savādāk šo lietu nevar nosaukt.
kaads cirks? normala paradiba jebkura hokeju izlasee.

  -1 [+] [-]

, 2011-03-28 21:14, pirms 13 gadiem
Var redzēt, ka Ozoliņam šis amats nav vienaldzīgs. Viņs dara visu, lai palīdzētu.

     [+] [-]

, 2011-03-28 21:35, pirms 13 gadiem
Varēja Zemgusu(vai kā bija tā jaunā čaļa uzvārds, kam 16 gadi) vismaz, uz pārbaudēm, jo U-21 viņš izskatijās, kā 20 gadīgs čalis, kas visus bortā liek.

  -1 [+] [-]

, 2011-03-28 21:50, pirms 13 gadiem
Ozo?! Pats uzrauj)) Vēl vienu vai divas reizītes))

  +1 [+] [-]

, 2011-03-28 22:34, pirms 13 gadiem
davidovic rakstīja: Varēja Zemgusu(vai kā bija tā jaunā čaļa uzvārds, kam 16 gadi) vismaz, uz pārbaudēm, jo U-21 viņš izskatijās, kā 20 gadīgs čalis, kas visus bortā liek.
Zemguss Girgensons - arī viņam ir playoffi...Klubs nelaižot....
1 2 41 komentārs