Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:229, Did:0, useCase: 3

Džeksons paliek nepārspēts Barselonā

Juris Miņins
Juris Miņins

Džeksons paliek nepārspēts Barselonā
Deksters Džeksons
Foto: AFP/Scanpix

Ar Dekstera Džeksona uzvaru noslēdzās “Arnold’s Classic Europe” turnīrs vīriešu bodibildingā. Savukārt Oksana Grišina uzvarēja fitnesa kategorijā.

Nedēļu pēc “Mr.Olympia” startiem, kā jau ierasts, IFBB profesionālā līga pārceļas uz Eiropu, kur atsāk cīņu par kvalificēšanos nākošā gada turnīram. Tiesa, kas bija atšķirīgi no citām sezonām, šogad Arnolda Švarcenegera vārdā nosauktais turnīrs notika nevis Madridē, kā ieraksts, bet gan citā Spānijas pilsētā – Barselonā.

Tas gan nekādā veidā neietekmēja profesionālās līgas vecmeistaru un vienu no unikālākajiem atlētiem, Deksteru Džeksonu, kurš izcīnīja savu nu jau kārtējo “Arnold’s Classic” titulu. Otrajā vietā palika Mamdu Elsbiajs, bet trijnieku noslēdza Viljams Bonaks.

Interesanti, ka pirms nedēļas otro vietu “Mr.Olympia” turnīrā ieņēmušais Šons Rodens Barselonā palika vien ceturtais, bet aiz viņa ierindojās Rulijs Vinklārs un Džošs Lenartovičs.

Savukārt sievietes Barselonas profesionāļu turnīrā sacentās fitnesā un tajā savu pārākumu vēlreiz pierādīja Oksana Grišina.

Tiesa, šis nebija vienīgais PRO līgas turnīrs, jo paralēli tam norisinājās vēl divi citi. “Hurricane PRO” pludmales bodibildinga sacensībās uzvarēja Antonio Mičels, Ivana Ivusiča bija labākā figūras nominācijā, bet bikini kategorijā uzvarēja Eiža Mendoza.

Savukārt Arkanzasas PRO turnīrā, kur gan bija tikai bikini kategorija, uzvaru svinēja Elizabeta Jisraila.

Izmantotie resursi:
IFBB Professional League