Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:459, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristaps Driķis

Video: SA+ basketbols: Vai "Heat" izcīnīs trešo titulu pēc kārtas?

SA+ basketbols atgriežas ar ieskatu un prognozēm gaidāmajai Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) finālsērijai starp Maiami "Heat" un Sanantonio "Spurs", kas sāksies jau naktī uz piektdienu. Vai Lebronam un "Heat" izdosies atkārtot Džordana un "Bulls" iespēto 1997. un 1998. gadā, divus gadus pēc kārtas finālā apspēlējot vienu un to pašu komandu?

, 2014-06-05 17:31, pirms 10 gadiem
Ir kā ir, kad pirms šīs sarunas ir noklausīta šī. Arvīdu Rasu jau varējāt pieaicināt. Jalen Rose Report LIVE 6/4/14 | Grantland...
, 2014-06-06 02:00, pirms 10 gadiem
Šēnhofs pāris labas lietas pateica, kam vajag pievērst uzmanību, tas ir switchošanās uz p'n'r un treneru faktors. Tikmēr Siliņš galīgas muļķības tur runā. Paskatījies pāris spēles pa visu sezonu varbūt. Ja Mills spēlē lieliski tad Kouls ne mazāk, bez tam pateikt, ka Spurs starta 5 ir labāks par heat ir smieklīgi. Birdman Andersens vispār netika pieminēts, lai gan visu sezonu un it īpaši PO viņš rāda super sniegumu un vāc gandrīz double double ik spēli. Siliņš vel te piemin kaut kādu spurs transition spēli.. tur viņiem viens Parkers ir spējigs kaut ko ātrajos izdarīt, pārējiem trūkst ātruma, atlētisma vai viltības lai nobeigtu uzbrukumu. Bez tam, ja Spurs izdomās skrieties ar Heat tas viņiem pašiem ļooooti slikti beigsies. Heat in 6!
, 2014-06-06 02:01, pirms 10 gadiem
Aizmirsu pateikt, Siliņš būtu labāk analizējis sava brāļa šances tikt NBA, nevis sižetā ar Rasu tik acīmredzami ignorējis viņa iespēju tur tikt.

2015.gada abonentiem - piesakies pieejai sadaļai "Vienos Vārtos" šeit!

Lūdzu reģistrējies, lai saņemtu "Viens Vārtos" bezmaksas abonementu 2015.gadam. Šis pakalpojums ir pieejams tikai žurnāla „Sporta Avīze” drukātās versijas gada abonentiem. Pieeja sadaļai "Viens Vārtos" tiks pieslēgta trīs darba dienu laikā. Ja Tev rodas jautājumi vai neskaidrības, sazinies ar mums, rakstot uz e-pastu janisc@sportacentrs.com vai zvanot uz mobilo tālruni +371 26158730.
Ernests Gulbis
Foto: AP/Scanpix
42

Gulbis atgriešanās spēlē parāda raksturu un uzvar trīs setu cīņā

Atgriežoties kortā pēc pusgada pārtraukuma, uzvaru izcīnīja Latvijas labākais tenisists Ernests Gulbis, kurš Roterdamā notiekošā ATP 500 turnīra kvalifikācijas pirmajā mačā ar 6:7(6), 7:5, 6:3 pieveica ukraini Serhiju Stahovski.
Varbūt Laurim Dārziņam vārtus liedz gūt jaunā maska?
Foto: Romāns Kokšarovs/f64
6

Rīgas „Dinamo” stūrakmenis – psiholoģija un/vai laiks?

Vakar,1.oktobrī, Rīgas „Dinamo” aizvadīja izbraukuma spēli, piekāpjoties Bratislavas „Slovan” komandai, kurai viesos iepriekš rīdzinieki nebija kapitulējuši. Zaudējums bija sāpīgs un par iemeslu tam bija?... To zina vien treneri, taču kuluāros rakstītais un rādītais liek secināt, ka zaudējumu iemesli nav parādījušies tieši tagad (Bratislavā) – tie, iespējams, krājušies jau no sezonas sākuma...