Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:229, Did:0, useCase: 3

Foto: Aizvadītas pirmās četras nedēļas projektā „Miss Bikini Fitness 2015”

Andris Liepa
Andris Liepa
Projekta organizētājs: Latvijas Bodibildinga, fitnesa un bodifitnesa federācija (IFBB Latvija). Projekta koordinētājs: Kristīne Vederņikova (IFBB Latvija prezidente).
Projekta galvenais atbalstītājs: sporta klubu tīkls "MyFitness Latvija".
Projekta atbalstītāji: "Change Latvija", "L'Oreal", radio "SWH", portāls "Delfi", "Mangaļi", "Cido", "Double Coffee" un sporta klubs "F1".Ar pavasarīgi siltu un saulainu laiku paskrējušas vēl divas Latvijas Bodibildinga, fitnesa un bodifitnesa federācijas organizētā projekta "Miss Bikini Fitness 2015" treniņu un aktivitāšu nedēļas!
Jau četru nedēļu garumā projekta dalībnieces trenējas MyFitness sporta klubos cītīgi ievērojot treniņu plānu un uztura režīmu, apvienojot spēka treniņus ar kardio nodarbībām, neaizmirstot par atpūtu un pēctreniņu atjaunošanās procesu.
Projekta trešās nedēļas beigas iesākās ar kopējo treniņu CrossFitā. Projekta dalībnieces viesojās CrossFit Factory Riga treniņu vietā un apguva pamata iemaņas kardio, spēka, veiklības, lokanības, koordinācijas un izturības vingrinājumu izpildē pieredzējušu treneru vadībā.15.martā IFBB Latvija projekta "Miss Bikini Fitness 2015" ietvaros klubā MyFitness Olimpia notika bodyART grupu treniņš pie profesionālās treneres Ievas Auzeres-Podnieces. Meitenes iepazinās ar bodyART nodarbību pamatiem, vingrinājumiem un pozām, un vienas stundas garumā varēja izbaudīt kaut ko sev jaunu, neierastu un salīdzināt šo grupu nodarbību ar saviem spēka un kardio treniņiem!