Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:229, Did:0, useCase: 3

Bauskā notiks Latvijas kausa posms spiešanā guļus

Baiba Norberte
Baiba Norberte

Pavisam drīz pauerliftinga atlētiem jaunajā sezonā būs iespēja parādīt savus spēkus, jo 4.februārī notiks Bauskas novada čempionāts spiešanā guļus bez ekipējuma. Tas būs 2017.gada Latvijas kausa 1.posms. Sacensības norisināsies Codes pamatskolas sporta zālē.

No pulksten 9.30 līdz 11.00 paredzēta dalībnieku svēršanās (pa svaru kategorijām pieaugošā kārtībā - sievietes, seniori, jaunieši, juniori, OPEN), savukārt sacensību sākums pulksten 11.30. Lai netrūktu konkurences, tad sacensībās var piedalīties ne tikai visi oficiāli pieteikušies Latvijas Republikas sportisti un komandas, bet arī citu valstu komandas un sporta klubi.

Sacensību direktors Fēlikss Žieds norāda, ka katru gadu sacensības Bauskā pulcē lielu dalībnieku skaitu. Pērn tie bija aptuveni 100 atlēti, vēl iepriekšējā gadā – 120. Arī šogad dalībnieku skaits tiek prognozēts liels. Līdzjutēji un skatītāji tiek aicināti vērot sacensības. Ieeja ir par brīvu. Sacensībās darbosies bufete.
Pērn sacensībās Bauskā 1.vietu izcīnīja komanda “Rembate”, 2.vietā bija “Bauska”, 3.vietā – “Aizkraukles Sporta Centrs”. Vai Bauskas spiešanās sacensību kausus šīs komandas spēs noturēt arī šogad?

Sacensību dalībniekiem jāņem vērā, ka reģistrēties sacensībām (pie svēršanās) iespējams vienīgi uzrādot personu apliecinošu dokumentu. Katrai komandai vai individuālajam dalībniekam ir nepieciešama ārsta atļauja startēt sacensībās. Dalībnieki jaunāki par 18 gadiem bez ārsta vai vecāku rakstiskas atļaujas netiks pielaisti dalībai sacensībās. Izcīnītās un nepaņemtās medaļas un kausi netiks uzglabāti pēc sacensību beigām. Piesakoties šīm sacensībām, sacensību dalībnieks piekrīt un apņemas ievērot visus federācijas normatīvos aktus, nolikumus vai cita veida dokumentus.

Sacensību nolikums un pieteiktie dalībnieki atrodami: piedalies.sp.lv Sacensības organizē Latvijas Pauerliftinga federācija sadarbībā ar biedrību “Spēka Pasaule” un Bauskas novada domi.

Sacensības finansē Latvijas Republikas Izglītības un Zinātnes ministrija, Bauskas novada dome, atbalsta interneta veikals Produktu saraksts | Spēka Pasaule

Informāciju sagatavoja:
Inita Savicka
Sabiedrisko attiecību speciāliste
Latvijas Pauerliftinga federācija
e-pasts: sab@sp.lv, mob. Tālr. 29180354