Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:459, Did:0, useCase: 3

"Dinamo" pret "Lokomotiv". Ko viņi izdarīja?

"Dinamo" pret "Lokomotiv". Ko viņi izdarīja?
Broka Trotera kļūda pagarinājumā un "Dinamo" var doties atvaļinājumā

Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Pagājušajā sezonā otrajā kārtā ar 1:4 zaudējām Oļega Znaroka trenētajam MVD. Šogad pret "Lokomotiv" otrajā kārtā tieši tāds pats rezultāts un arī tad piektajā spēlē tika zaudēts pagarinājumā. Tātad - "Dinamo" tikusi tikpat tālu cik pagājušajā sezonā un to var nosaukt par mīņāšanos uz vietas.

Kriss Holts
Metieni: 5/42
Neticami, bet Jūliuss Šuplers ir pārsteidzis pats sevi - šodien vārtos atkal bija Holts, nevis Telkvists. Šķiet, ka Jūlis par vēlu sapratis, ka sezonas laikā veiktie eksperimenti bijuši pilnīgi garām? Gan ar aizsargu rotācijām, gan ar vārtsargiem Gagarina kausa izcīņas laikā.

Rodrigo Laviņš
Spēles laiks: 19:33
Metieni: 1
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
Tikai vienu minūti papriecājāmies par skaisto 3:1, kad mājinieki aizskrēja pretuzbrukumā. Ja Laviņš skatītos uz ripu nevis pretinieku, visticamāk, nebūtu Demitras izgājiens viens pret vienu un 3:2.

Kristaps Sotnieks
Spēles laiks: 16:12
Metieni: 0
Punkti: 0+1
Soda minūtes: 0
Pirmais gols "Loko" vārtos sākās savā zonā, kad Sotnieka pāri visam laukuma pamanīja ieskrējušos Dārziņu un atdeva viņam precīzu piespēli.

Oskars Cibuļskis
Spēles laiks: 21:33
Metieni: 1
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
Starp aizsargiem "play off" turnīrā kopā ar Laviņu nopelnījis vislabākolietderības koeficientu - -1.

Sandis Ozoliņš
Spēles laiks: 20:37
Metieni: 0
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 2
Tuvāk otrās trešdaļas beigām viena no retajām reizēm, kad kāds no mūsu aizsargiem paliek viens pret diviem pretiniekiem un tas bija Ozoliņš, kurš ar māņu kustībām izjauca uzbrucēju nodomus. Netipiski kapteiniem... Ozoliņš piedalījās trešo vārtu zaudējumā. Bez vainas vainīgais, taču tieši no viņa atlēca ripa uz Gaļimova nūjas. Netrāpītu Ozoliņam, ripa aizlidotu laukuma stūrī...

Krišjānis Rēdlihs
Spēles laiks: 23:30
Metieni: 1
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
Droši vien, ka Krišjānim vajadzēja būt nekaunīgākam un neļaut pretiniekam sevi tik viegli apspēlēt, bet ko padarīsi, ja uzbrucēja meistarība ir augstāka par aizsarga varēšanu.

Jēkabs Rēdlihs
Spēles laiks: 20:12
Metieni: 0
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 2
Negribas to atzīt, bet jāteic, ka latviešu aizsargiem metieni nav stiprākā puse. Kā tajā situiācijā, kad Jēkabs atrodoties pretī vārtiem, pāris metrus iekšā zonā, vēl izdomā pieturēt ripu, meklēt ērtāku pozīciju metienam un tas brīdī, kad katrs vārtu guvums var izšķirt mača un pat sērijas likteni. Kaitinoši...

Jānis Andersons
Spēles laiks: 1:47
Metieni: 0
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
Tā arī nav saprotams, ar kādu domu mača sākumā Andersons laukumā tika palaists uz vienu minūti...

Mārtiņš Karsums
Spēles laiks: 17:30
Metieni: 3
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
Labs pagarinājuma sākums. Pirmā maiņa dara to, kas pirmajiem jādara un izspēlējas līdz gana bīstamam Karsuma metienam.

Jānis Sprukts
Spēles laiks: 18:45
Metieni: 2
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
Otrā trešdaļa sākās tikai pat jautri, kā pirmā. Jau pēc 20 sekundēm Sprukts paliek nepiesegts vārtu priekšā, taču pārmet pāri vārtiem.

Ģirts Ankipāns
Spēles laiks: 17:52
Metieni: 3
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
Pirmā maiņa aktīvi nospēlēja pamatlaika pēdējās minūtēs un pagarinājuma sākumā. Komandā ir tikai divi spēlētāji, kuri 11 izslēgšanas spēlēs nopelnījuši pozitīvu lietderības koeficientu - Ankipāns un Surovijs. Abiem pa +1.

Aleksandrs Ņiživijs
Spēles laiks: 14:43
Metieni: 1
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
Tik svarīgā spēlē no viena no pieredzējušākajiem komandas spēlētājiem prasījās kaut kas vairāk kā viens vienīgs metiens.

Marks Hartigans
Spēles laiks: 13:32
Metieni: 1
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 2
Meistars ir un paliek meistars. Kaut kā Hartiganam allažiņ izdodas noraidīties tad, kad tas vajadzīgs vismazāk. Iepriekšējā spēlē Rīgā jau pašā mača sākumā, bet šodien trešajā viņš apsēdās tad, kad rezultāts jau bija 3:4 un "Loko" pamazām uzņēma tik lielus apgriezienus, lai panāktu savu. Panāca. Pirmais realizētais vairākums šajā spēlē un diemžēl ripa Holta vārtos (4:4).

Tomašs Surovijs
Spēles laiks: 16:02
Metieni: 2
Punkti: 1+0
Soda minūtes: 0
Bez zaudētajiem vārtiem izturējām turpat piecas minūtes un paši arī uzdāvinājām mājiniekiem pirmo golu. Tā vietā, lai Surovijs izmestu ripu no zonas, viņš to uzliek uz pretinieka nūjas un tālākais bija meistarības jautājums (0:1). Esam pieraduši kritizēt savus aizsargus par kļūdām savā aizsardzības zonā, bet nu ir laiks paspiest roku pretiniekam par dāvanu Surovijam. Prata Tomāšs novērtēt šo dāvanu (4:2).

Lauris Dārziņš
Spēles laiks: 15:13
Metieni: 3
Punkti: 2+0
Soda minūtes: 0
Ilgi mīnusos nebija jāsēž. Vien pārdesmit sekundes, kad pa labo malu aizskrēja Dārziņš, dīvaini, ka neviens viņam netraucēja un to Laurim tikai vajag - ripa tiek precīzi ietriekta vārtu tālajā stūrī. Lauris pirmajā trešdaļā izcēlās vēlreiz - viņš vienkārši nedrīkstēja nepielabot Trotera piespēli un, skat, 2:1 "Dinamo" jau vadībā.

Broks Troters
Spēles laiks: 14:54
Metieni: 2
Punkti: 0+1
Soda minūtes: 2
Pirms divām dienām Rīgā "lokomotīve" realizēja vienu skaitlisko vairākumu pēc otra. Pirmie vārti arī tika gūti vairākumā. Arī šodien pretinieks pirmais tika pie vairākuma (noraidījums Troteram), taču šoreiz iztikām bez zaudētiem vārtiem. Pirmās trešdaļas beigās Troters uztaisīja tādu pauzi, par kuru nenāktos sarkt pat Kerčam. Pieturējis ripu Troters pagaidīja, kad Dārziņš tiks līdz vārtiem un piespēlēja un Laurim tik vien atlika, kā pielikt nūju... Kad rezultāts bija kļuvis 4:4, pirmie pie vārtu guvuma varēja tikt mūsējie. Dārziņš aiz loko vārtiem, izspēle uz vārtu priekšu Troteram, bet Vjuhina kājsargi ir pārāk plati, lai tiem pārmest pāri. Daudz labu darbu Troters sastrādāja pamatlaikā, bet to, ko viņš izdarīja pagarinājumā, par to jāaizliedz spēlēt hokeju. Nu nedrīkst mest ripu ārā no zonas tieši pa centru...

Miķelis Rēdlihs
Spēles laiks: 15:10
Metieni: 3
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
Kad laukuma saimnieki naomainīja vārtsargus, būtu bijis loģiski, ja Vjuhins uzreiz tiktu nomētāts ar ripām, bet pirmais patiešām nopietnais metiens pa viņa vārtiem notika tikai otrās trešdaļas astotajā minūtē. Runa ir par metienu, pēc kura Vjuhinam vajadzēja kārtīgi iespringt. Par metienu, kādu no viduszonas izdarīja Rēdlihs.

Andris Džeriņš
Spēles laiks: 9:21
Metieni: 1
Punkti: 1+0
Soda minūtes: 0
Izmantojis komandas partneru piesegu, Džeriņš apmetis slaidu loku no vārtu aizmugures, aizšmauca līdz metiena pozīcijai un saņemiet trešo golu un tas nepilnu minūti pēc tam, kad Dārziņš bija guvis otros vārtus.

Roberts Petrovickis
Spēles laiks: 9:18
Metieni: 0
Punkti: 0+1
Soda minūtes: 0
Trešo vārtu guvumā jāuzteic Petrovickis, kurš neļāva pretiniekam maisīties Džeriņam pa kājām pastumjot viņu malā un atbrīvojot Andrim ceļu uz vārtiem.

Ainārs Podziņš
Spēles laiks: 8:28
Metieni: 1
Punkti: 0+1
Soda minūtes: 2
Trešie vārtus nobriedināja Podziņš, kurš pa kreiso malu ieskrēja zonā, aizslidoja uz otru pusi, saspēlējās ar Petrovicki un Džeriņu un lieta darīta. Pusi spēles komandas noturējās neizdarījusi nevienu dumju pārkāpumu. Līdz brīdim, kad Podziņš savā zonā pretiniekam iebāza nūju starp kājām. Pretinieks jau slidoja prom no vārtiem, bet vienalga, niezēja nagi pavicināt nūju.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2011-03-16 21:11, pirms 13 gadiem
nu neko... Paldies Dinamiešiem par sezonu... cigārs gan bij sagatavots citam rezultātam, bet neko izpīpēšu tāpat. Būs jauna sezona būs jaunas uzvaras!

  +9 [+] [-]

, 2011-03-16 21:13, pirms 13 gadiem
žirga rakstīja: troteru ar juli uz slovakiju viena busāa ,plus vel paris kadri ...
tevi trotera vietaa...

  +3 [+] [-]

, 2011-03-16 21:15, pirms 13 gadiem
Jaguars rakstīja: tevi trotera vietaa...
vai varbūt Ē.S. ???

P.S. Ja kāds saskata līdzību ar sevi, lai vaino pats sevi!

  +3 [+] [-]

, 2011-03-16 21:17, pirms 13 gadiem
boards-11 rakstīja: vai varbūt Ē.S. ???

P.S. Ja kāds saskata līdzību ar sevi, lai vaino pats sevi!
Ē.S arii dereetu....taa pieriebies...

  +5 [+] [-]

, 2011-03-16 21:19, pirms 13 gadiem
žirga rakstīja: troteru ar juli uz slovakiju viena busāa ,plus vel paris kadri ...
Trotteru, mhhhm... tu gan daudz spriet pēc vienas kļūdas, lai ko tā arī maksātu ... Ozo arī dzīsi prom, kad viņš pa centru meta ripu ārā no savas zonas un volā, vārti Loko?
Par Trotteru runājot, jau no pirmās spēles bija mans favorīts no leģionāriem un savu tikai attaisnoja ... nebūtu mētāts pa maiņām, droši vien vēl ātrāk 3 maiņa būtu sākusi mest ... bet katram jau savs redzējums ... Piekrītu Kreipānam, ka visvairāk uzlaboja savu sniegumu sākot no sezonas sākuma ... prieks, ka 3 maiņa mums būs arī nākamgad - šādā sastāvā. Viņa laukuma izjūta un tehnika ir pa skaisto ... kā punkts uz i mūsu trešajai maiņai ...
bet kā jau teicu, katram tiesības uz savu viedokli

 +15 [+] [-]

, 2011-03-16 21:19, pirms 13 gadiem
Kādēļ uzreiz jānorok Troters?No autora viedokļa, nav smuki.Vēl bilde, ar piebildi.Kļūdās visi, tad jau varam arī atskatīties uz citām kļūdām, kādēļ vispār rezultāts tika izlīdiznāts.Kādēļ Holtam divas ripas tika iemestas caur kājsargiem.jāatskatās uz labajiem momentiem.Bet nu strausa k-ga rakstos pozitīvo reti redzēsi.Turies Brok!Paldies Dinamo!

     [+] [-]

, 2011-03-16 21:20, pirms 13 gadiem
Labu , protams, kad labu sezonu nospēlējām . Kļudas, muļķīgas un ļoti muļķīgas ....tā mūsu vizītkarte .
Mēs jau līdzjutēji gribam daudz un vēl vairāk uzvaru , nekad mums par daudz nebūs .

  +3 [+] [-]

, 2011-03-16 21:22, pirms 13 gadiem
mekto rakstīja: Trotteru, mhhhm... tu gan daudz spriet pēc vienas kļūdas, lai ko tā arī maksātu ... Ozo arī dzīsi prom, kad viņš pa centru meta ripu ārā no savas zonas un volā, vārti Loko?
Par Trotteru runājot, jau no pirmās spēles bija mans favorīts no leģionāriem un savu tikai attaisnoja ... nebūtu mētāts pa maiņām, droši vien vēl ātrāk 3 maiņa būtu sākusi mest ... bet katram jau savs redzējums ... Piekrītu Kreipānam, ka visvairāk uzlaboja savu sniegumu sākot no sezonas sākuma ... prieks, ka 3 maiņa mums būs arī nākamgad - šādā sastāvā. Viņa laukuma izjūta un tehnika ir pa skaisto ... kā punkts uz i mūsu trešajai maiņai ...
bet kā jau teicu, katram tiesības uz savu viedokli
pilniigi piekriitu....troters ar bij mans favoriits jau no pasha saakuma + veel surovijs man patiik...veel atceros to tupo matula video kur shis gribeeja troteru suutiit prom.,..

     [+] [-]

, 2011-03-16 21:22, pirms 13 gadiem
STRAUSA Kungam varu pateikt ka pret RD vartuviru rotācija nostrādaja perfekti, un sezonā arī...un jā HOLTS šodien izgāzās tāka eksperiments likt daudz Holtu vārtos trešo spēli izgāzies strauss baz galvu smiltis labak

  +1 [+] [-]

, 2011-03-16 21:22, pirms 13 gadiem
juings rakstīja: Labu , protams, kad labu sezonu nospēlējām . Kļudas, muļķīgas un ļoti muļķīgas ....tā mūsu vizītkarte .
Mēs jau līdzjutēji gribam daudz un vēl vairāk uzvaru , nekad mums par daudz nebūs .
Kļūdas ta ne kļūdas, bet man patīk Dinamo stils, tas kā mēs spēlējam ... arī citu klubu hokejistiem patīk, līdjutējiem, un Krievzemes komentētājiem nu ko, otro gadu astotniekā ... nākamgad jākāpj vēl kāds solis augstāk

     [+] [-]

, 2011-03-16 21:25, pirms 13 gadiem
P.S.
tiksimies septembrī... tikmēr, lai kaislības ap Dinamo norimst un ļaudis izgāž komentāros žulti, labi, ka vismaz šeit to gāzēju mazāk ...
Pie kam, tuvojas hokeja pavasaris, tur ies ne mazāk jautri ...

     [+] [-]

, 2011-03-16 21:27, pirms 13 gadiem
Troteru kritizē, bet Ozo nē? Nevajag līst, ļoti dziļi!!! Pats Sandis, gan jau atzīs, ka kļūdijās, bet pretīgi, ka Strauss pielaizās! Ja kritizē, tad visus! Ozo kļūda bija lūzuma! Gribam to atzīt, vai nē!!!

     [+] [-]

, 2011-03-16 21:28, pirms 13 gadiem
KĀDA STARPĪBA, JĀSPĒLĒ LĪDZ GALAM. ŠOREIZ ARĪ HOLTS NEVILKA.

     [+] [-]

, 2011-03-16 21:30, pirms 13 gadiem
Lai uzkāptu augstāk 1. vajadzīgi labāki aizsargi 2. divi centri ar labu iemetienu un vēlmi un varēšanu cīnīties vārtu priekšā
mekto rakstīja: Kļūdas ta ne kļūdas, bet man patīk Dinamo stils, tas kā mēs spēlējam ... arī citu klubu hokejistiem patīk, līdjutējiem, un Krievzemes komentētājiem nu ko, otro gadu astotniekā ... nākamgad jākāpj vēl kāds solis augstāk
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-03-16 21:32, pirms 13 gadiem
Piespēli Dārziņam,kad viņš iemeta pirmo ripu iedeva Jēkabs,nevis Sotnieks.

  -2 [+] [-]

, 2011-03-16 21:34, pirms 13 gadiem
ŽĒL KA BUDŽETA NAV LIELĀKA. TAD GAN VARĒTU KALNUS GĀZT. LOKOMOTIV JAU SAGĀZA, JA NEMALDOS JAU CETURTO REIZI PĒC KĀRTAS SPĒLĒS SAVAS KONFERENCES FINĀLĀ.

  +2 [+] [-]

, 2011-03-16 21:39, pirms 13 gadiem
daniels22 rakstīja: KĀDA STARPĪBA, JĀSPĒLĒ LĪDZ GALAM. ŠOREIZ ARĪ HOLTS NEVILKA.
Nevis nevilka, bet neglāba. Glāba, bet nepietiekoši. Nevainoju, jo protams bija spiediens un bija grūti.

  +5 [+] [-]

, 2011-03-16 21:40, pirms 13 gadiem
Ja ne Trotera lieliskā spēle sezonā, iespējams ka atvaļinājums būtu jau pirms mēneša! Bet tas no sērijas - kā būtu ja būtu.

Malači DINAMO!

     [+] [-]

, 2011-03-16 21:43, pirms 13 gadiem
Cīnījās godam čaļi varbūt nākošgad buus daudz kas spīdošāks:!

  +5 [+] [-]

, 2011-03-16 21:50, pirms 13 gadiem
daniels22 rakstīja: ŽĒL KA BUDŽETA NAV LIELĀKA. TAD GAN VARĒTU KALNUS GĀZT. LOKOMOTIV JAU SAGĀZA, JA NEMALDOS JAU CETURTO REIZI PĒC KĀRTAS SPĒLĒS SAVAS KONFERENCES FINĀLĀ.
Un kas ,tad mainītos no lielā budžeta Dinamo spēlētu pieci vietējie un leģionāri kā Minskā,kam tāds Dinamo būtu vajadzīgs.

  +8 [+] [-]

, 2011-03-16 22:03, pirms 13 gadiem
Neviens vairāk par Troteru nenožēlo to kļūdu. Un ja piespēle būtu aizgājusi līdz Dārziņam, kas jau sāka uzņemt ātrumu situācija būtu citāda. Bet muļķīgi, gribēja kā labāk, nesanāca...

  +1 [+] [-]

, 2011-03-16 22:15, pirms 13 gadiem
kegums rakstīja: Neviens vairāk par Troteru nenožēlo to kļūdu. Un ja piespēle būtu aizgājusi līdz Dārziņam, kas jau sāka uzņemt ātrumu situācija būtu citāda. Bet muļķīgi, gribēja kā labāk, nesanāca...
diemžēl tas ir cilvēka dabā, atcerēties kļudas, nevis labās lietas ... kaut vai šajā pašā spēlē piespēli Dārziņam ... vissaldākā konfekte, ko droši vien atzītu arī pats Dārziņš

  -1 [+] [-]

, 2011-03-16 22:26, pirms 13 gadiem
coffijs rakstīja: Un kas ,tad mainītos no lielā budžeta Dinamo spēlētu pieci vietējie un leģionāri kā Minskā,kam tāds Dinamo būtu vajadzīgs.
PIETIKTU AR LABIEM 5 SPĒLĒTĀJIEM. MINSKAI TĀDU BIJA PĀRISDESMITU.

     [+] [-]

, 2011-03-16 22:27, pirms 13 gadiem
Lai kā te bijis, lai kā grozījies, šodien mūsējie nospēlēja ļoti labi, taču pretinieki arī bija labi, un uzvarai mazliet pietrūka... Viena atoma, viena kvanta...
Taču sezona lieliska, daudz pozitīvu emociju bijis, un par to paldies!
Ceru, ka mūsējie dinamieši pēc atpūtas laiciņa nerealizētos mērķus sasniegs PČ Latvijas izlases sastāvā! Lai izdodas!

  -1 [+] [-]

, 2011-03-16 22:31, pirms 13 gadiem
kegums rakstīja: Neviens vairāk par Troteru nenožēlo to kļūdu. Un ja piespēle būtu aizgājusi līdz Dārziņam, kas jau sāka uzņemt ātrumu situācija būtu citāda. Bet muļķīgi, gribēja kā labāk, nesanāca...
viņš kļūdījās,bet lielākā kļūda ir sējējs ar saviem hļupiku čaļiem-sotnieks,laviņš reķis,lai taču viņi nomaksā kredītus spēlēdami vienāa līgā ar astašenko.laai kā man nepatiktu savickis,begt viņš tiešām nav samārietis ar krustu uz muguras-rd ir izlases komanda,kurā nav vietas somijas 2 līgas spēlētājiem,tāpēc domāju,ka nākotnes dr būs nnnokompleektētaa aar ttieeem kas būss,nevis tiem,kas bijaaa,vai aarī nebija

  +2 [+] [-]

, 2011-03-16 22:56, pirms 13 gadiem
Ja mums gadījumā nāksies arī nākošgad play-off spēlēt ar Lokomatīvi, tad zināms, ka mēs viņus uzvarēsim To rāda statistika!
Bet nu paldies puišiem par sezonu! Un taisnība jau ir, ka sezonu laimīga beidz tikai viena komanda, bet mūsējiem viss vēl priekšā!

  -1 [+] [-]

, 2011-03-16 23:56, pirms 13 gadiem
Ja raksta autors ir tik gudrs, tad, lai iet un pamāca spēlētājiem kā ir jāspēlē pieminētajās situācijās, izskatās, ka esi baigais umņiks... Strauss!