Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:229, Did:0, useCase: 3

Karate Grand Prix Hradec Kralove apskats

Andrejs Siliņš

25. un 26. aprilī lielākais Čehijas karatē turnīrs šogad kļuva arī par vienu no lielākajiem karatē turnīriem Eiropā, pavisam apvienojot 20 valstis no 107 dažādiem Eiropas un Austrumu klubiem (Turcija, Ēģipte), sapulcējot vairāk kā 1300 dalībniekus. Bērni vecumā no 10 gadiem un pieaugušie cīnījās par medaļām un kausiem šaja turnīrā.

Baltijas Karatē Klubu šajā turnīrā pārstāvēja 5 jaunie sportisti. Arī šoreiz neizpalika godalgotas vietas. Pirmā sacensības sāka Katiste Marija Agafonova (12 gadi), kur 32 dalībnieku konkurencē spēja apspēlēt ļoti spēcīgas pretinieces no Turcijas, Slovākijas un citām Eiropas valstīm. Sacensību finālā Marija tikās ar Čehijas pārstāvi, bet tiesnešu skatījumā čehiete bija labāka, un Maša ieņēma augsto 2. vietu.

BKK otra meitene, Viktorija Rezajeva (14 gadi), nespēja pilnvērtīgi noskaņoties savai pirmajai Open (atklātai svaru) kategorijai un piekāpās Turcijas pārstāvei. Bet savā svaru kategorijā ļoti sīvās un grūtās cīņās Vika zaudēja tikai vienu cīņu un rezultāta kļuva par 3. vietas ieguvēju.

Dāvis Spriņģis (14 gadi) cīnijās ļoti labi un lielā konkurencē spēja ieņemt 3. vietu Open kategorijā, bet diemžēl savā kategorijā palika 5., kur arī piedalījās vairāk kā 30 dalībnieki. Jānis Koroļkovs (13 gadi) Open kategorijā uzvarēja trīs cīņas, bet piekāpās spēcīgajam Krievijas un Turcijas pārstāvim un rezultatā ieņēma 5. vietu. Savā svaru kategorijā (-57 kg) Jānis uzvarēja 5 cīņas, pieveicot ļoti spēcīgo Ēģiptes pārstāvi un, neatstājot iespēju nevienam citam pretiniekam, ieņēma 1. vietu.

Ļoti sīvi cīnījās arī BKK jaunakais komandas biedrs, Dens Sadikovs (10 gadi), kurš uzvarēja 3 cīņās, bet piekāpās divās un rezultāta ieņēma 5. vietu.

     [+] [-]

, 2009-04-29 16:11, pirms 15 gadiem
Atkal šotakans?

"Karate" ja kas ir ļoti plašs jēdziens!