Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:351, Did:0, useCase: 3

Rozentāls dodas uz "World Record Breakers 2009" Somijā

Andrejs Siliņš

Rozentāls dodas uz "World Record Breakers 2009" Somijā
Māris Rozentāls

Piektdien un sestdien Somijas pilsētā Neuvotonā notiks vienas no nozīmīgākajam šī gada spēkavīru sacensībām atlētiem, kuriem svars nepārsniedz 105 kilogramus, "World Record Breakers". Latviju sacensībās pārstāvēs Māris Rozentāls.

Tā kā pēdējos gados viens no spēcīgākajiem šīs svara kategorijas atlētiem ir kuldīdznieks Māris Rozentāls, bez viņa šīs sacensības nenotiks. Viņam divu dienu un astoņu vingrinājumu sacensībās būs jāsacenšas gan ar divkārtējo pasaules čempionu somu Janni Hartikainenu, gan ukraini Sergiju Koņušoku, gan citiem spēcīgākiem šīs svara kategorijas atlētiem.

"Žēl, ka izņemts viens no maniem mīļākajiem vingrinājumiem – nēši, kur man pieder oficiālais pasaules rekords . Pēdējos Latvijas čempionāta posmos pat divreiz esmu to uzlabojis. Vēlējos to nostiprināt oficiāli. Bet centīšos tagad citos vingrinājumos," pirms sacensībām atzina Māris Rozentāls.

"World Record Breakers" 2009 vingrinājumi

NrVingrinājums
1.Kombinācija (maisu kraušana; fermera pastaiga; riepas velšana)
2.Baļķa celšana (max)
3.Fermera pastaiga 2x120kg 70m distancē
4.Auto vilkšana ar rokām
5.Ķerras stumšana
6.Svara celšana no zemes
7.Konana aplis
8.Akmeņu celšana (pieci akmeņi 100-180kg)

Vislielākā varbūtība, ka Mārim varētu izdoties labākais rezultāts Konana aplī, kur apmēram 300 kilogramu svars jānes pa apli, kamēr to nolaiž uz zemes.

Informāciju sagatavoja
Latvijas spēka atlētu federācija
sadarbībā ar Sporta attīstības centru

     [+] [-]

, 2009-07-30 12:26, pirms 15 gadiem
Lai veicaas,noveelu uzvaru,lai Latviju atkal izdzirdeetu pasaulee(rock)