Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:459, Did:0, useCase: 3

Autors: Askolds Uldriķis

Starkova kavējums un Pertijas ārdīšanās

Starkova kavējums un Pertijas ārdīšanās
Latvijas Valsts prezidents Valdis Zatlers pasniedz Triju Zvaigžņu ordeni Aleksandram Starkovam.

Latvijas futbola čempionāta "LMT virslīgas" ceturtajā kārtā izdevā piefiksēt vairākus zīmīgus faktus. Vai pedantiskais Starkovs var kādreiz nokavēt spēli? Izrādās, ka ir iemesls, lai tas notiktu.

1. Starkova patīkamā aizkavēšanās.
"Skonto" galvenais treneris Aleksandrs Starkovs uz savas komandas maču pret Ventspils "Tranzit" ieradās vienīgi pirmā puslaika vidū un devās uz VIP ložu, nevis uz rezervistu soliņu. Starkova kavēšanās iemesls bija vairāk nekā nopietns - pieņemšana pie Latvijas Valsts prezidenta Valda Zatlera, kas svinīgi pasniedza trenerim Triju Zvaigžņu ordeni. "Skatīties futbolu no VIP ložas nav labāk - tas ir citādāk," atzina Starkovs, un otrajā puslaikā viņš pievienojās komandai savā ierastajā vietā - pie rezervistu soliņa.

2. Aktīvākais "Daugavas" līdzjutējs.
Gruzijas treneris Tamazs Pertija Daugavpils "Daugavas" mačā pret "Liepājas metalurgu" neizskatījās pēc personas, kas diskvalificēta no Latvijas futbola uz mūžu un kas vairs nedarbojās Daugavpils futbolā. Pertija no VIP ložas aktīvi juta līdzi "Daugavas" komandai, ar asākiem vārdiem mēģināja izprovocēt liepājnieku treneri Rūdigeru Abramčiku un ļoti priecājās pēc tam, kad mača pieliktajās minūtēs daugavpilieši izlīdzināja rezultātu.

3. Jaunpienācēji pārspēj veterānu.
Ceturtajā kārtā savus pirmos punktus izcīnīja "LMT virslīgas" jaunpienācēja - Rīgas "Jaunība", ar 1:0 uzvarot "Jūrmalu-VV". Interesanti, ka Jūrmalas komandas vārtus sargāja 43 gadus vecais Georgs Atvars, kurš ikdienā strādā pār vārtsargu treneri šajā klubā. Kamēr abi "Jūrmalas-VV" vadošie vārtsargi ārstē savainojumus, vārtos nācās stāties veterānam.

Vai Starkovs ir pelnījis Triju Zvaigžņu ordeni?

  • 132

  • 20



, 2010-05-02 21:38, pirms 14 gadiem
Es teiktu drīzāk jā, nekā nē, bet vai droši jā, nezinu
, 2010-05-02 21:54, pirms 14 gadiem
Tas bandīts pertija vispār ir jāpadzen no Latvijas-psihopāts un rupeklis viņš ir un nebrīnos,ka draugos viņam ir bandīti no Daugavpils.
, 2010-05-02 22:04, pirms 14 gadiem
Njā Pertija atkal izcēlās un laikam jau Abramčiks vēlāk paskaidros kā neieradās uz pēcspēles konferenci jo daži kārtības sargi nevar izraidīt ķēmu kas bļauj uz kādas komandas galveno treneri
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-05-03 12:34, pirms 14 gadiem
Skaidrs, ka ir pelnījis! Un, Starkovs beidzot ir iemācījies runāt latviski, par ko viņu cienu vēl vairāk.
, 2010-05-03 16:04, pirms 14 gadiem
Jautājums kādam, kurš var pateikt: kāds ir šī uz mūžu no Latvijas futbola diskvalificētā genacvales amats vai nopelni ar ko viņš izpelnījies to godu atrasties VIP ložā? Turklāt vēl visādi ālējoties

2015.gada abonentiem - piesakies pieejai sadaļai "Vienos Vārtos" šeit!

Lūdzu reģistrējies, lai saņemtu "Viens Vārtos" bezmaksas abonementu 2015.gadam. Šis pakalpojums ir pieejams tikai žurnāla „Sporta Avīze” drukātās versijas gada abonentiem. Pieeja sadaļai "Viens Vārtos" tiks pieslēgta trīs darba dienu laikā. Ja Tev rodas jautājumi vai neskaidrības, sazinies ar mums, rakstot uz e-pastu janisc@sportacentrs.com vai zvanot uz mobilo tālruni +371 26158730.
Ernests Gulbis
Foto: AP/Scanpix
42

Gulbis atgriešanās spēlē parāda raksturu un uzvar trīs setu cīņā

Atgriežoties kortā pēc pusgada pārtraukuma, uzvaru izcīnīja Latvijas labākais tenisists Ernests Gulbis, kurš Roterdamā notiekošā ATP 500 turnīra kvalifikācijas pirmajā mačā ar 6:7(6), 7:5, 6:3 pieveica ukraini Serhiju Stahovski.
Varbūt Laurim Dārziņam vārtus liedz gūt jaunā maska?
Foto: Romāns Kokšarovs/f64
6

Rīgas „Dinamo” stūrakmenis – psiholoģija un/vai laiks?

Vakar,1.oktobrī, Rīgas „Dinamo” aizvadīja izbraukuma spēli, piekāpjoties Bratislavas „Slovan” komandai, kurai viesos iepriekš rīdzinieki nebija kapitulējuši. Zaudējums bija sāpīgs un par iemeslu tam bija?... To zina vien treneri, taču kuluāros rakstītais un rādītais liek secināt, ka zaudējumu iemesli nav parādījušies tieši tagad (Bratislavā) – tie, iespējams, krājušies jau no sezonas sākuma...