Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:229, Did:0, useCase: 3

Vulfs atspēlējas Rodenam Spānijā

Juris Miņins
Juris Miņins

Vulfs atspēlējas Rodenam Spānijā
Deniss Vulfs
Foto: musculardevelopment.com

Vācijas bodibilderis Deniss Vulfs, kurš pirms nedēļas notikušajā "Mr.Olympia" konkursā palika ceturtajā vietā, atspēlējās savam galvenajam konkurentam Šonam Rodenam un izcīnīja uzvaru Spānijas pilsētā Madridē notiekošajā "Arnold's Classic Europe" konkursā.

Tāpat kā par pasaules labākā bodibildera kroni uz šo brīdi cīnās Fils Hīts un Kajs Grīns, tāpat, tikai ar daudz mainīgākiem rezultātiem, savā starpā cīnās arī "labākie no atlikušajiem" – Deniss Vulfs un Šons Rodens, kuri katrs pārstāv, var teikt, savu ideālās formas virzienu. Vulfs priekšroku dod lielai muskuļu masai, savukārt Rodens kā savu galveno trumpi vienmēr ir izvirzījis simetriju un proporcijas.

Pirms nedēļas, Lasvegasā notiekošajā "Mr.Olympia" konkursā šajā mazajā duelī uzvarēja Rodens, kurš ieņēma trešo vietu, bet vakar, jau uz Madrides skatuves nepārspēts palika Deniss Vulfs un šo uzvaru jau daudzi nosauca par atspēlēšanos par iepriekšējo neveiksmi.

Trešajā vietā palika mūžam jaunais Deksters Džeksons, kurš, protams, atkal bija lieliskā formā. Tāpat pirmajā sešiniekā iekļuva Viktors Martinezs, Rolijs Vinklārs un Viljams Bonaks.

Tas gan nebija vienīgais IFBB PRO līgas atlētu iznāciens uz skatuves, jo sieviešu fitnesa sacensībās, tāpat kā pirms nedēļas, nepārspēta palika Krievijas sportiste Oksana Grišina, kura apsteidza Regeinu Da Silvu un Tanju Džonsoni.

Pievēršoties amatieru divīzijas sacensībām, šajā turnīrā piedalījās arī Latvijas pārstāves. Marina Zvanucka netika pie vietas fitness bikini kategorijā auguma kategorijā līdz 172 cm, bet Juta Ivanova palika 13. vietā nākamajā auguma kategorijā – virs 172 cm.

212 mārciņu kategorijas vīri un fitnes-bikini kategorijas dāmas PRO līgas līmenī gan nebija pārstāvētas šajā turnīrā, jo viņi sacentās Dienvidkorejas galvaspilsētā Seulā. Arī šajos turnīros uzvarēja tie paši, kas pirms nedēļas. Kategorijā līdz 96 kg nepārspēts palika Flekss Luiss, bet Ešlija Kaltvasere triumfēja bikini sportistu konkurencē.

Aiz Fleksa, otrajā vietā, finišēja Hosē Reimonds, bet trešais palika Balto Abaspurs. Vienīgais Āzijas pārstāvis šajā turnīrā PRO līmenī, Hidetada Jamagiši palika sestais starp 212 mārciņas smagajiem vīriem.
Amanda Latona un India Pauliņjo, attiecīgi, ieņēma otro un trešo vietu fitness-bikini konkursā.

Izmantotie resursi:
arnoldclassiceurope.es
Bodybuilding.com - Huge Online Supplement Store...
Bodybuilding #1 Destination at Muscular...
Bodybuilding, Training, Nutrition, IFBB &...