Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:229, Did:0, useCase: 3

18. jūlijā Dobelē notiks spēka sporta festivāls

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

18. jūlijā Dobelē notiks spēka sporta festivāls
Reinis Kindzulis
Foto: goldbarbell.lv

Šā gada 18. jūlijā Dobeles Ķestermeža estrādē jau otro gadu pēc kārtas notiks biedrības „Gold Barbell” rīkotais spēka sporta festivāls „GOLD BARBELL JUBILEJAS KAUSS ”, kuram ikvienam būs iespēja attīstīt savu fizisko sagatavotību spēka trīscīņā, svarcelšanā, kultūrismā, spēkavīru sportā , fitnesā un Crossfitā.

Aizvien vairāk bērnu nonāk kaitīgu ieradumu varā, kļūst mazkustīgi un lielākā daļa brīvā laika tiek pavadīts pie datora, spēlējot datorspēles. Pasākuma mērķis ir parādīt, ka to visu ir iespējams aizstāt ar sportu, un dot iespēju jauniešiem arī pieaugušajiem vienas dienas garumā nodarboties ar dažādām fiziskajām aktivitātēm.

Pagājušajā gadā šo pasākumu apmeklēja ap 1000 cilvēku, taču šogad organizatori prognozē, ka apmeklētāju būs daudz vairāk.
Pērngad par šo pasākuma tika dzirdēti daudz labu vārdu gan no apmeklētājiem, gan profesionāliem sportistiem, kā rezultātā, Dobeles novada sporta laureātā tas tika atzīts par veiksmīgāko sporta projektu Dobeles novadā.

Tāpat kā iepriekšējā pasākumā, arī šogad īpaši aicināti piedalīties būs bērni un jaunieši. Šī pasākuma moto bērnu sacensībām ir „CAUR ROTAĻĀM UZ SPORTU”. Dalībnieki tiks sadalīti divās vecuma grupās: līdz 10 gadu vecumam un līdz 14 gadiem. Visas dienas garumā jebkuram interesentam būs iespēja sacensties vairāk nekā 10 atrakcijās. Katrā no tām 3 labākie dalībnieki saņems balvas, taču kopsummā labākie dalībnieki saņems speciālbalvas – velosipēdus.

Savukārt jaunieši virs 14 gadiem un pieaugušie varēs mēroties spēkiem dažādās spēka disciplīnās, kā arī vērot profesionālu sportistu sniegumu.

Paralēli bērnu un jauniešu atrakcijām notiks SPĒKA SPORTA VEIDU FESTIVĀLS, kura ietvaros notiks sacensības spiešanā guļus un spēka trīscīņā.

Vakarā paredzēts nakts šovs, kad pasākuma apmeklētājiem būs iespēja redzēt Latvijas un ārvalstu spēcīgākos atlētus, kas cīnīsies divos spēka vingrinājumos – svaru stieņa spiešanā guļus un vilkmē. Sacensības vadīs „A.R. Studija” boksa treneris Arnis Ritenieks.
Dienas noslēgumā paredzēts grupas „Dzelzs vilks” koncerts un balle dzīvās mūzikas pavadībā. Visas dienas garumā uz pasākumu ieeja bez maksas.

Izmantotie resursi:
GoldBarbell.lv - Sporta klubs