Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:459, Did:0, useCase: 3

"Dinamo" pret "Atlant". Ko viņi izdarīja?

"Dinamo" pret "Atlant". Ko viņi izdarīja?
Lauris Dārziņš: jubilārs un uzvaras vārtu guvējs
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze

Abu komandu pirmajā spēlē Rīgā "Dinamo" paveica nelielu varoņdarbu, no 0:2 pēdējā trešdaļā panākot laimīgu 4:2 uzvaru. Arī vakar neiztika jaunas "Lāčplēša" grāmatas nodaļas sarakstīšanas. Šoreiz "Dinamo" pamanījās atsisties no 0:4... Vēl viena neticama uzvara!

Edgars Masaļskis
metieni: 5/33

Šupleram šoreiz nebija jādomā par to kuru likt vārtos - Pruseks spēles dienā sasirga, un citas izvēles treneriem nemaz nebija (Muštukovs tika pieteikts kā otrais). Pirmās desmit minūtes nedaudz garlaikojās, un varbūt tāpēc pirmais nopietnais metiens nebija tverams? Vēl pēc mirkļa Edgaram palīdzēja vārtu pārliktnis (pārāk ātri nosēdās uz ceļiem). Četri zaudētie vārti sapurināja Edgaru, un tā vien šķiet, ka viņam ripas sāk skriet virsū tikai tad, kad kāds strēķītis ir salaists savos vārtos.

Krišjānis Rēdlihs
spēles laiks: 10:01
punkti: 0+1
metieni: 1
soda minūtes: 0

Perioda izskaņā Masaļskis sāka pacelt balsi un bija jau arī par ko - nu, nedrīkst uz sava petaka pretiniekam ļaut izdarīt brīvus metienus. Krišs, dzirdēji, ko teica Edgars? Kā klintij stāvot vārtu priekšā, palīdzēja Karsumam gūt vārtus. Žēl, ka mūsējie spēlētāji tikai retu reizi atceras šo hokeja ābeces gudrību (tas attiecas uz visiem).

Kristaps Sotnieks
spēles laiks: 15:38
punkti: 0+0
metieni: 0
soda minūtes: 0

Ja aizsargs nav izdarījis nevienu metienu pa vārtiem, nav izdarījis nevienu rezultatīvu piespēli un nav nopelnījis nevienu soda minūti, tas nenozīmē, ka viņš nepiedalījās spēlē. Bija un pašā svarīgākajā brīdī. Tad, kad pagarinājumā komanda palika trijatā...

Sandis Ozoliņš
spēles laiks: 27:31
punkti: 0+2
metieni: 2
soda minūtes: 0

Njā, mūsu kalnu slēpotājiem, kuri saposušies uz olimpiādi Vankūverā, bija jāredz Ozoliņa slaloms pa pretinieku zonu. Piespēle brīvajam Hosam bija tikai formalitāte. Ja vēl Ozoliņš, atrodoties aiz vārtiem, būtu vēlreiz pamanījis brīvo Hosu, tad būtu pavisam glauni. Toties vairākums tika nopelnīts un arī neizšķirts panākts (4:4). Vēl vienu konfekto Sandis uzdāvināja jaunajam Bukartam. Varam tikai apbrīnot Ozoliņa smalkās piespēles...

Oļegs Sorokins
spēles laiks: 26:11
punkti: 0+0
metieni: 0
soda minūtes: 0

Kaut kā pārāk bieži pēdējos mačos vismaz vieni vārti tiek zaudēti, ļaujot pretiniekam brīvi ganīties gar savu vārtu priekšu. Štrunts, ka viņš ganās, bet pretiniekam tiek ļauts brīvi izrīkoties ar ripu tik ilgi, kamēr tā ir vārtos. Šoreiz otrajos zaudētajos vārtos nogrēkojās Oļegs, ļaujot Bulim pilnīgu brīvību. Internetā parādījās piedāvājums derībām - būs vai nebūs piruete. Uzvarēja tie, kuri teica, ka nebūs. Bija tikai puspiruete.

Rodrigo Laviņš
spēles laiks: 19:21
punkti: 0+0
metieni: 2
soda minūtes: 0

Kaut kā neveikli samisējās kājas pirms trešā vārtu zaudējuma. Viegli uzrāvās uz pretinieki māņu kustībām. Otrās trešdaļas sākumā komandai nopelnīja pirmo skaitlisko vairākumu, no kura lielas jēgas nebija. Sapurgāja visu medus maizi - vairākumā pie pretinieku zonas zilās līnijas čammājās tik ilgi, kamēr bija par vēlu. Pēc minūtes vēlreiz uzkāpa uz tā paša grābekļa, taču pa pieri šoreiz nedabūja. Toties priekšpēdējā minūtē patraucēja Žerdevam gūt uzvaras vārtus.

Guntis Galviņš
spēles laiks: 19:41
punkti: 0+0
metieni: 1
soda minūtes: 2

Kurš lika Galviņam palaist rokas? Pagarinājumā. Noraidījums, atstājot komandu trijatā. Par šādu cirka numuru prasās pēc ļoti skarba vārda. Paveicās, ka netika zaudēti vārti un spēle. Mājupceļā no Maskavas lidmašīnā visu laiku jāklanās Sorokina, Sotnieka un Ņiživija priekšā, kuri izturēja šo mazākumu.

Oskars Cibuļskis
spēles laiks: 7:45
punkti: 0+0
metieni: 1
soda minūtes: 2

Spēlei tika pieteikts kā septītais aizsargs, taču pie spēlēšanas tika jau 34 minūtē. Labi, ka Oskars nekautrējas pretinieku ielīmēt bortā, taču vēlams to darīt nepārkāpjot, noteikumus. Ar noraidījumu palīdzēja pretiniekam atjēgties pēc diviem ātri zaudētiem vārtiem.

Mārtiņš Karsums
spēles laiks: 11:27
punkti: 1+1
metieni: 1
soda minūtes: 0

Nav smuki, ja uzbrucējs, no kura līdzjutējs teju katrā spēlē gaida vismaz pa vieniem gūtajiem vārtiem, 30 minūšu laikā tā arī nebija izdarījis nevienu metienu. Uzmeta un skat - gols! Ja uzbrucēji mača laikā izdarītu tikai vienu metienu, un būtu gols - lūdzu! Nekādu pretenziju.

Jānis Sprukts
spēles laiks: 16:25
punkti: 0+2
metieni: 0
soda minūtes: 0

Pirmajā trešdaļā nonāca līdzīgā situācijā kā mačā ar SKA, kad mazākumā aizskrēja līdz pretinieku vārtiem un mēģināja iebakstīt ripu vārtos. Ja SKA komandā atradās palīgi, tad "Atlant" iztika ar labdarības pasākumiem. Būtu Jānim ātrāks starta uzrāviens un veiklākas rokas, apstrādājot ripu, kazi, četras minūtes pirms pirmā perioda beigām varēja vienus vārtus atgūt.

Mārtiņš Cipulis
spēles laiks: 17:46
punkti: 0+0
metieni: 0
soda minūtes: 0

Nesmukas tās nulles Cipuļa statistikā...

Aleksandrs Ņiživijs
spēles laiks: 23:16
punkti: 0+0
metieni: 0
soda minūtes: 0

Prasīties prasījās vēl pēc vieniem pēcspēles bullīšiem. Nu, tādiem, kādi bija Čerepovecā, bet par estētisko baudījumu šoreiz parūpējās citi - Ozoliņš un Dārziņš.

Maiks Iguldens
spēles laiks: 15:08
punkti: 0+0
metieni: 3
soda minūtes: 4

Iguldenu piemeklēja līdzīgs liktenis kā Hosu - viņa noraidījums beidzās ar zaudētiem vārtiem (0:2). Arī ceturtos vārtus pretiniekam uzdāvināja Iguldens, kurš tik ilgi rīvējās gar laukuma apmali, ka piemirsa piesegt savu laukuma pleķi.

Marsels Hosa
spēles laiks: 17:29
punkti: 1+1
metieni: 3
soda minūtes: 4

Pirms spēles neklātienē sarunājās ar savu tautieti "Atlant" vārtos Lašāku, viens otram veltot pa kādai interesantai draudzīgai frāzei... Hosa reti kad apsēžas uz noraidīto soliņa. Šī spēle bija viena no tām un, diemžēl, ar skumīgām beigām - zaudēti vārti (pirmie). Trešās trešdaļas sākumā nopelnīja skaitlisko vairākumu un pats to ar Ozoliņa palīdzību realizēja - 2:4. Vispirms Cibuļskis, tad Hosa, un jāspēlē trijatā pret pieciem (vairāk kā minūti).

Lauris Dārziņš
spēles laiks: 16:20
punkti: 1+1
metieni: 3
soda minūtes: 0

Karlsons savā dzimšanas dienā teiktu: labāk 25 tortes un viena svece, nevis otrādi. Dzimšanas dienas svecīti nopelnīja īstajā brīdī, izliekot elegantu piespēli uz Miķeļa nūjas un spēle varēja sākties no jauna. Beigu beigās tomēr tika pie savas dzimšanas dienas tortes - uzvaras vārti pagarinājuma pēdējās sekundēs noteikti kļūst par visbiežāk apskatīto momentu visās iespējamajās interneta mājas lappusēs. Bravo!

Martins Karija
spēles laiks: 16:48
punkti: 0+1
metieni: 0
soda minūtes: 0

Karija bija pirmais, kuram pavērās iespēja gūt vārtus (3. min), taču apnicis rakstīt par viņa īso nūju un nerealizētajām iespējām. Iemestu, būtu pirmais, kurš apsveiktu Dārziņu dzimumdienā, jo tieši viņš izdarīja piespēli. Neko nedarīja lai paglābtu komandu no trešo vārtu zaudējumu, bet Karija par šo situāciju var lekt uz lakts - kur tad bija aizsargi Laviņš un Galviņš?

Miķelis Rēdlihs
spēles laiks: 17:16
punkti: 1+0
metieni: 6
soda minūtes: 0

Pirmais nopietnais vārtu gūšanas moments tiek uztaisīts tikai otrās trešdaļas septītajā minūtē. LTV7 "Dinamo" vārtu guvumu topā Miķelis redzams vairākkārt. Šī bija iespēja tajā pierakstīties vēlreiz, taču neprata pārmest ripu pāri gulošam vārtsargam. Toties nenopūdelēja jubilāra uzdāvināto piespēli.

Roberts Bukarts
spēles laiks: 5:52
punkti: 1+0
metieni: 2
soda minūtes: 0

Ja Robertam pakausī būtu acis, kas zina, ar ko beigtos viņa otrais izgājiens laukumā. Bija vārtu gūšanas vaina, taču nenočujīja, kur atlēks ripa. Toties saoda vārtu gūšanas momentu, kad ripu uz petaka izspēlēja Ozoliņš. Skaisti un nobriest kārtējais varoņdarbs.

Roberts Petrovickis
spēles laiks: 11:00
punkti: 0+0
metieni: 1
soda minūtes: 0

Veselības problēmu dēļ izlaida iepriekšējo spēli, taču Šuplers nebija tik iejūtīgs un nelika viņu vienā maiņā blakus Hosam. Tikai vairākuma izspēlē. Bija labs palīgs Hosam, kad viņš guva vārtus. Palīdzēja ar pretinieka nūjas pieturēšanu, ļaujot Hosam brīvi izrīkoties ar tukšo vārtu stūri.

Tailers Arnasons
spēles laiks: 5:39
punkti: 1+0
metieni: 2
soda minūtes: 0

Gandrīz vai jāņem atpakaļ visi iepriekšējie Arnasonam siltie veltījumi. Gols ir un paliek gols, pat, ja to ir guvis Arnasons. Viņa gols trešo reizi pēdējo četru spēļu laikā lika aizdomāties, ka mūsējie sāk spēlēt tikai tad, kad mēsli jau sasmēlušies līdz apakšlūpai. Varēja izcelties vēlreiz, taču metiena leņķis bija pārāk mazs un arī vārtsarga plecs pārāk augsts. Jāsāk ticēt, ka jaunībā spēlējis NHL...

 +11 [+] [-]

, 2010-01-28 21:31, pirms 14 gadiem
Ko, ko izdarīja?
Viņi izdarīja varoņdarbu !

Ozo apspēle un piespēle - sezonas TOP 1
Laura solo - sezonas TOP 1
Visa spēle - sezonas TOP 1

 +12 [+] [-]

, 2010-01-28 21:32, pirms 14 gadiem
O, arī statistika nedaudz klāt. Skaisti

  +1 [+] [-]

, 2010-01-28 21:40, pirms 14 gadiem
Kaut kur ap trešo puslaiku Bukarts spēlēja kopā ar Hossu un Petrovicky. Šāds virknējums izskatījas labi un daudzsološi. Cerams, ka uz Rīgas spēlēm Petro jau būs atveseļojies (šodien it kā bija Ok, bet pietrūka asuma) un tad šī maiņa varētu arī paplosīties. Komanda atkal aizvadīja spēli ar nosaukumu "Mūsu kārtējais varoņdarbs", kura nozīmīgas lomas spēlēja visa komanda, bet galvenās zvaigznes bija Ozo un Lauris Dārziņš!

  +5 [+] [-]

, 2010-01-28 21:40, pirms 14 gadiem
Ko Dinamo izdarīja- Paņēma priekšā Atlant
Ko Atlant izdarīja- Laizīja ledu...

  -2 [+] [-]

, 2010-01-28 21:43, pirms 14 gadiem
Skatos, ka tiinji eiforijaa miizh coca colu, protams, taadaa bezceriigaa staavoklii tikt pie 2 punktiem ir jauki, bet kaut kas ar to teamu nav kaartiibaa, mainjas atkal tiek jauktas ik pa 5 minuuteem, nesaprotu vai shuplers nevar ieboreet saakt speeli ar pirmo periodu? Un kas atkal noticis ar piespeeleem, preciizas piespeeles labi ja 15 pa visu speeli, visau laiku vai nepreciizi sanjem vai dod. Tiksim playoff un ko mees tur dariisim ar taadu speeli? Es nesaprotu, kas ir mainiijies pa shiim 3 nedeeljaam, vai tieshaam viss teams noguris? Tad ir bijushas kljuudas pirms sezonas sagatavoshanaas posmaa, laikam ne tikai Janka buus slinkojis skrienot 5 km...

  +1 [+] [-]

, 2010-01-28 21:44, pirms 14 gadiem
Intresanti pie kura gola ta Soroka nopelnija piespēli.Nevienos medijos nav minēts.Pat sportacentrs.com!!!!njā,No Ņiživija pēc tā plēsiena pa žokli nekas nav palicis.Piespēles 70%neprecīzas,plus vēl tā mētāšana pa maiņām.Jautājums Ē.Strausam(tīri tā aiz ziņkāres)Dinamo šosezon kādu spēli ir nospēlējis no zvana līdz zvanam,nemainot virknējumus.???

  +1 [+] [-]

, 2010-01-28 21:46, pirms 14 gadiem
Mazohisti, visi kā viens. KHL par šo spēli dziedās slavas dziesmas Dinamo...

  +2 [+] [-]

, 2010-01-28 21:47, pirms 14 gadiem
es vienkarshi visu laiku smejos un nespeju noticeet, kas notiek ziniet kas ? ZILI BRIIINUMI

 +10 [+] [-]

, 2010-01-28 21:48, pirms 14 gadiem
Beidzot ,Ērik, kautkas sakarīgs no tavas puses , tiešām prieks par šādu aprakstu , un ja vēl tu varētu klāt piemest +- koificientu , tad būtu pa visam labi Tā turēt.

  -1 [+] [-]

, 2010-01-28 21:49, pirms 14 gadiem
Cik esmu lasījusi, tad Strausa kungam Galviņš it nemaz nepatīk. Bija viņš vainīgs šodien. Bet citās reizēs tik vien to redz, ka Galviņš ir izdarījis nepareizu spēka paņēmienu. Vai Strausa kungs ir paskatījies, cik bieži Galvīņš izdarot spēka paņēmienu ir atņemis pretiniekam ripas? Šobrīd iespējams Galviņam ir fizsikās formas kritums, kas ir tikai ļoģiski, un spēle vairs nav tik veiksmīga kā decembrī un janvāra sākumā.

  +3 [+] [-]

, 2010-01-28 21:49, pirms 14 gadiem
šoreiz jau labāks apskatiņš +.Bet par spēli runājot - nu tā taču nedrīkst.Man tagad vēl rokas un kājas dreb.Bet ja nopietni,tad kaut kas ar steigu ir jādara.Šāda spēle ir staigāšana pa visasāko un plānāko ''katanu''.Nu nedrīkst šādi spēlēt pirmajā periodā.Comeback protams ir superīgi,bet jāsāk spēlēt nopietni.

  +1 [+] [-]

, 2010-01-28 22:11, pirms 14 gadiem
Gandrīz vai neiespējamo, bet Rīgas Dinamo nekas nav neiespējams!
super raksts

  -4 [+] [-]

, 2010-01-28 22:12, pirms 14 gadiem
lavinsh kā bija losis tā arī palika

  +3 [+] [-]

, 2010-01-28 22:14, pirms 14 gadiem
16 dienas,8 speles,6 uzvaras,2 zaud!!! es domaju ka neko labaku nevar iedomaties!!! gribetos uzdot jautajumu tiem grafika staditajiem,ka var salikt 6 speli {cerez den} ar komadu kura 5 dienas atputusies un vel izbraukuma!!!

  +8 [+] [-]

, 2010-01-28 22:15, pirms 14 gadiem
bija pilna piruete!

     [+] [-]

, 2010-01-28 22:19, pirms 14 gadiem
Super, paldies par statistiku!

  +1 [+] [-]

, 2010-01-28 23:06, pirms 14 gadiem
Neapšaubāmi šodien veči izdarīja lielu varoņdarbu! Par to viņiem neizsakāmi pateicības vārdi - prieks skatīties, ka čali cīnās līdz pēdējajam, izprotot gan situāciju tabulā, gan respektējot savus līdzjūtējus! Viena no skaistākajām uzvarām!
Tomēr man tāpat kā citiem komentētājiem rodas jautājums par to, kā mēs līdz šādām situācijām nonākam, proti, kāpēc jau n-tā spēle ir jāiedzen, nevis to spējam pārvaldīt no pirmās līdz pēdējai sekundei. Lai gan uz šo jautājumu varētu atbildēt tikai kluba iekšienē darbojošās personas, mans skatījums ir tāds, ka čaļiem katras spēles sākumā pietrūkst koncentrācija un motivācija. attiecīgi, tas būtu akmens Šuplera un Ābola dārziņos... Es pat nedomāju, ka fiziskais nav pietiekams, pat meistarība ir augusi...

  +2 [+] [-]

, 2010-01-28 23:08, pirms 14 gadiem
marazms rakstīja: bija pilna piruete!
Tas varbuut bija domaats par Oljega sniegumu shodien. Par pilno pirueti piekriitu, pats atcereejos to aptauju.

  +1 [+] [-]

, 2010-01-28 23:36, pirms 14 gadiem
Ozoliņš meistars

     [+] [-]

, 2010-01-29 00:21, pirms 14 gadiem
Arnasona vārtiem piespēle arī Karsumam ieskaitīta.

  +3 [+] [-]

, 2010-01-29 00:38, pirms 14 gadiem
Erik, speles izskanja Sorokins uztaisija PILNU pirueti! ka ta nepamaniji? Un Arnasons spele ljoti labi.... Tu aizmirsi vel piebilst ka 2 metini un 1 gols izdariti nepilnu 6 min laikaa... viennozimigi jamaina Arnasona speles laiks pret Karijas vai Cipulja speles laiku!!!

     [+] [-]

, 2010-01-29 00:45, pirms 14 gadiem
coin rakstīja: Tomēr man tāpat kā citiem komentētājiem rodas jautājums par to, kā mēs līdz šādām situācijām nonākam, proti, kāpēc jau n-tā spēle ir jāiedzen, nevis to spējam pārvaldīt no pirmās līdz pēdējai sekundei. Lai gan uz šo jautājumu varētu atbildēt tikai kluba iekšienē darbojošās personas, mans skatījums ir tāds, ka čaļiem katras spēles sākumā pietrūkst koncentrācija un motivācija. attiecīgi, tas būtu akmens Šuplera un Ābola dārziņos... Es pat nedomāju, ka fiziskais nav pietiekams, pat meistarība ir augusi...
tieshi tas pats kas parejam komandam- vieniga atskjiriba musejie sak koncentreties tikai tad kad udens smeljas mutee, parejie (Mask D, Severst, Atlant) otradak, parak atri saka svinet uzvaras. Kad spelesim na A lidz Z tad busim topaa! Tapec Pasaules Cempionatos Latvija var aizkjerties un apspelet specigu pretinieku, jo patriotisms liek koncentreties par 100%, bet tai pat laika pret skjietami vieglu pretinieku ar 80% KONCENTRACIJU REIZEM IR PAR MAZ

  +1 [+] [-]

, 2010-01-29 00:46, pirms 14 gadiem
Ērik, par to Oļega pirueti. Bija vesela nevis puse
Kreipāns vēl kaut ko noteica, ka pat atbildīgā momentā Oļegs bez firmas zīmes neiztiek...
Bet nu tas tā...

  +1 [+] [-]

, 2010-01-29 00:57, pirms 14 gadiem
Cepuri nost rakstam!

     [+] [-]

, 2010-01-29 11:30, pirms 14 gadiem
Straus, skaties spēli līdz galam! Pagarinājumā Oļegs izpildīja pirueti!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja