Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:426, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Cīrulis

Video: Radio SWH saruna ar Raimondu Bergmani (26.09.2009)

Vidusjūras salu valstī Maltā no 25.septembra līdz 3.oktobrim norisinās "The World’s Strongest Man" sacensības, kurās Latviju pārstāv Agris Kazeļņiks. Jau no 23.septembra notiek telefonkonferences ar viņu vai Raimondu Bergmani Radio SWH ēterā. Sportacentrs.com piedāvā noklausīties trešo no šīm sarunām un uzdot jautājumus (komentāru formā zem video) mūsu pārstāvjiem Maltā. Interesantākie jautājumi tiks uzdoti jau nākamās dienas raidījumā!

Spēkavīrs Aivars Šmaukstelis

Latvijas spēkavīri Šmaukstelis un Krievelis izcīna otro vietu PČ komandām

LETA. Latvijas spēkavīri Aivars Šmaukstelis un Māris Krievelis aizvadītās nedēļas nogalē Somijā izcīnīja otro vietu Spēkavīru čempionu līgas (SCL) pasaules čempionātā komandām.
Dainis Zāģeris
Foto: Strongman Rage Photography
1

Zināmi “World’s strongest man” kvalifikācijas kārtas vingrinājumi

Pasaules prestižākā spēkavīru turnīra “World’s strongest man” organizatori ir publiskojuši sarakstu ar vingrinājumiem, kas atlētiem būs jāizpilda atlases kārtās.
Mārtiņš Līcis
Foto: facebook.com/martins.licis
16

Paziņota “World’s strongest man” fināla programma

Šodien ir kļuvusi zināma pasaules prestižākā spēkavīru turnīra, “World’s strongest man” fināla programma, jeb tie pieci vingrinājumi, kas būs jāizpilda atlētiem, lai kļūtu pasaules spēcīgāko vīru.